overzicht
Philips HF3532/01 Wake-up Light
 • Uitverkocht

  PhilipsHF3532/01 Wake-up Light

  129.-
  25 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Wekkerradio's

  Philips HF3532/01 Wake-up Light

  Natuurlijk wakker worden.
  De Philips Wake-up Light is geïnspireerd door de zonsopgang en maakt gebruik van een combinatie van licht en geluid om u op een natuurlijke manier te wekken. De kleur van het ochtendlicht verandert van zacht morgenrood via warm oranje naar zonnig geel.

  Simulatie van gekleurde zonsopkomst
  Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  Nachtlichtfunctie
  De nachtlichtfunctie van de Wake-up Light is ontwikkeld om net genoeg licht te bieden zodat u uw weg kunt vinden in het donker. Waar uw normale bedlampjes fel licht gebruiken, maakt het nachtlicht gebruik van een gedimd, subtiel, oranje licht. Deze zachtere tint van het licht is ideaal om de verstoring van uw nachtrust te minimaliseren. Bovendien kunt u het nachtlicht moeiteloos activeren door de bovenkant van het apparaat twee keer aan te raken. Om deze functie uit te schakelen, tikt u opnieuw twee keer op de bovenkant van het apparaat.

  Intuïtief display voor dimmen
  De felheid van het display wordt automatisch aangepast. Als de slaapkamer volledig verlicht wordt, neemt de felheid toe om het display leesbaar te houden. Als het in de slaapkamer donker is, neemt de helderheid af zodat het display uw slaapkamer niet verlicht als u probeert te slapen.

  Wetenschappelijk aangetoond
  Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

  Ontwikkeld door Philips
  Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

  Aanbevolen door consumenten
  Onafhankelijk onderzoek* toont aan dat 92% van de Philips Wake-up Light-gebruikers vindt dat het gemakkelijker is om op te staan (Metrixlab 2011, N=209)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(25 reviews)
  Meest recent

  Heerlijk wakker worden!

  Op advies van een vriendin deze wake-up light gekocht. Ik heb nog even getwijfeld of ik de goedkopere versie zou nemen, blij dat ik toch voor deze heb gekozen! Het is een mooie lamp, fijne wekker, en de extra features zijn erg prettig. Het opladen van mijn telefoon via de usb aansluiting is heel handig. De lamp geeft heel mooi licht wat in intensiteit instelbaar is. De dageraadsimulatie bij het wakker worden werkt echt! De eerste paar dagen had ik nog een backup wekker erbji, maar dat is niet nodig. Voldoende keuze uit wekgeluiden, ook radio (gebruik ik niet). Het in slaap vallen met zachtjes dimmend licht is ook prettig. Het nachtlampje is perfect. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is de handleiding, de hoofdstukken zijn iedere keer in 3 talen in verschillende tekstkleuren, en de NL versie is in een heeeeel lichtblauw lettertje gedrukt. Onleesbaar dus eigenlijk als je in het begin nog wat wilt bijstellen met de handleiding erbij. Verder: blij met mijn aankoop.

  Top apparaat

  De Philips Wake Up light heeft een stijlvol design. Ik vind de lamp erg mooi uitgevoerd en erg praktisch met al die verschillende functies. Het menu is best simpel, je leert het snel en het is met one touch te bedienen. Er zit geen radio op dit type maar dat mis je door de vele mogelijkheden niet. Er zijn genoeg wekgeluid (7) en licht instellingen. Het is erg fijn wakker worden met de vogelgeluiden en de 'opgaande' zon. De snooze functie hebben we ook al gebruikt. Erg rustgevend om zo wakker te worden. De lamp geef warm, zacht licht en de sterkte kan naar eigen voorkeur worden ingesteld. Aan de achterzijde zit een oplaad mogelijkheid voor de telefoon. Het is een fijn toestel, ik was al langer van plan er een zelf te kopen maar wist niet precies wat ik kon verwachten. Nu ik het mocht testen wou ik dat ik hem eerder had gekocht. Ik merk dat het opstaan beter gaat door het licht. Je voelt je beter uit geslapen

  ontspannen in slaap en fris weer wakker

  Nu ik het product een aantal weken in gebruik heb, ben ik er erg tevreden over. Bij het uitpakken merk je al gelijk dat het een degelijk product is waarbij vooral opvalt hoe stevig deze op de ondergrond staat door de rubberen voetjes. Het zal dus niet zomaar van je nachtkastje vallen. Na zeer korte tijd heb je al door hoe je de wekker in moet stellen en hoe je alle andere functies kan bedienen. Vooral de slaap-functie wordt veelvuldig gebruikt. De rustgevende geluiden van "regen" of "de branding van de zee" laten je tot rust komen. Ondertussen dooft het licht van de door jouw ingestelde lichtsterkte tot het rood van de ondergaande zon waardoor men ook hierdoor al voorbereid wordt om te gaan slapen. Wellicht wel ideaal om kinderen die niet willen slapen, langzaam in slaap te krijgen (iets wat ik nog wil gaan testen). De volgende ochtend wordt je langzaam gewekt door het het licht dat een goede zonsopgang simuleert. Daardoor wordt je ook op een natuurlijke manier wakker waardoor je uitgeruster voelt dan wanneer je plots gewekt wordt door een normale wekker. Extra functies zoals een nachtlamp en een usb aansluiting om je telefoon op te laden zijn zeker een plus. Met 500mA is dit geen snellader, maar voldoende om tijdens het opladen van je eigen batterij, die van je telefoon ook weer op 100% te krijgen. Er zijn voldoende instellingsmogelijkheden om de slaap en wek routine helemaal naar eigen wens in te stellen, zoals: - lichtsterkte - volume van verschillende slaap en wek geluiden - tijd voordat de lamp en geluid uit gaat (slaap routine) - aantal minuten voordat de lamp van minimale naar ingestelde maximale lichtsterkte gaat (wek routine) - 2 verschillende wek routines (voor bijvoorbeeld werkdagen en weekend) Conclusie: Zeker een aanrader voor als je moeilijk in slaap kan komen en wanneer je bed veel te lekker ligt in de ochtend. voordelen: - uitgerust wakker worden - relax in slaap vallen - genoeg en makkelijke instel mogelijkheden - goede anti slip voetjes - telefoon oplader - meerdere wekroutines - nachtlampfunctie nadelen: - geen radio - volume gaat niet steeds harder bij het wakker worden - niet mogelijk om wekgeluiden met 1 druk op de knop aan te zetten, buiten de wektijd om - geen excuus meer om langer in bed te blijven liggen

  1 persoon vond dit nuttig

  ontspannen in slaap en fris weer wakker

  Nu ik het product een aantal weken in gebruik heb, ben ik er erg tevreden over. Bij het uitpakken merk je al gelijk dat het een degelijk product is waarbij vooral opvalt hoe stevig deze op de ondergrond staat door de rubberen voetjes. Het zal dus niet zomaar van je nachtkastje vallen. Na zeer korte tijd heb je al door hoe je de wekker in moet stellen en hoe je alle andere functies kan bedienen. Vooral de slaap-functie wordt veelvuldig gebruikt. De rustgevende geluiden van "regen" of "de branding van de zee" laten je tot rust komen. Ondertussen dooft het licht van de door jouw ingestelde lichtsterkte tot het rood van de ondergaande zon waardoor men ook hierdoor al voorbereid wordt om te gaan slapen. Wellicht wel ideaal om kinderen die niet willen slapen, langzaam in slaap te krijgen (iets wat ik nog wil gaan testen). De volgende ochtend wordt je langzaam gewekt door het het licht dat een goede zonsopgang simuleert. Daardoor wordt je ook op een natuurlijke manier wakker waardoor je uitgeruster voelt dan wanneer je plots gewekt wordt door een normale wekker. Extra functies zoals een nachtlamp en een usb aansluiting om je telefoon op te laden zijn zeker een plus. Met 500mA is dit geen snellader, maar voldoende om tijdens het opladen van je eigen batterij, die van je telefoon ook weer op 100% te krijgen. Er zijn voldoende instellingsmogelijkheden om de slaap en wek routine helemaal naar eigen wens in te stellen, zoals: - lichtsterkte - volume van verschillende slaap en wek geluiden - tijd voordat de lamp en geluid uit gaat (slaap routine) - aantal minuten voordat de lamp van minimale naar ingestelde maximale lichtsterkte gaat (wek routine) - 2 verschillende wek routines (voor bijvoorbeeld werkdagen en weekend) Conclusie: Zeker een aanrader voor als je moeilijk in slaap kan komen en wanneer je bed veel te lekker ligt in de ochtend.

  ook geplaatst op philips.nl

  Uitgerust wakker worden

  De Philips Wake Up light heeft een stijlvol design. Ik vind de lamp erg mooi uitgevoerd en erg praktisch met al die verschillende functies. Het menu is best simpel, je leert het snel en het is met one touch te bedienen. Er zit geen radio op dit type maar dat mis je door de vele mogelijkheden niet. Er zijn genoeg wekgeluid (7) en licht instellingen. Het is erg fijn wakker worden met de vogelgeluiden en de 'opgaande' zon. De snooze functie hebben we ook al gebruikt. Erg rustgevend om zo wakker te worden. De lamp geef warm, zacht licht en de sterkte kan naar eigen voorkeur worden ingesteld. Aan de achterzijde zit een oplaad mogelijkheid voor de telefoon. Het is een fijn toestel, ik was al langer van plan er een zelf te kopen maar wist niet precies wat ik kon verwachten. Nu ik het mocht testen wou ik dat ik hem eerder had gekocht. Ik merk dat het opstaan beter gaat door het licht. Je voelt je beter uit geslapen

  ook geplaatst op philips.nl

  Aanrader

  Mooi strak design wat ook nog eens perfect in onze slaapkamer past. Mooi meegenomen natuurlijk maar dat is een bijzaak bij een wake up light vind ik zelf. Installatie is binnen een paar seconden gedaan en voor de verdere functies is een heldere handleiding geschreven. Maar nu worden we er uitgeruster wakker door? Daar kan ik tot nu toe nog ja op zeggen. Weinig uren slaap gehad, maar toch opgestaan met een prettig gevoel. Dat had ik echt nooit met mijn gewone wekker. DAt een half uur van te voren het licht aangaat merk ik zelf niet zo (mijn vrouw wel die is sneller wakkerder door het licht), maar het is wel aangenaam dat als de vogeltjes beginnen te fluiten er al een mooi licht is. Onbewust zou het dus kunnen dat ik het licht wel opmerk, maar ben me er nog niet bewust van. Mijn vrouw merkt dat wel. Tot nu toe bevalt het product uitstekend. Ook de knop bovenop om de nachtlamp functie te gebruiken vind ik goed. Een mooi avond rood licht wat voldoende licht geeft om te kunnen zien en eventueel in slaap te vallen. Tot nu toe erg tevreden met het product en als ik echt elke dag zo wakker blijf worden dan is het echt een aanrader ja.

  1 persoon vond dit nuttig

  Blij met de Philips Wake-up Light.

  Heb de Philips Wake-up Light nu een week en ik ben er heel blij mee. De installatie wijst zich vanzelf, is simpel, een kind kan de was doen. Ik ben erg tevreden over de Philips Wake-up Light omdat ik merk dat ik een stuk prettiger wakker wordt. Heerlijk het geluid van de vogels in de vroege ochtend en niet de irritante zoomer van een standaard wekker. Daarbij is de nachtlamp functie ook erg prettig. Ik raad echt iedereen dit product aan want als je dan toch op tijd je bed uit moet kun je beter gewekt worden op een prettige manier.

  1 persoon vond dit nuttig

  Blij met de Philips Wake-up Light.

  Heb de Philips Wake-up Light nu een week en ik ben er heel blij mee. De installatie wijst zich vanzelf, is simpel, een kind kan de was doen. Ik ben erg tevreden over de Philips Wake-up Light omdat ik merk dat ik een stuk prettiger wakker wordt. Heerlijk het geluid van de vogels in de vroege ochtend en niet de irritante zoomer van een standaard wekker. Daarbij is de nachtlamp functie ook erg prettig. Ik raad echt iedereen dit product aan want als je dan toch op tijd je bed uit moet kun je beter gewekt worden op een prettige manier.

  ook geplaatst op philips.nl

  Lekkerder wakker worden

  Het eerste wat opvalt is het stilistische design. Een aanwinst op m'n nachtkastje. Met de handleiding erbij is het makkelijk om je voorkeuren in te stellen. Omdat er twee vaste instellingen zijn kun een andere optie (tijd, licht en geluid) dan je partner of bijvoorbeeld voor week en weekend een ander programma en tijd instellen. De eerste dagen is het even zoeken naar wat de beste verhoudingen in licht intensiteit of volume zijn. De wake up Light heeft een 'testoptie' waardoor je direct kunt zien hoe je instellingen zijn. (De lamp laat dan in ongeveer 30 seconden zien wat normaal in 25 minuten gebeurt.) Ook is het leuk om te 'spelen' met de geluidsopties. Zo zijn er natuur- en diergeluiden (zee, vogels ed), maar ook 'zen' melodietjes zoals je die vaak in massagesalons hoort;-). De optie om 's nachts een zachte rode gloed aan te zetten is ideaal als je bijvoorbeeld even snel naar t toilet wilt. Je bent dan niet direct verblind door het licht, maar vindt wel rustig de weg in de slaapkamer;-). Daardoor val je daarna weer lekkerder in slaap. Ik ben erg tevreden met deze manier van wakker worden en raad iedereen aan zo relaxt zijn dag te beginnen! Als ik twee nadelen moet noemen: - er is geen verbinding mogelijk met de muziek op je telefoon en geen radio optie (die is er bij andere varianten wel als je daar waarde aan hecht) - in het begin was t erg zoeken naar het lichtknopje. Hoe gaat de lamp weer uit?! Dat kan logischer (of met een grotere knop ofzo)

  ook geplaatst op philips.nl

  Vrolijke vogeltjes

  Van het licht word ik niet wakker, mijn man wel. De eerste dagen werd ik wel van het licht wakker, maar na een dag of drie werkte het voor mij niet meer. Echter, ik word wel vrolijk wakker van het gekwetter van de vogeltjes. Mijn man daarentegen kan de vogeltjes niet heel erg waarderen. Vandaar de gemiddelde beoordeling. Word ik nu uitgerust wakker? Nee niet echt, maar ik word wel vrolijk wakker. Daar is ook wat voor te zeggen.

  toegevoegd aan winkelmand