Philips HR7510/10 Viva foodprocessor, Zwart

  PhilipsHR7510/10 Viva foodprocessor

  94.95
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HR7510/10 Viva foodprocessor

  Deze compacte Philips HR7510/10 Viva foodprocessor heeft een motor met een vermogen van 800 Watt. Met deze krachtige motor kun je  eenvoudig veel verschillende ingrediënten zoals brooddeeg, harde groenten, kaas en chocolade verwerken en snijden  en hakken verloopt moeiteloos. De grote kom heeft een inhoud van van 2,1 liter (1,5 liter capaciteit). Deze kom kun je ook gebruiken om de accessoires in op te bergen.

  Meer dan 29 functies
  Je hebt de keuze uit 29 verschillende functie. Gebruik de hoogwaardige multifunctionele accessoires om ingrediënten te hakken, pureren en malen met het S-mes, of om te snijden en hakken met de 2-in-1-schijf.

  2 snelheden
  Gebruik het accessoire en de snelheid met dezelfde kleur voor perfecte resultaten.. Gebruik snelheid 1 voor het kloppen van slagroom, eieren, het maken van gebak en brooddeeg. Snelheid 2 is ideaal voor uien snijden, vlees malen, smoothies maken en nog veel meer..

  PowerChop-technologie
  De PowerChop-technologie combineert een optimale mesvorm, snijhoek en binnenpan voor perfect gehakte zachte en harde ingrediënten Ook perfect voor puree en het mixen van cakebeslag.
  De HR7510/10 wordt geleverd met een blender, een citruspers en een emulsieschijf.
  Specificaties
  - Grote vultrechter
  - Roestvrijstalen 2-in-1-schijf
  - Vaatwasser bestendige accessoires
  - 2 snelheidsstanden en puls functie
  - Kneed-, mix- en hakfunctie
  - Materiaal behuizing: kunststof
  - Materiaal kan: SAN
  lees meer

  Specificaties

  Garantie