Philips HF3672/01 Somneo Sleep & Wake-up Light connected, Wit

  Philips HF3672/01 Somneo Sleep & Wake-up Light connected

  219.99
  229.99adviesprijs
  nog 3 op voorraad

  Philips HF3672/01 Somneo Sleep & Wake-up Light connected

  De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om jou te helpen ontspannen, goed te slapen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden, persoonlijke zoninstellingen, en registratie van uw slaapomgeving. Van de makers van de toonaangevende Wake-up Light.

  Natuurlijke zonsopgang simuleren
  Het licht wordt vóór uw wektijd geleidelijk sterker en verandert van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en toenemend licht is ontworpen om jouw lichaam op een natuurlijke manier wakker te laten worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door je gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  SleepMapper-app
  Met de SleepMapper-app kan je meerdere alarmen, lichtthema's en intensiteitsinstellingen instellen en geluiden en radio beheren via jouw Android- en iOS-apparaten. Je kunt de gegevens van jouw kameromgeving bekijken, jouw slaaproutines in de gaten houden en tips krijgen om je slaap te verbeteren. Als je de app voor langere tijd gebruikt, kan je zien hoe jouw omgeving van invloed is op uw slaap, of dat nu tijd in bed, veranderingen in kamertemperatuur of geluidsverstoringen zijn. Als je telefoon niet naast u ligt, kunt u alle essentiële functies van Somneo op de lamp zelf gebruiken.

  De werking is klinisch bewezen
  Van Philips Wake-up Lights is klinisch bewezen dat het uw algemene welzijn verbeterd nadat je wakker wordt. Uit verschillende onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat onze Wake-up Light je niet alleen op een meer natuurlijke wijze wekt, maar dat je bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 92% van de gebruikers zegt dat de Philips Wake-up Light een aangename manier van wakker worden biedt* en 88% vindt het een betere manier om wakker te worden dan de manier waarop ze voorheen wakker werden.*

  RelaxBreathe om makkelijk in slaap te vallen
  Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op veelgebruikte ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om je te helpen in slaap te vallen. Jij laat de spanning van de dag van jou af glijden en komt tot rust. Je kunt met het aanpasbare ontspanningsprogramma een aantal vooraf ingestelde ontspanningsritmes kiezen. Gebruik de app om een aantal basisrichtlijnen voor ademhaling en jouw lichtritme-instellingen te volgen voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen.

  AmbiTrack-omgevingssensor
  Optimale slaapkameromstandigheden kunnen jou helpen beter te slapen. Somneo heeft een ingebouwde externe sensor om gegevens met precisie in jouw slaapkamer te verzamelen en volgen, en volgt externe factoren die van invloed kunnen zijn op jouw slaapervaring. Somneo volgt de temperatuur, vochtigheid en geluids- en lichtniveaus om inzicht te bieden in jouw slaapomgeving en je te helpen om goede veranderingen in jouw slaapkamer aan te brengen zodat je beter kunt slapen.

  PowerWake: extra alarmoptie
  Hebt je een paar minuten langer nodig? Tik eenvoudig op de bovenkant van de lamp om het alarm te stoppen en de snoozefunctie te activeren. Voor mensen die echt moeilijk uit bed kunnen komen, combineert de PowerWake-functie de toon van een ouderwetse alarmklok met een fel knipperend licht om je uit bed te krijgen. PowerWake helpt je opstaan voor die vroege afspraak in de ochtend.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  FabriekstypeHF3672/01
  Display
  Digitale meter
  Aantal wekgeluiden8
  Aantal keren alarm2
  Sluimerduur (min)9
  bekijk alle specificaties

  Reviews (57)

  algemene beoordeling
  (57 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.