Philips HR1836/00 Viva Collection sapcentrifuge, Zwart, zilver
 • uitverkocht

  PhilipsHR1836/00 Viva Collection sapcentrifuge

  89.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  15.- Cashback

  15.- Cashback

  op deze Philips keukenmachine. Deze actie geldt t/m 30 juni 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties en klik op de betreffende actie. Vul je gegevens in en upload het aankoopbewijs. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips HR1836/00 Viva Collection sapcentrifuge

  Philips Viva Collection HR1836/00 compacte sapcentrifuge met een vermogen van 500 Watt, maakt tot 1.5 liter sap in één keer. Het vruchtvlees wordt opgevangen in de pulpopvangbak en is gemakkelijk te verwijderen. Onder de schenktuit met druppelstop past een glas van max. 12 cm. Mede door de QuickClean-technologie is de HR1836/00 makkelijk schoon te maken.

  QuickClean-technologie
  Het komt vaak voor dat pulpvezels vast komen te zitten in de zeef, waardoor deze moeilijk schoon te maken wordt. Dankzij het elektrolytisch gepolijst proces zijn alle oppervlakken van de zeef glad. Hierdoor kun je de vezels makkelijk wegvegen met spons of borstel uit de keuken. Daarnaast zijn alle verwijderbare gedeelten vaatwasserbestendig.

  Compacte sapcentrifuge altijd bij de hand op uw aanrecht
  Deze sapcentrifuge, die twee keer zo klein is (vergeleken met Avance Collection-sapcentrifuge HR1869/70, HR1869/71, HR1869/73), neemt maar weinig ruimte in beslag. U kunt deze op uw keukenaanrechtblad laten staan of gemakkelijk opbergen.

  QuickClean-zeef
  Het komt vaak voor dat pulpvezels vast komen te zitten in de zeef, waardoor deze moeilijk is schoon te maken. Dankzij de innovatieve QuickClean-technologie zijn alle oppervlakken van de zeef glad. Hierdoor kunt u de vezels makkelijk wegvegen met een sponsje.

  Het vruchtvlees wordt opgevangen zodat u dit eenvoudig kunt wegwerpen

  Het vruchtvlees wordt alleen opgevangen waar het hoort: in de vruchtvleescontainer van uw Philips-sapcentrifuge. Dit betekent dat vruchtvlees niet uit andere onderdelen hoeft te worden verwijderd, zoals het deksel. Het ronde ontwerp en de gladde oppervlakken zonder hoekjes en gaatjes zorgen ervoor dat het vruchtvlees gemakkelijk bereikbaar is en de container veel eenvoudiger kan worden gereinigd.

  Specificaties:
  - Vaatwasser bestendige onderdelen
  - Druppelstop
  - Materiaal behuizing: ABS-plastic
  - Materiaal kan: Plastic PP
  - Materiaal pulpopvangbak en stamper: ABS, SAN
  - Antislipvoetjes
  - Veiligheidsklemmen
  - Geïntegreerd opbergvak voor snoer
  - Eén geoptimaliseerde snelheid voor alle vruchten
  - Snoerlengte: 80 cm
  - Capaciteit kan: 500 liter
  - Pulpopvangbak: 1 liter
  - Diameter vultrechter: 5.5 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Philips

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.