overzicht
Philips HR1836/00 Viva Collection sapcentrifuge, Aluminium, Grijs

  PhilipsHR1836/00 Viva Collection sapcentrifuge

  67.99
  8 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HR1836/00 Viva Collection sapcentrifuge

  Philips Viva Collection HR1836/00 compacte sapcentrifuge met een vermogen van 500 Watt, maakt tot 1.5 liter sap in één keer. Het vruchtvlees wordt opgevangen in de pulpopvangbak en is gemakkelijk te verwijderen. Onder de schenktuit met druppelstop past een glas van max. 12 cm. Mede door de QuickClean-technologie is de HR1836/00 makkelijk schoon te maken.

  QuickClean-technologie
  Het komt vaak voor dat pulpvezels vast komen te zitten in de zeef, waardoor deze moeilijk schoon te maken wordt. Dankzij het elektrolytisch gepolijst proces zijn alle oppervlakken van de zeef glad. Hierdoor kun je de vezels makkelijk wegvegen met spons of borstel uit de keuken. Daarnaast zijn alle verwijderbare gedeelten vaatwasserbestendig.

  Compacte sapcentrifuge altijd bij de hand op uw aanrecht
  Deze sapcentrifuge, die twee keer zo klein is (vergeleken met Avance Collection-sapcentrifuge HR1869/70, HR1869/71, HR1869/73), neemt maar weinig ruimte in beslag. U kunt deze op uw keukenaanrechtblad laten staan of gemakkelijk opbergen.

  QuickClean-zeef
  Het komt vaak voor dat pulpvezels vast komen te zitten in de zeef, waardoor deze moeilijk is schoon te maken. Dankzij de innovatieve QuickClean-technologie zijn alle oppervlakken van de zeef glad. Hierdoor kunt u de vezels makkelijk wegvegen met een sponsje.

  Het vruchtvlees wordt opgevangen zodat u dit eenvoudig kunt wegwerpen

  Het vruchtvlees wordt alleen opgevangen waar het hoort: in de vruchtvleescontainer van uw Philips-sapcentrifuge. Dit betekent dat vruchtvlees niet uit andere onderdelen hoeft te worden verwijderd, zoals het deksel. Het ronde ontwerp en de gladde oppervlakken zonder hoekjes en gaatjes zorgen ervoor dat het vruchtvlees gemakkelijk bereikbaar is en de container veel eenvoudiger kan worden gereinigd.

  Specificaties:
  - Vaatwasser bestendige onderdelen
  - Druppelstop
  - Materiaal behuizing: ABS-plastic
  - Materiaal kan: Plastic PP
  - Materiaal pulpopvangbak en stamper: ABS, SAN
  - Antislipvoetjes
  - Veiligheidsklemmen
  - Geïntegreerd opbergvak voor snoer
  - Eén geoptimaliseerde snelheid voor alle vruchten
  - Snoerlengte: 80 cm
  - Capaciteit kan: 500 liter
  - Pulpopvangbak: 1 liter
  - Diameter vultrechter: 5.5 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(8 reviews)
  Meest recent

  Super Juicer.

  De Juicer verwerkt de de groente en fruit werkelijk zeer snel en de Pulp wordt opgevangen. Echter Bladspinazie gaat moeilijk door de opening, kleine porties per keer invoeren denk dat ik de volgende keer de Spinazie voorhaksel. De zeef schoonmaken doe ik met een schuursponsje dit gaat wat moeizaam Volgende keer eerst maar eens een Glas warm water door de opening schenken met draaiende motor en kijken of de de zeef dan redelijk makelijk schoon te maken is. De pulpopvangbak is makkelijk leeg te maken en schoon te spoelen zoals alle onderdelen van de Sapjuicer, alleen de aftaptuit bevatte nog een beetje groene groente aanslag dus gelijk doorspoelen met heet water. Kortom zeer aan te bevelen vanwege de snelle verwerkingstijd en het makkelijk monteren en demonteren. Tip er is een Plexiglas Maatbeker van 1 Liter die precies onder schenk tuit van de Juicer past.

  Prima sapcentrifuge

  Goede kwaliteit,eenvoudig schoon te maken, komt echt heerlijke sap uit.

  ook geplaatst op philips.nl

  Super apparaat!

  Voordelen: Hij gaat als een razende en lijkt nergens moeite mee te hebben. Hele wortels en stukken rauwe bieten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wel even de slag te pakken krijgen, dan gaat het vloeiend! Ook perst hij echt al het vloeibare eruit, het enige dat overblijft is droge pulp. Ik raad het product zeker aan.

  Super apparaat!

  Goed apparaat, doet wat het moet doen! Lekker klein, dus laat hem gewoon op het aanrecht staan, waar ik mijn vorige sapcentrifuge elke keer weg moest zetten omdat het teveel plaats in nam.

  heel goed

  lekkere sapjes ermee gemaakt makkelijk schoonmaken

  ook geplaatst op philips.nl

  Verser kan niet

  Vandaag binnen gekomen. Een super sapcentrifuge. Makkelijke bediening, snel schoon te maken. Ik drink nooit geen sap uit een fles meer maak het liever met de sapcentrifuge.

  Leuk om in huis te hebben.

  Het is leuk om een sap juicer in huis te hebben. De kwaliteit prijs verhouding is naar mijn mening goed. Het is allemaal makkelijk schoon te krijgen en kan ook in de vaatwasser.

  ook geplaatst op philips.nl

  Een goede sapcentrifuge. compact, je moet wel na denken over heet fruit.

  Is snel na gebruik snel schoon, demonteren afspoelen met warmwater, monteren en klaar voor gebruik. Perst smakelijk sap van appelen peren sinaasappelen en ander zacht fruit. Voor zijn grote een goed product, wilde eerst zijn grote broer kopen maar deze voldoet prima.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand