Philips HF3510/01 Wake-up Light, Wit
 • Uitverkocht

  PhilipsHF3510/01 Wake-up Light

  116.0595.-je bespaart 21.05
  51 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  Natuurlijk wakker worden
  Met de Philips HF3510/01 wake-up light met simulatie van zonsopkomst wordt je op een geleidelijke en natuurlijke manier wakker. Deze wake-up light is geïnspireerd door de zonsopgang en maakt gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid. Je staat gemakkelijker op, klaar om de dag te beginnen.

  Simulatie van zonsopkomst
  Geïnspireerd door de zonsopgang word het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om je kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert je lichaam op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  Geluid
  Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een prettige manier helemaal wakker wordt. In anderhalve minuut hoor je het geselecteerde geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn 3 natuurlijke geluiden waaruit je kunt kiezen: fluitende vogels, vogels in het bos en zen-tuin.

  FM Radio
  De FM-radio wekt je met je favoriete programma

  In slaap vallen
  De simulatie van zonsondergang wordt gebruikt voordat je gaat slapen. Simulatie van zonsondergang bereidt je lichaam voor op het slapen door het licht en geluid geleidelijk te dimmen tijdens de door jou ingestelde duur.

  Simulatie van zonsondergang
  De simulatie van zonsondergang is een lichttherapie die wordt gebruikt voordat u gaat slapen. Simulatie van zonsondergang bereidt uw lichaam voor op het slapen door het licht en geluid geleidelijk te dimmen tijdens de door u ingestelde duur.

  Wetenschappelijk aangetoond
  Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

  Ontwikkeld door Philips
  Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

  Kenmerken:
  - Rubberen anti-slipmat
  - Sluimerknop
  - Helderheid van het scherm: 4 instellingen

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(51 reviews)

  Geen gebruiksvriendelijk product

  De gebruiksaanwijzing is te summier, onhandig dat verschillende talen door elkaar staan op 1 pagina. De knoppen zijn te klein, omdat je tegen het licht in kijkt om ze uit te zetten zie je ze niet en kun je ze dus niet goed uitzetten. Het menu vind ik niet handig in gebruik. De wekker begint een half uur van te voren al met oplichten (staat overigens niet in de gebruiksaanwijzing) dus feitelijk moet je de wekker 20 min. later zetten dan normaal. Zeker als je al wakker begint te worden kort na het oplichten. De wekker en het licht moeten afzonderlijk van elkaar worden uitgezet, dus 2x de frustratie dat je het goede knopje niet kan vinden. Ik ben nu 1 week verder met de lamp, nog geen enkele dag heeft de wekker gewerkt zoals ik wil. Sterker nog ik wordt nog slechter wakker dan daarvoor, uit frustratie dat de wekker niet doet wat ik wil. Gebeld met de klantenservice van Philips, prima te woord gestaan. Maar omdat geen technisch defect kunnen ze niks doen. Helaas kan ik het product niet meer terug sturen naar de aanbieder omdat ik de doos niet meer heb. Anders was deze linea recta terug gegaan. Zonde geld! Wel vreemd dat bij aanbieder alleen maar positieve recensies staan en hier meer negatieve dan positieve. Dus verkooppraatje bij aanbiederl.

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed maar gaat veel te vlug stuk en geen herstel mogelijk

  dit wake-up light is heel aangenaam te gebruiken maar gaat veel te vlug stuk ( 2,5jaar). Niet enkel bij mij maar een algemene vaststelling bij velen met heel wat ontevredenheid daarover. Philips wil het blijkbaar niet geweten hebben. Beoordeling gaat enkel daardoor over van uitstekend naar 'best niet kopen'. Heb toch dezelfde gekocht omdat mijn zoon absoluut hetzelfde wake up light wilde.(wat je allemaal niet doet voor je kinderen ...)

  ook geplaatst op philips.nl

  Kapot binnen 3 jaar. Er is geen reparatie-optie.

  Het was op zich een fijn product, de verlichting goed ,de tiptoetsen fijn. Wel 2 design-missers: als je de zijknopjes bedient valt hij makkelijk om, en de knopjes op de rand zijn niet te onderscheiden, zeker niet in het donker. Als de lamp aan staat, heb je tegenlicht en zijn ze helemaal niet te zien. Ze zouden op gevoel te onderscheiden moeten zijn. Echter, meest vervelend en teleurstellend is het feit dat de wekkerlamp er ineens mee stopte na krap drie jaar. Er is helemaal geen reparatie-optie en zo kan het hele ding de prullenbak in. Niet erg ‘sustainable’ Philips! Mag ik jullie aanraden op zijn minst de kapotte producten terug te nemen om te kijken wat er mis mee is?

  ook geplaatst op philips.nl

  relaxed

  De lamp was bedoeld voor mijn vriendin die op onregelmatige tijden haar bedje uitmoet. Met een gewone wekker werd ze wakker van een alarm. Een ochtend humeur heeft ze niet maar van zo'n irritant piepding kreeg ze dat wel. Begrijpelijk want pats boem uit je slaap gerukt worden, daar wordt geen mens vrolijk van. Nu wordt ze met de vogeltjes wakker terwijl de zon opkomt. Heel relaxed, ook als ze maar weinig tijd heeft gehad om te slapen maar wel de tijd om lekker wakker te worden.

  Mooi design

  De simulatie van zonsondergang vind ik erg fijn. Wat ik erg tegen vind vallen zijn de zeer kleine knopjes bovenop, tegen de tijd dat ik het juiste knopje heb is bij mij het 'onstpannen wakker worden gevoel' weer weg, dat vind ik echt erg jammer. De wek geluiden vind ik mooi en qua geluid ook goed maar de fm wekker vond ik veelste hard. Daarom na nog niet eens een maand weer terug.

  ook geplaatst op philips.nl

  Jammer

  Het geluid is niet meer als dat van een wekker radio van 2 tientjes. Het licht is redelijk fel tot fel. De wek geluiden zijn waardeloos. Ik hoopte DE oplossing gevonden te hebben, maar helaas werkt dit voor mij niet.

  In het begin prettig in gebruik, maar defect na verlopen garantietermijn

  Na een aantal jaar de wake-up light gebruikt te hebben, deed de lamp van de ene dag op de andere ineens raar. Wanneer de lamp uitdoofde, sprong hij ineens weer heel zacht aan. Ofwel, de lamp ging niet meer helemaal uit. Het klein beetje licht dat de lamp nog gaf is net te veel om bij te slapen, de lamp is daarmee onbruikbaar geworden. Natuurlijk gebeurde dit /net/ na het verlopen van de garantietermijn, dus het product is niet gerepareerd (we slechts korting op onze volgende aankoop, wat het probleem niet oplost) Een product dat direct na het verlopen van de garantietermijn kapot gaat vinden wij geen deugdelijk product. Vandaar een slechte review.

  ook geplaatst op philips.nl

  kleine knopjes

  Goed geluid en prima licht functie om mee op te staan. Het grootste probleem zijn de kleine knopjes. Als je 's morgen probeert de klok af te zetten moet je toch al goed wakker zijn om op het juiste knopje te klikken. Ook de wekker uitzetten vraagt toch wel wat, je moet op 2 verschillende knopjes drukken aan de zijkant. Eentje voor het geluid en eentje voor het licht. Daarbij moet je met de andere hand de wekker vasthouden of je duwt hem gewoon om...

  ook geplaatst op Philips.be

  Rustig wakker worden.

  Zonder schrikken wakker worden. Soms al van het rustig feller wordende licht. Soms pas als de vogeltjes beginnen te fluiten (want dat is ons favoriete wek-geluid). Inmiddels hebben ook alle kinderen een wake-up light. Ik wil nooit meer een andere wekker!!

  ook geplaatst op philips.nl

  zeer onvriendelijk in gebruik

  best mooie wake-up light, maar de bediening is echt waardeloos.

  ook geplaatst op philips.nl

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale