overzicht
Philips HP8656/00 ProCare Airstyler multistyler

  PhilipsHP8656/00 ProCare Airstyler multistyler

  49.99
  4 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips HP8656/00 ProCare Airstyler multistyler

  Natuurlijk drogen, stylen en verzorgen

  Met de Philips HP8656/00 ProCare Airstyler multistyler kun je drogen en stylen tegelijk. Met de airstyler kun je mooie natuurlijke stijlen maken terwijl je je haar optimaal verzorgt. De platte borstel helpt je om een natuurlijke look te creëren zonder je haar te beschadigen.

  Geavanceerde EHD-technologie
  Bij de geavanceerde Philips EHD-technologie zijn de zodanig hulpstukken ontworpen dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld. Doordat de warmte ook bij hogere temperaturen heel gelijkmatig wordt verdeeld, raakt het haar niet plaatselijk beschadigd. Je haar wordt maximaal beschermd tegen oververhitting en blijft gezond en glanzend.

  Ionenverzorging
  De ionenconditioner zorgt dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

  ThermoProtect-temperatuur
  De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droog temperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar. Met dezelfde krachtige luchtstroom krijg je de beste verzorgende resultaten.

  1000W
  Deze föhn van 1000W creëert een optimale luchtstroom en droogkracht voor prachtige resultaten, elke dag weer.

  Verwarmde borstel van 38mm
  De verwarmde borstel heeft een extra grote diameter van 38mm. Dankzij de brede staaf is deze perfect voor het stylen van gladde en golvende kapsels.

  Intrekbare borstelpen
  Deze gebruiksvriendelijke airstyler is een stijlborstel en krultang in één. Met 1 druk op de knop stop je de pennen terug in de borstel, zodat je de styler door je haar kunt halen, met een prachtige veerkrachtige krul als resultaat.

  Slanke compressor
  De compressor leidt de luchtstroom door de opening naar specifieke gebieden. Het resultaat is een perfecte styling die ideaal is voor het bijwerken of afmaken van je haarstijl.

  Volumizer
  Met de unieke en innovatieve volumizer kun je volume creëren daar waar je dat wilt - bij de haaraanzet.

  Platte borstel om te ontkrullen
  Met de innovatieve platte borstel om te ontkrullen kun je mooi natuurlijk steil haar creëren, zonder het haar te beschadigen.

  3 flexibele standen
  De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om het perfecte resultaat te krijgen. Dankzij de 3 verschillende standen kun je je haar nauwkeurig stylen zoals jij het graag wilt.

  Borstels met keramische laag
  De borstels hebben een keramische laag die je haar beschermd tegen uitdrogen. Het helpt de warmte meer gelijkmatig te verspreiden zodat het haar niet plaatselijk beschadigd raakt door oververhitting en uitdroging.

  Specificaties:
  - Voltage: 220 - 240V
  - Wattage: 1000W
  - Snoerlengte: 2 meter
  - Ophanghaakje
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(4 reviews)
  Meest recent

  beste fohnborstel/stijling ever!

  Heb het uigeprobeerd op erg dik nat lang haar, en in ca 10 min hele haar droog vol stijl/golvend. heb al een aantal van zulke borstels uitgeprobeerd met als doel het haar stijlen zonder het haar al te veel te beschadigen, nou dit is het beste product uit alle prut wat er op de markt is. Zeker een aanrader!!

  ook geplaatst op philips.nl

  Geweldig!

  Ik heb hem nu net uitgepakt en in 10 minuten mijn enorme dikke bos natte haar stijlgeföhnd, wat een uitvinding! Normaal ben ik hier zeker een uur mee zoet. Ik ben niet snel van de reviews geven, maar hier word ik toch wel zo blij van dat ik dit product graag aanbeveel.

  ook geplaatst op philips.nl

  Dit product heeft prima eigenschappen

  Before I am instyler user but my hair get much statich after. Dont like it. But after I use this Philips Pro care HP 8656, my hair so much beter .. Not damage my hair, easy and quick great result without statisch after. I really love this product ... Thanks !

  ook geplaatst op philips.nl

  heel makkelijk in gebruik, haar geweldig te stylen

  Haar glanst meer, krullen blijven heel goed zitten, makkelijk hanteerbaar.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand