Föhns
Philips HP8280/00 DryCare Prestige haardroger, Wit
 • gratis visapure

  PhilipsHP8280/00 DryCare Prestige haardroger

  71.99
  vandaag besteld, maandag in huis
  VisaPure mini cadeau

  VisaPure mini cadeau

  t.w.v. €69,99. Na aankoop & het schrijven van een review over dit artikel Hoe werkt het? Koop een deelnemend artikel en schrijf een review. Na plaatsing ga je naar: https://www.philips.nl/c-w/acties/beauty-vrouwelijke-verzorging.html. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips HP8280/00 DryCare Prestige haardroger

  Behoud de natuurlijke vochtbalans van je haar

  Met de Philips HP8280/00 moisturize haardroger droog je optimaal jouw haar dankzij de ingebouwde innovatieve technologieën. De MoistureProtect-sensor gebruikt infraroodtechnologie voor een diagnose van je haar en past de temperatuur aan om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Tot 85% vochtbehoud dankzij de innovatieve sensor (gemeten na 5 minuten föhnen, in 2013).

  Moisture Protect Technology
  Beoordeelt je haar met behulp van infraroodtechnologie en past de temperatuur aan om de natuurlijke vochtbalans te behouden.

  Moisture Protect-sensor
  De Moisture Protect-sensor meet de temperatuur van het haar en stelt automatisch een lagere temperatuur in zodra het haar droog is en beschermt zo het haar tegen oververhitting.

  Ionenconditioner
  De negatieve ionen nemen statische elektriciteit weg, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat: glad, glanzend en pluisvrij haar.

  Zes snelheden en warmtestanden
  Eenvoudig verstelbaar voor volledige controle en perfecte styling.

  ThermoProtect-temperatuur
  De ThermoProtect-temperatuur biedt de optimale droogtemperatuur en extra bescherming tegen oververhitting van het haar. Met dezelfde krachtige luchtstroom krijg je de beste verzorgende resultaten.

  Koele luchtstoot
  Een druk op de Cool Shot-knop zorgt voor een intense stroom koele lucht. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.
  lees meer

  Specificaties