Philips HU4813/10 luchtbevochtiger, Zwart, zilver
 • uitverkocht

  PhilipsHU4813/10 luchtbevochtiger

  110.77
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips HU4813/10 luchtbevochtiger

  Altijd gezonde lucht

  Deze Philips HU4813/10 luchtbevochtiger met NanoCloud-bevochtigingstechnologie geeft 99% minder bacteriële verspreiding vergeleken met ultrasone luchtbevochtigers. Dankzij  het 360º-design wordt de bevochtigde lucht gelijkmatig verspreidt zonder dat er bv een nat bureau, nat kinderbedje of witte stof ontstaat. De NanoCloud-technologie verwarmt het water niet waardoor er geen brandwonden kunnen ontstaan als gevolg van warm water of warme stoom. De HU4801/01  is eenvoudig schoon te maken en te vullen. Mede doordat deze luchtbevochtiger automatisch uitschakelt  wanneer al het water verdampt is en het geluid in de stille modus minimaal is, is deze luchtbevochtiger uitermate geschikt voor gebruik in een kinderkamer.

  NanoCloud-technologie
  Verdampingssysteem in 3 fasen
  1: het filter vangt grote deeltjes op, zoals haren van mensen en huisdieren, en stof wanneer er droge lucht wordt opgezogen
  2: de lucht wordt bevochtigd door watermoleculen aan de lucht toe te voegen, zonder bacteriën of kalk
  3: gezonde lucht wordt met een constante snelheid uit de bevochtiger geblazen, voor een gezonde vochtige lucht zonder de vorming van waternevel in jouw huis

  Automatische vochtigheidsinstellingen
  Met de Smart Humidity-sensor beheert de  HU4813/10 de vochtigheidsgraad en geeft de vochtigheidsgraad in de kamer numeriek weer. Je kunt kiezen uit 40%, 50% of 60% vochtigheidsgraad. De luchtbevochtiger schakelt dan automatisch in of uit om de gewenste vochtigheidsgraad te bereiken.

  Stille slaapmodus
  In de slaapstand  zijn alle lampjes, behalve de snelheidsindicator,  uit en werkt de bevochtiger op een minimaal geluidniveau.

  Timer
  Met de timer kun je een werkingstijd kiezen van 1, 4 of 8 uur. Zodra de ingestelde uren voorbij zijn stopt de luchtbevochtiger automatisch.

  Eenvoudig te vullen reservoir
  Wanneer het waterreservoir leeg is wordt de luchtbevochtiger automatisch uitgeschakeld en zie je op het display dat er water moet worden bijgevuld. Je kunt het reservoir makkelijk vullen onder de kraan tot aan de aanduiding ‘max’.

  Eenvoudig schoon te maken
  De luchtbevochtiger is eenvoudig schoon te maken en omdat de HU4813/10 geen verwarmingsplaat heeft is ontkalken niet nodig.

  Aangename bevochtiging
  Verdeelt gelijkmatig bevochtigde lucht door de kamer. Adem en slaap thuis beter met gezonde bevochtigde lucht.

  Drie ventilatorsnelheden
  de luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 44 m2. De bevochtiger heeft 3 ventilatorsnelheden en een bevochtiggraad van 300 ml/uur op de hoogste stand.

  Kenmerken:
  - Bevochtigingscapaciteit: 300 ml/uur
  - Capaciteit waterreservoir: 2 liter
  - Vermogen 220 Volt
  - Snoerlengte: 1,6 meter
  - Geluidsniveau 34 dB
  - Kleur: zwart
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen
  - Afmetingen (hxbxd) 33,9x24,9x24,9 cm cm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews (107)

  algemene beoordeling
  (107 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.