overzicht
Philips HR2334/12 Viva Collection Pasta- en noedelmaker, Zwart

  PhilipsHR2334/12 Viva Collection Pasta- en noedelmaker

  123.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HR2334/12 Viva Collection Pasta- en noedelmaker

  Verse en snelle pasta op uw manier.
  De Philips Viva-pasta- en noedelmachine is een volautomatische oplossing waarmee u in een handomdraai verse pasta en noedels kunt bereiden zonder lang in de keuken te staan. Dankzij het compacte formaat kan hij eenvoudig worden opgeborgen in uw keuken of kast.

  Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te reinigen
  De afneembare onderdelen van de Philips Viva pasta- en noedelmachine kunnen eenvoudig worden bevestigd, gedemonteerd en gereinigd.

  Lange kneedbuis
  De lange kneedbuis zorgt voor een optimaal kneedproces, wat resulteert in perfect en veerkrachtig deeg.

  Persoonlijke smaak
  Door verschillende soorten bloem te gebruiken, zoals volkoren, durum en spelt, kunt u uw favoriete pasta gezonder maken. U kunt ook extra smaak toevoegen met verschillende groentesappen, zoals wortelsap, rodebietensap en spinaziesap.

  Volledig automatisch
  De Philips Viva pasta- en noedelmachine kan snel en automatisch mixen, kneden en uitpersen, en zorgt daarnaast ook voor een goede textuur en smaak van de pasta en noedels.

  Inspirerend receptenboekje
  De machine wordt geleverd met een receptenboek van culinaire experts ter inspiratie bij het bereiden van verse en heerlijke pasta en noedels.

  Slimme opbergruimte
  Het apparaat is voorzien van een handige opbergruimte voor de vormschijven en het netsnoer, zodat u uw keuken altijd opgeruimd en netjes houdt.

  Uniek ontworpen roerstaaf
  De roerstaaf is uitgerust met meerdere gebogen pinnen die ervoor zorgen dat de bloem en de vloeistof gelijkmatig en grondig vanuit elke hoek in de mengkamer worden gemengd.

  4 vormstukken
  Om uw favoriete pasta te maken, bevestigt u een van de pasta-vormschijven op de pastamachine. De machine wordt geleverd met 4 standaard klassieke vormschijven voor spaghetti, penne, fettuccine en lasagne. Met de speciale vormschijven wordt een dubbel uitpersproces mogelijk, voor gladde, consistente pasta en noedels.

  Compact en modern ontwerp
  Het apparaat heeft een naadloos en compact ontwerp. U kunt het altijd op het aanrecht laten staan of bewaren in de kast zonder dat het veel ruimte inneemt.

  Verse pasta in enkele minuten
  We hebben het gemakkelijker gemaakt om zelf pasta te maken. Dankzij de volledig automatische Philips-pastamachine kunt u veel vaker verse pasta en noedels maken. Uw nieuwe pastamachine doet al het zware werk voor u.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie