Foodprocessors
Philips HR7310/10 keukenmachine, Zwart
 • Uitverkocht

  PhilipsHR7310/10 keukenmachine

  69.99
  Zwart
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Philips HR7310/10 keukenmachine

  Een druk leven zorgt ervoor dat we niet altijd de tijd hebben om een uitgebreide maaltijd te bereiden. Met deze Philips HR7310 keukenmachine bereid je snel en eenvoudig gezonde gerechten.

  700 watt motor
  De krachtige motor verwerkt eenvoudig verschillende ingrediënten zoals brooddeeg, harde groenten, kaas en chocolade. Snijden en hakken verloopt ook moeiteloos.

  Meer dan 16 functies
  Met meer dan 16 functies kun je van alles maken: maaltijden, brood, sauzen en nog veel meer. Gebruik de multifunctionele accessoires om ingrediënten te hakken, pureren en malen met het S-mes, of snijden en hakken met de 2-in-1-schijf. Veel mogelijkheden dus om te doen waar jij zin in hebt!

  Grote vultrechter
  Snelle voorbereiding met grote vultrechter van 2.1 liter voor zo min mogelijk vooraf snijden.

  Gekleurde snelheidsaanwijzingen
  Gebruik het accessoire en de snelheid met dezelfde kleur voor perfecte resultaten, keer op keer. Gebruik snelheid 1 voor het kloppen van slagroom, eieren, het maken van gebak en brooddeeg. Snelheid 2 is ideaal voor uien snijden, vlees malen, smoothies maken en nog veel meer.

  Snelle en eenvoudige montage
  Snelle en eenvoudige montage van alle onderdelen met behulp van de eenvoudige gebruikshandleiding.

  Compact ontwerp
  De compacte keukenmachine neemt minder ruimte in op je aanrecht en is toch volledig uitgerust met alle essentiële accessoires, die je allemaal eenvoudig in de kom kunt opbergen.

  Roestvrijstalen 2-in-1-schijf
  Ergonomische schijf met twee zijden maakt het gemakkelijk om te snijden met de ene kant en te raspen met de andere kant en dat scheelt weer tijd!

  Tot 5 porties tegelijk
  Met de grote kom van 2,1 l (1,5 liter capaciteit) kan je tot wel 5 porties soep in één keer mixen, ideaal als er bezoek over de vloer komt.

  Vaatwasserbestendige accessoires
  Alle accessoires kunnen in het bovendeel van de vaatwasmachine zodat ze weer snel schoon zijn.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie