Philips HF3510/01 Wake-up Light, Wit
 • uitverkocht

  PhilipsHF3510/01 Wake-up Light

  95.-116.05je bespaart 21.05

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Philips HF3510/01 Wake-up Light

  Natuurlijk wakker worden
  Met de Philips HF3510/01 wake-up light met simulatie van zonsopkomst wordt je op een geleidelijke en natuurlijke manier wakker. Deze wake-up light is geïnspireerd door de zonsopgang en maakt gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid. Je staat gemakkelijker op, klaar om de dag te beginnen.

  Simulatie van zonsopkomst
  Geïnspireerd door de zonsopgang word het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om je kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert je lichaam op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  Geluid
  Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoor je het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn 3 natuurlijke geluiden waaruit je kunt kiezen: fluitende vogels, vogels in het bos en zen-tuin.

  FM Radio
  De FM-radio wekt je met je favoriete programma

  In slaap vallen
  De simulatie van zonsondergang wordt gebruikt voordat je gaat slapen. Simulatie van zonsondergang bereidt je lichaam voor op het slapen door het licht en geluid geleidelijk te dimmen tijdens de door jou ingestelde duur.

  Simulatie van zonsondergang
  De simulatie van zonsondergang is een lichttherapie die wordt gebruikt voordat u gaat slapen. Simulatie van zonsondergang bereidt uw lichaam voor op het slapen door het licht en geluid geleidelijk te dimmen tijdens de door u ingestelde duur.

  Wetenschappelijk aangetoond
  Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

  Ontwikkeld door Philips
  Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

  Kenmerken:
  - Rubberen anti-slipmat
  - Sluimerknop
  - Helderheid van het scherm: 4 instellingen
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking