Philips HTL3320/10 Soundbar, Zwart
 • uitverkocht

  PhilipsHTL3320/10 Soundbar

  247.84
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips HTL3320/10 Soundbar

  Philips soundbar HTL3320/10
  Krachtige en realistische geluiden tijdens het kijken van je favoriete film of serie? Met de Philips soundbar van 300 W is het net alsof je middenin de actie zit. Met zijn drie kanalen brengt de soundbar het beste geluid voort uit je favoriete series en films. De compacte draadloze subwoofer die wordt meegeleverd brengt een krachtige bas, explosies donderen door de kamer en muziek heeft een diepe en rijke klank.

  Centrale luidspreker voor sprankelende dialogen. Mis geen enkel woord
  De Soundbar is voorzien van een centrale luidspreker die ervoor zorgt dat het geluid helder, transparant en goed gebalanceerd is waar je je ook bevindt in de kamer.

  Bluetooth en USB-aansluitingen
  De soundbar biedt je ook de mogelijkheid om over te schakelen op je favoriete playlist. Zodat je in alle rust kunt overleggen of juist een feestje vieren na het kijken van je favoriete film. Ook geeft de soundbar je de mogelijkheid om muziek af te spelen vanaf een USB-stick.

  Uitgesproken geometrisch design. Bescheiden afmetingen
  De soundbar is met zijn geometrische design compact en staat goed in iedere woning. Door de meegeleverde wandsteunen kan de set overal in huis geplaatst worden. Dankzij het strakke design van de krachtige subwoofer kun je er ook voor kiezen om deze verdekt op te stellen.

  HDMI-uitgang (ARC). Bedien de SoundBar met de afstandsbediening van uw TV
  Je kunt aansluiten met HDMI, de audio-ingang, USB, en nog veel meer. Met de HDMI-uitgang (ARC) kunt u de SoundBar bedienen met de afstandsbediening van uw TV.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingBluetoothGarantie