overzicht
Philips HR7627/00 Daily Collection foodprocessor, Wit

  PhilipsHR7627/00 Daily Collection foodprocessor

  55.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HR7627/00 Daily Collection foodprocessor

  Talloze recepten, minimale inspanning

  Deze Philips HR7627/00 compacte keukenmachine uit de Philips Daily-collectie, in de kleur wit/grijs, beschikt over een kom van 2.2 liter en tal van hoogwaardige accessoires. De HR7627/00 wordt geleverd met 3 schijven, een kneedaccessoire, hakmessen en een emulsieschijf. Gezonde en lekkere thuiskost maken was nog nooit zo eenvoudig!

  2 snelheidsstanden en pulsknop
  Voor het beste resultaat gebruikt u de laagste snelheidsstand (snelheid 1) voor het kloppen van slagroom, eieren, bereiden van deeg voor gebak en brood. De hogere snelheidsinstelling (snelheid 2) is bijzonder geschikt voor het fijnhakken van uien en vlees, het pureren van soep en smoothies, of het fijnmalen, raspen of in schijven snijden van groenten.

  40% grotere vultrechter

  De nieuwe keukenmachine uit de Dailycollectie van Philips wordt geleverd met een vultrechter die 40% groter is dan het vorige model (HR7625), waardoor u fruit en groenten niet meer hoeft voor te snijden.

  Inzetschijven van roestvrij staal
  Kies eenvoudig de juiste roestvrijstalen inzetschijf om uw favoriete ingrediënten te bereiden en klik deze op de schijfhouder. De prestaties zijn uitgebreid getest om de beste snij- en raspresultaten te kunnen bieden.

  Tot 5 porties tegelijk
  Met de grote kom van 2,1 liter (1,5 liter capaciteit) kunt u tot wel 5 porties soep in één keer mixen.

  Vaatwasmachinebestendige accessoire
  Alle accessoires van de Philips keukenmachine kunnen in het bovendeel van de vaatwasmachine zodat ze weer snel schoon zijn.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand