Philips HR2653/90 Viva Collection staafmixerset, Zwart, Roestvrijstaal

  PhilipsHR2653/90 Viva Collection staafmixerset

  76.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HR2653/90 Viva Collection staafmixerset

  Deze Philips  Viva Collection ProMix HR2653/90 staafmixerset wordt geleverd met een mixeraccessoire, een XL fijnsnijder en een tumbler voor onderweg met een inhoud   van 500 ml. De krachtige 800 Watt motor in combinatie met het RVS mes, de SpeedTouch-technologie en de ProMix-mengtechnologie, maken pureren, kloppen, mengen, snijden en mixen eenvoudig. De speciale mesbeschermer houdt grote en kleine spetters tegen. Door de golvende vorm aan de onderkant van de staafmixer wordt er niet veel vuil en hoef je naderhand dus ook niet veel schoon te maken. De handige hakmolen met mengbeker is ideaal voor het versnipperen van een uitje of het maken van sauzen. Met de garde maak je in een handomdraai slagroom of geklopt eiwit. Alle losse onderdelen behalve het motorhuis zijn vaatwassergeschikt.

  SpeedTouch-technologie voor moeiteloze controle over de prestaties
  Om het apparaat tijdens het mixen harder zetten hoef je alleen maar op de turboknop te drukken. Met de intuïtieve variabele snelheden kun je heel gemakkelijk de snelheid aanpassen zonder een andere instelling te hoeven kiezen. Begin langzaam om spatten te voorkomen en knijp geleidelijk harder totdat je de snelheid hebt bereikt die je nodig hebt voor het recept en de ingrediënten.

  ProMix-mengtechnologie
  Philips heeft samengewerkt met de Universiteit van Stuttgart om ProMix te ontwikkelen voor sneller en consistenter mixen. De unieke, geavanceerde technologie heeft de vorm van een driehoek voor een optimale beweging van voedsel en maximale prestaties met de beste resultaten, elke keer opnieuw.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie