Philips HR7769/00 Viva Collection foodprocessor, Metallic
 • Uitverkocht

  PhilipsHR7769/00 Viva Collection foodprocessor

  70.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips HR7769/00 Viva Collection foodprocessor

  Talloze recepten, minimale inspanning

  Philips HR7769/00 Viva Collection compacte 3-in-1 foodprocessor wordt geleverd met een kom van 2,1 liter, een blender van 1,75 liter, een maalmolen en een citruspers. De HR7769/00 heeft een motor van 850 Watt, 2 snelheidsstanden en pulsknop en accessoires voor het eenvoudig uitvoeren van meer dan 30 functies. Deze foodprocessor heeft een eenvoudige bediening. De stevige basis staat stabiel, zelfs bij kneden. En de PowerChop-technologie draagt zorg voor superieure hakresultaten. Door de grote capaciteit van de kom kunnen de hulpstukken in de kom worden opgeborgen.

  PowerChop
  De PowerChop-technologie combineert een optimale mesvorm, snijhoek en binnenpan voor perfect gehakte zachte en harde ingrediënten.

  2 snelheidsstanden en pulsknop
  Voor het beste resultaat gebruikt u de laagste snelheidsstand (snelheid 1) voor het kloppen van slagroom, eieren, bereiden van deeg voor gebak en brood. De hogere snelheidsinstelling (snelheid 2) is bijzonder geschikt voor het fijnhakken van uien en vlees, het pureren van soep en smoothies, of het fijnmalen, raspen of in schijven snijden van groenten.

  Accessoires voor meer dan 30 functies
  Met de vaatwasmachinebestendige kneedaccessoires kunt u beslag en deeg mixen en kneden. Een roestvrijstalen hakmes voor het bereiden van vlees en groenten. Verscheidene inzetschijven voor het hakken en raspen. Onbreekbare blender van 1 liter voor het mengen, malen en doorroeren van verschillende ingrediënten. Een emulsieschijf voor het bereiden van voeding als slagroom en mayonaise. Een maalmolen voor het malen van bijvoorbeeld koffiebonen.

  Onbreekbare kan
  Onbreekbare kan met een inhoud van 1,75 liter (1 liter capaciteit) kan tot 5 glazen smoothie maken.

  Tot 5 porties tegelijk
  Met de grote kom met een inhoud van 2,1 liter (1,5 liter capaciteit) kunt u tot wel 5 porties soep in één keer mixen.

  Opbergen in de kom
  Door de grote capaciteit van de kom kunt u de hulpstukken in de kom opbergen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie