overzicht
Philips HF3650/01 Somneo Sleep & Wake-up Light
 • Uitverkocht

  PhilipsHF3650/01 Somneo Sleep & Wake-up Light

  169.-
  10 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wekkerradio's

  Philips HF3650/01 Somneo Sleep & Wake-up Light

  Ga ontspannen slapen en word uitgerust wakker.
  De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden en persoonlijke zoninstellingen. Van de slaapexperts en makers van de toonaangevende Wake-up Light.

  Natuurlijke zonsopgang simuleren
  Het licht wordt vóór uw wektijd geleidelijk sterker, net als bij zonsopkomst. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden, omdat het licht uw lichaam langzaam voorbereidt op het ontwaken terwijl u nog slaapt. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  Met RelaxBreathe om in slaap te vallen

  Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om u te helpen in slaap te vallen. U laat de spanning van de dag van u af glijden en komt tot rust. Volg met uw ademhaling een van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes, terwijl u uw ogen gesloten houdt voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen.

  Simulatie van zonsondergang om in slaap te vallen
  Het programma voor simulatie van zonsondergang bereidt uw lichaam voor op het slapen door het licht en optionele geluid geleidelijk te dimmen gedurende de tijd die u hebt ingesteld, en helpt u te ontspannen voordat u gaat slapen.

  Meerdere opties voor geluid en muziek
  Word wakker met geluiden uit de natuur, sfeervolle muziek of uw favoriete FMradiozender. Op de ingestelde wektijd begint het geselecteerde geluid zacht te spelen, waarna het binnen een paar minuten langzaam harder wordt tot het vooraf ingestelde niveau. De overgang van slaap naar ontwaken is geleidelijk, maar bedoeld om u uiteindelijk volledig wakker te maken. Sluit uw mobiele apparaat of tablet op de AUX-poort aan om de lamp als luidspreker te laten functioneren.

  Meerdere helderheidsinstellingen
  De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Een helderheidsniveau waarvan u meteen wakker wordt, heeft misschien geen enkele invloed op iemand anders. Dankzij meerdere lichtinstellingen kunt u het intensiteitsniveau kiezen dat precies goed is voor u. In het algemeen geldt: bij een hogere lichtintensiteit kost het minder tijd om volledig te ontwaken. Op momenten dat u niet in slaap hoeft te vallen of te ontwaken, functioneert de Wake-up Light als instelbare bed- of leeslamp.

  Nacht- en leeslamp
  De ideale lichtintensiteit zorgt dat u comfortabel kunt lezen voordat u gaat slapen. Wanneer u RelaxBreathe of simulatie van de zonsondergang gebruikt, zorgt de automatische uitschakeling dat het licht na een ingestelde periode uitgaat. Terwijl u slaapt, wordt de verlichte klok volledig gedimd om uw kamer donkerder te maken. Wanneer u de klok midden in de nacht inschakelt, geeft deze net genoeg licht om in het donker de weg te vinden, zodat u in en uit bed kunt stappen zonder dat uw zintuigen door fel licht worden geprikkeld. Geef eenvoudig persoonlijke instellingen voor de lichtintensiteit en alarmplanner op.

  Raak aan om te sluimeren
  Met een lichte tik bovenop de Wake-up Light schakelt u de sluimerstand in. Na negen minuten begint het geluid opnieuw zachtjes te klinken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(10 reviews)
  Meest recent

  verplicht wakker worden kan best prettig

  mijn pakket was bij een ander punt geleverd, dus nog maar 2 ochtenden geprobeerd. Wel vocht het hele gezin om de lamp, want mijn 2 pubers en man zijn erg benieuwd of het echt werkt. Nu staat hij bij m'n mans bedkant en alleen de wek functie met vogel geluidjes nog geprobeerd. Man lag 1e ochtend met rug naar lamp en snurkte mooi door de vogels heen.....ik was na een aantal keer de stomme merel al zat, steeds hetzelfde fluitje dus niet zo natuur getrouw. Zoon was al beneden en kwam naar boven omdat ie de vogels hoorde... :) En dochter kwam ook kijken met een slaaphoofd ' Wat een rot herrie die vogels'' Gelukkig werd man vanmorgen wel snel wakker en heb ik de merel slechts 1 keer gehoord. Wel was het wakker worden erg prettig, rustig en geleidelijk ipv abrupt door een schelle 'beep-beep'' vanavond maar eens even spelen en ontdekken wat voor functies er allemaal zijn. Maar vooralsnog zeker wel positief gestemd. 11 dec ==> Inmiddels de lamp naar mijn kant gezet omdat ik na een sanitaire stop 's nacht soms niet weer in slaap kom. Perfect voor de andere opties (relax/breathe). Wel even voor het naar bed er mee gaan spelen en instellen, anders is het hele huis waker door de moesson regen of de golfslag. Volume LAAG zetten dus !! Het duurde even voordat ik de menu instellingen allemaal in de smiezen had, maar ben echt super happy met de diverse functies. Het werkt echt ! oh voor dr verjaardag heeft mijn dochter het oude model van d'r oom geregen. Minder opties maar wel geluidjes en lichtintensiteit m wakker te worden. Ook zij lijkt beter te ontwaken......

  2 mensen vonden dit nuttig

  prettig ontwaken

  geleidelijk ontwaken is super. Erg prettig ipv je rot schrikken van een wekker alarm

  ook geplaatst op philips.nl

  De Philips Sleep & Wake-up Light is dé ontdekking.

  Inmiddels heb ik de Philips Sleep & Wake-up Light geruime tijd in gebruik en ik ben er heel tevreden mee. Ik sta beter op, ben meer ontspannen en ik ga er tevreden mee slapen. Ik vind het ideaal ’s avonds voor het slapen nog even radio te luisteren of met langzaam afnemend licht in slaap te vallen. Ook 's morgens word ik gewekt met de radio (keus uit 5 vooraf ingestelde frequenties), aangename herkenbare natuurgeluiden, ontspanningsprogramma’s met 7 ademhalingsritmes of met langzaam sterker wordend licht van rood naar geel (zelfs aangenamer dan de echt opkomende zon), welke ideaal is om in een tijdsbestek van maximaal een half uur wakker te worden met een goed humeur. Eerlijk gezegd gebruik ik de radio functie het meest, omdat ik gelijk naast muziek ook vrij snel word geïnformeerd over het nieuws en de weersverwachting, kortom een ideale wekkerradio met héél veel meer, waar ik uiterst tevreden over ben. Wanneer ik dat wens, kan ik dus ook wakker worden met het licht dat langzaam steeds helderder wordt. Juist in de donkere dagen geeft mij de Philips Sleep lamp Wake-up Light meer daglicht dan vaak buiten het geval is. Ook wanneer het ’s morgens in huis stil moet blijven, is de Wake-up light handig, geen geluiden, geen muziek en langzaam wakker worden, ideaal! ’s Nachts heb ik met 1 druk op de knop minimaal en juist voldoende licht om even uit bed te gaan of wat te drinken en met dezelfde druk op de knop slaap ik weer verder. Een minpuntje vind ik de helderheid en afleesbaarheid van de tijd. Maximaal stand 6 op de schaal van 1 t/m 6 geeft mij onvoldoende licht om op afstand de tijd te kunnen lezen, waardoor ik pas vlakbij de juiste tijd af kan lezen, mede ook door de grootte van de cijfers. Graag zag ik de lichtintensiteit en de grootte van de cijfers verbeterd (groter) worden, misschien ook een andere (beter afleesbare) kleur van de cijfers. Over het algemeen gesproken ben ik erg tevreden met deze mooi vormgegeven multifunctionele Philips Sleep & Wake-up Light en beveel het iedereen aan om zodoende met een nóg beter humeur de dag in te gaan en/of te gaan slapen. Ook is er vanaf externe bron via AUX invoer mogelijk en kan via de USB ingang cell phone worden opgeladen (5 V, 1 A).

  2 mensen vonden dit nuttig

  Geweldig inslapen en heerlijk wakker worden

  Het is een prachtig apparaat dat echt niet misstaat in de slaapkamer. Het design is mooi en strak. Het licht dat de klok afgeeft in de nacht is prettig. Mijn vorige wekker (rode cijfers) was stukken feller dan deze. Erg aangenaam. Het instellen van het apparaat is op zich makkelijk. Het menu vind ik duidelijk en de handleiding biedt anders uitkomst. Je kunt instellingen maar eens per dag (nacht) testen dus het duurde in mijn geval een aantal dagen voor ik het had ingesteld zoals ik prettig vond. Ik had het wakeup licht in het begin te langzaam ingesteld. Ik koos voor 40 minuten, maar dit is voor mij te lang. Ik word al vrij snel wakker, dus dan is het nog even wachten tot het geluid aan gaat of dat je eigenlijk uit bed moet. Het is raadzaam om hier goed bewust bij stil te staan, zodat je het perfect ingesteld hebt. De geluiden heb ik zelfs niet eens nodig, al is het "gezellig" wakker worden met de geluiden van vogeltjes. Snoozen werkt ook makkelijk, maar deze functie heb ik nooit nodig. Eenmaal wakker is wakker voor mij. Wat een verschil met een paar maanden terug, waarbij ik regelmatig slaapmedicatie of een borrel nam. Wat dat betreft had ik véél eerder over moeten gaan op dit apparaat. Het is erg fijn om op deze manier wakker te worden ipv met een standaard alarm of mijn telefoonwekker. Wel merk ik dat het een paar dagen kost om vertrouwen te krijgen in deze methode. Ik was bang om me te verslapen en zette zodoende mijn telefoon als backup. Echter is dit niet nodig geweest en echt, dat is heerlijk om dat alarm niet meer te horen! De slaapfunctie: Het slapen met het apparaat is heerlijk. Ik heb jarenlang regelmatig slaapmedicatie genomen door mijn gigantische slaapproblemen. Ik was hier al grotendeels mee afgebouwd, maar sinds dit apparaat slaap ik probleemloos in. Ik laat de zon ondergaan terwijl de zee op de achtergrond klinkt. Meer ontspannen dan dit kan haast niet. Ik heb het geluid niet al te hard staan zodat ik niet te veel afgeleid wordt. Het licht heb ik ingesteld op 25 minuten. 15 minuten is meestal voldoende, maar voor de wat moeilijkere dagen is 25 minuten voor mij beter. Echt heel fijn. De extra functies: Er zitten ook allerlei functies op, zoals een backup functie bij het uitvallen van stroom. De wakeup doet het dan nog 8 uren. Ik heb dit nog niet meegemaakt, dus kan nog niet zeggen of deze functie werkt. Wel heb ik gemerkt dat het apparaat het enkele uren doet zonder stroomtoevoer. Dit is natuurlijk wel zo handig, mocht de stroom ooit uitvallen ’s nachts. Erg prettig is de nachtlamp die erop zit. Het is erg rustgevend waardoor je niet dat felle licht aan hoeft te doen. Minpunten: Ik ben eigenlijk super tevreden over deze lamp. Het enige dat ik als minpuntje kan bedenken is dan ook: - De knop van de nachtlamp vind ik lastig in te drukken. Dit had iets gevoeliger gemogen. Vooral ’s nachts is het even zoeken, al wen je er ook wel aan.

  5 mensen vonden dit nuttig

  Geweldig slapen en wakker worden

  Het is een prachtig apparaat dat echt niet misstaat in de slaapkamer. Het design is mooi en strak. Het licht dat de klok afgeeft in de nacht is prettig. Mijn vorige wekker (rode cijfers) was stukken feller dan deze. Erg aangenaam. Het instellen van het apparaat is op zich makkelijk. Het menu vind ik duidelijk en de handleiding biedt anders uitkomst. Je kunt instellingen maar eens per dag (nacht) testen dus het duurde in mijn geval een aantal dagen voor ik het had ingesteld zoals ik prettig vond. Ik had het wakeup licht in het begin te langzaam ingesteld. Ik koos voor 40 minuten, maar dit is voor mij te lang. Ik word al vrij snel wakker, dus dan is het nog even wachten tot het geluid aan gaat of dat je eigenlijk uit bed moet. Het is raadzaam om hier goed bewust bij stil te staan, zodat je het perfect ingesteld hebt. De geluiden heb ik zelfs niet eens nodig, al is het "gezellig" wakker worden met de geluiden van vogeltjes. Snoozen werkt ook makkelijk, maar deze functie heb ik nooit nodig. Eenmaal wakker is wakker voor mij. Wat een verschil met een paar maanden terug, waarbij ik regelmatig slaapmedicatie of een borrel nam. Wat dat betreft had ik véél eerder over moeten gaan op dit apparaat. Het is erg fijn om op deze manier wakker te worden ipv met een standaard alarm of mijn telefoonwekker. Wel merk ik dat het een paar dagen kost om vertrouwen te krijgen in deze methode. Ik was bang om me te verslapen en zette zodoende mijn telefoon als backup. Echter is dit niet nodig geweest en echt, dat is heerlijk om dat alarm niet meer te horen! De slaapfunctie: Het slapen met het apparaat is heerlijk. Ik heb jarenlang regelmatig slaapmedicatie genomen door mijn gigantische slaapproblemen. Ik was hier al grotendeels mee afgebouwd, maar sinds dit apparaat slaap ik probleemloos in. Ik laat de zon ondergaan terwijl de zee op de achtergrond klinkt. Meer ontspannen dan dit kan haast niet. Ik heb het geluid niet al te hard staan zodat ik niet te veel afgeleid wordt. Het licht heb ik ingesteld op 25 minuten. 15 minuten is meestal voldoende, maar voor de wat moeilijkere dagen is 25 minuten voor mij beter. Echt heel fijn. De extra functies: Er zitten ook allerlei functies op, zoals een backup functie bij het uitvallen van stroom. De wakeup doet het dan nog 8 uren. Ik heb dit nog niet meegemaakt, dus kan nog niet zeggen of deze functie werkt. Wel heb ik gemerkt dat het apparaat het enkele uren doet zonder stroomtoevoer. Dit is natuurlijk wel zo handig, mocht de stroom ooit uitvallen ’s nachts. Erg prettig is de nachtlamp die erop zit. Het is erg rustgevend waardoor je niet dat felle licht aan hoeft te doen. Minpunten: Ik ben eigenlijk super tevreden over deze lamp. Het enige dat ik als minpuntje kan bedenken is dan ook: - De knop van de nachtlamp vind ik lastig in te drukken. Dit had iets gevoeliger gemogen. Vooral ’s nachts is het even zoeken, al wen je er ook wel aan.

  ook geplaatst op philips.nl

  De Philips HF3650 Design Wake-up Light

  Ik gebruik de Philip HF3650 Wake-up Light nu ongeveer een week en ik moet bekennen dat de werking optimaal is voor mij. Al jaren kamp ik met slaapproblemen, inhoudelijk dat ik maar moeilijk in slaap kom en erg moe wakker word. Nu na een week dit product gebruikt te hebben merk ik dat er een verbetering optreedt, ik val namelijk makkelijker in slaap en wordt rustiger (minder gespannen) wakker. De Wake-up Light heeft dan ook zeer handige functionaliteiten en is zeer gebruikersvriendelijk. Alles is eenvoudig in te stellen en wijst zichzelf. Handige opties zijn toch wel de volgende, Zeven wekgeluid keuzes, maar liefst 25 helderheidsinstellingen, 4 lichtkleuren, een 9 minuten sluimer functie en een AUX invoer. Naast het bovenstaande heeft deze Wake-up Light 4 kleuren licht die zorgen voor een natuurlijke simulatie van zonsondergang en zonsopkomst. Ook houdt dit product jou in de donkere dagen uit je winterdip door de zonsopgang en zonsondergang na te bootsen met andere woorden word vrolijker wakker met het gevoel dat het zonnetje al straalt. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze Philips HF3650 Wake-up Light!

  3 mensen vonden dit nuttig

  De Philips HF3650 Design Wake-up Light een innovatie!

  Ik gebruik de Philip HF3650 Wake-up Light nu ongeveer een week en ik moet bekennen dat de werking optimaal is voor mij. Al jaren kamp ik met slaapproblemen, inhoudelijk dat ik maar moeilijk in slaap kom en erg moe wakker word. Nu na een week dit product gebruikt te hebben merk ik dat er een verbetering optreedt, ik val namelijk makkelijker in slaap en wordt rustiger (minder gespannen) wakker. De Wake-up Light heeft dan ook zeer handige functionaliteiten en is zeer gebruikersvriendelijk. Alles is eenvoudig in te stellen en wijst zichzelf. Handige opties zijn toch wel de volgende, Zeven wekgeluid keuzes, maar liefst 25 helderheidsinstellingen, 4 lichtkleuren, een 9 minuten sluimer functie en een AUX invoer. Naast het bovenstaande heeft deze Wake-up Light 4 kleuren licht die zorgen voor een natuurlijke simulatie van zonsondergang en zonsopkomst. Ook houdt dit product jou in de donkere dagen uit je winterdip door de zonsopgang en zonsondergang na te bootsen met andere woorden word vrolijker wakker met het gevoel dat het zonnetje al straalt. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze Philips HF3650 Wake-up Light! "Philips maakt van elke dag een mooie dag!"

  ook geplaatst op philips.nl

  Mooi vormgegeven en functioneel

  Als nachtmens vind ik de ochtenden nooit prettig, ik was op zoek naar iets dat het wakker worden makkelijker zou maken. De wake-up-light stelt me niet teleur. Het is een prachtig vormgegeven lamp. Als je de doos opent, heb je in een paar minuten je voorkeuren geprogrammeerd. Dit varieert van sterkte licht, tot geluid, tot alarm en geluiden. Het display is eenvoudig te bedienen en in te stellen. Ik had geen handleiding nodig. Er zijn diverse mooie rustige geluiden om in te stellen om wakker te worden, maar ook om in slaap te vallen. De bonus vind ik de radiofunctie die erop zit! Soms wil ik nog ontspannen met radio. Als ik de wekker zet word de kamer langzaam licht en is het prettig(er) wakker worden. Ook de geluiden zijn luchtig en niet zoals ik gewend ben van een gewone klok of alarm van mijn telefoon. Ik ben enorm tevreden. Hij staat prachtig in je slaapkamer, is makkelijk in te stellen en te bedienen, hij heeft veel tinten om in te stellen, er zijn veel geluidsoorten om te kiezen voor je alarm en je hebt een radio en ontspanfunctie om te relaxen alvorens je gaat slapen. Ik vind het een aanrader. Een mooi en prettig product dat het wakker worden (en in slaap vallen) prettiger maakt!

  ook geplaatst op philips.nl

  Mooi en functioneel

  Als nachtmens vind ik de ochtenden nooit prettig, ik was op zoek naar iets dat het wakker worden makkelijker zou maken. De wake-up-light stelt me niet teleur. Het is een prachtig vormgegeven lamp. Als je de doos opent, heb je in een paar minuten je voorkeuren geprogrammeerd, zonder handleiding. Dit varieert van sterkte licht, tot geluid, tot alarm en geluiden. Het display is eenvoudig te bedienen en in te stellen. Er zijn diverse mooie rustige geluiden om in te stellen om wakker te worden, maar ook om in slaap te vallen. De bonus vind ik de radiofunctie die erop zit! Soms wil ik nog ontspannen met radio. Als ik de wekker zet word de kamer langzaam licht en is het prettig(er) wakker worden. Ook de geluiden zijn luchtig en niet zoals ik gewend ben van een gewone klok of alarm van je telefoon. Ik ben enorm tevreden. Hij staat prachtig in je slaapkamer, is makkelijk in te stellen en te bedienen, hij heeft veel tinten om in te stellen, er zijn veel geluidsoorten om te kiezen voor je alarm, je hebt een radio en ontspanfunctie om te relaxen alvorens je gaat slapen. Ik vind het een aanrader. Een mooi en prettig product dat het wakker worden (en in slaap vallen) prettiger maakt!

  1 persoon vond dit nuttig

  Wat een verbetering, wat een opties!

  Ik ben erg te spreken over de mooie vormgeving van deze wekker. Het mooie van deze vernieuwde versie van de wakeup light is denk ik wel de touchscreenmogelijkheden. Ik heb express alles uitgeprobeerd zonder handleiding omdat ik wilde weten of het apparaat ook gebruiksvriendelijk is als je er niets van weet. Dit was geen enkel probleem. Wat ik verbeterd vind ten opzichte van de vorige wakeuplight is dat er nu een ontspanningsmodule bij zit om in slaap te komen, een soort ademhalingsmodule met licht en ontspannende muziek, wat werkt dit fijn zeg. Ook het rode licht werkt erg rustgevend. Ik merk aan mezelf dat ik ontspannen wakker word en er muziek bij heb gekozen die ik persoonlijk het prettigst vind namelijk de buddah muziek. Er zijn meerdere muziekkeuzes mogelijk om te kiezen als wekker. Tot nu toe merk ik aan mezelf dat ik positief verrast ben en ik merk ook dat ik minder saggerijnig ben bij het opstaan en hier is ook mijn familie erg blij mee!

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand