overzicht
Philips HF3507/20 Wake-up Light
 • Uitverkocht

  PhilipsHF3507/20 Wake-up Light

  82.99
  13 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wekkerradio's

  Philips HF3507/20 Wake-up Light

  Word energieker wakker met licht.
  Geïnspireerd door de zonsopgang maakt de Philips Wake-up Light gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om u op een natuurlijke manier te wekken. U wordt energieker wakker, zodat u gemakkelijk uit bed stapt.

  Bedlampje
  De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de Wake-up Light kunnen worden aangepast en zelfs worden ingesteld op een waarde van 200 lux.

  Ontwikkeld door Philips
  Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

  Wetenschappelijk aangetoond
  Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

  Sluimerfunctie
  Het geluid stopt wanneer u de bovenkant van het product aanraakt. Na 9 minuten begint het geluid opnieuw zacht te spelen.

  Simulatie van zonsopkomst
  Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten wordt uw kamer gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  4 helderheidsniveaus display
  U kunt de helderheid van het display instellen op hoog, gemiddeld, laag, zeer laag en uit.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(13 reviews)
  Meest recent

  Is gemakkelijk in gebruik.

  Heel tevreden van dit produkt. Elke morgen word ik rustig wakker en passen mijn ogen goed aan het licht door de wekker die mij op een rustige manier wakker maakt met zonsopgang. Zalig gewoon.

  ook geplaatst op Philips.be

  Mooi design

  Ik had vooraf recensies gelezen en was wat huiverig. Nadat ik de wekkerradio had uitgepakt en met de set up was begonnen was ik klaar voordat ik het wist. Super makkelijk als je de gebruiksaanwijzing volgt (dat kleine papiertje met de icoontjes). Blij dat ik hem gekocht heb en een mooi accessoire op mijn nachtkastje.

  ook geplaatst op philips.nl

  Mooi design, fijne manier van wakker worden

  Na jaren van twijfel, eindelijk een Wake-up light. Ik ben een diepe slaper en wanneer de normale wekker ging, werd ik altijd opgeschrikt door de wekker en was ik vaak nog helemaal niet uitgeslapen! Dat is nu verleden tijd! Met de Wake-Up-light heb je een mooie design wekker naast je staan die je heel geleidelijk met licht alvast klaarmaakt voor het aankomende wekkergeluid! Ik had de eerste keer wel het licht veel te fel gezet. Dat werd niet zo gewaardeerd door mijn wederhelft ;-). Je kunt als wekgeluid kiezen voor yogageluid of natuurgeluiden, maar ook voor de radio.

  ook geplaatst op philips.nl

  Uitgerust wakker worden, minimale instellingen

  De lamp ziet er al mooi uit als hij uit de doos komt. De beschrijving die er bij zit is erg summier. Hierdoor is het instellen even uitvogelen. De lamp ziet er mooi uit, voelt heel licht aan en is een eyecatcher op het nachtkastje. En prettig dat de intensiteit van de tijd kan worden aangepast naar wat prettig is. Nadeel is wel dat als je dit op zwak instelt hij voor de nacht perfect is, maar overdag als de gordijnen open zijn vrijwel onleesbaar is. De functie nachtlampje en de felheid waarmee je 's ochtends wakker wordt komen overeen. Niet heel handig. 's nachts wil ik een klein lampje om mijn zoontje te kunnen voeden. Maar om echt wakker te worden moet hij wel wat feller worden. Ik heb nog niet kunnen vinden of ik dit anders kan instellen, vanwege de korte handleiding. Verder werkt de snooze functie niet bij de vogeltjes, alleen bij de yoga muziek. Wel is het al met al heel relaxed wakker worden. Een stuk prettiger dan andere wekkers. Ik zou 't wel tof vinden als hij aangesloten kan worden op bijvoorbeeld je telefoon, om meer muziek e.d. In te kunnen stellen en ook om nog meer functies toe te voegen zoals een slaap analyse maken enz, dan wordt het nog meer een gadget. Kortom een hele fijne, mooie lamp die wat mij betreft nog wel meer technische snufjes zou mogen hebben maar perfect werkt voor wat hij zou moeten doen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Niet volledig overtuigd

  Ik heb nu een aantal weken de Wake-Up Light in gebruik en moet zeggen dat het mij nog niet volledig heeft weten te overtuigen. Er zijn dagen dat ik wakker wordt en mij redelijk fit voel, maar er zijn ook nog voldoende dagen dat ik de wekker wel uit het raam zou willen gooien. Dat ik overdag meer energie heb dan met de oude conventionele wekker dat merk ik eerlijk gezegd niet. Alvast rustig ontwaken door het opkomende licht komt ook zelden voor. Nou speelt het wellicht ook parten dat we een aantal kleine kinderen hebben, die nog wel eens wakker willen worden voor onze wekker. Ik kan dus niet dagelijks gebruik maken van de lichtfunctie. En aan de andere kant wordt ik wellicht ook gewoon minder snel wakker, omdat ik onbewust er wel vanuit ga dat de kinderen al lawaai maken voordat de virtuele zon opkomt. Maar goed, ik vind het apparaat mooi ogen. Een fraai design met touch-knopjes, makkelijk in te stellen en niet te groot. De slaapfunctie heeft bij mij persoonlijk geen effect, want ik val vrijwel altijd gelijk in slaap :-). Dat is nu dus niet anders. Wat ik wel een gemis vind t.o.v. de wekfunctie op de telefoon is dat je voor alle dagen in de week alvast wisselende tijden in kan voeren. Nu moet je elke avond nadenken hoe laat je de wekker wilt hebben staan. Zeker niet onoverkomelijk, maar vind dat gemakkelijker op de telefoon. Wellicht dat toekomstige functies kunnen connecten met een app bijv. Op die manier kun je wellicht ook andere wektoontjes gaan toevoegen dan de standaard geïntegreerde twee opties (heb nu al een hekel gekregen aan vogelgefluit haha ;-)). Al met al ga ik zeker niet terug naar mijn oude wekker, maar blijf ik deze gebruiken. Ik vind de nieuwprijs van deze Wake-Up Light wel aan de hoge kant.

  ook geplaatst op philips.nl

  Lekker wakker worden

  Qua instellingen was het even zoeken (ik vind de handleiding erg summier) maar het licht en geluid zijn naar wens ingesteld. Licht niet te fel en geluid niet te hard. Het geluid van vogeltjes in de ochtend is een vooruitgang ten opzichte van het harde irritante geluid van mijn ouder wekker. Volgens de handleiding zit er een snooze functie op die geactiveerd wordt (tap to snooze op de bovenkant) maar dit werkt niet? Kan aan mij liggen maar als het aan mij ligt is het dus niet erg dummy-proof. Een minpuntje is de gevoeligheid van de knopjes. 's Nachts raakte ik de wake-up light per ongeluk aan toen ik weer naar bed ging en toen sprong het licht direct aan. Knopjes zijn dus erg gevoelig. Zou voor mij wel wat minder mogen. Rustig wakker worden met het licht dat beetje bij beetje feller wordt en het geluid van vogeltjes (vind ik het fijnste geluid) is prettiger dan wakker gemaakt worden door een reguliere wekker. Voelt een stuk relaxer. Zou ik em echt aanbevelen? Ja, op zich wel maar aangezien ik vaak al voor de wekker wakker ben zou het voor mij geen absolute must zijn.

  ook geplaatst op philips.nl

  ontspannen wakker worden

  Heerlijk, fijn dat licht .. en dat heerlijke yoga muziekje op de achtergrond!

  ook geplaatst op philips.nl

  Heerlijk wakker worden

  Ik was heel sceptisch voordat ik deze wake Up light mocht testen. Maar na 1 x ermee wakker worden wil ik nu al niet meer anders. Ik vond m vrij gemakkelijk om te installeren. Hij staat netjes op t nachtkastje. Is wel wat licht van gewicht waardoor je m makkelijk omstoot. De 2 geluiden waar je uit kan zien zijn voor mij prima. Ik word iedere morgen wakker met vogeltjes die fluiten...ik hoorde ze gisten zelfs buiten fluiten en moest echt even luisteren of t de wekker was of echt de vogeltjes. Ik word niet vroeger wakker door het licht maar wel uitgeruster en schrik niet meteen wakker zoals met een gewone wekker. De lamp gebruik ik nu zelfs ook bij het lezen voor het slapen gaan. Lekker zacht licht. Al met al mag deze lamp echt blijven staan op mijn nachtkastje!

  ook geplaatst op philips.nl

  Review Philips Wake-up Light

  Ik heb de Philips Wake-up Light nu anderhalve week in gebruik en moet zeggen dat het me steeds beter begint te bevallen. Natuurlijk heb ik in het begin een aantal opties uitgeprobeerd, maar nu heb ik dezelfde instelling al een aantal dagen staan en bevalt steeds beter. Toen ik de Philips Wake-up Light uit de doos haalde was ik niet meteen onder de indruk. De Philips Wake-up Light is heel licht van gewicht en dat komt omdat het uit alleen maar licht plastic bestaat. Is verder geen probleem maar het valt meteen op. De Philips Wake-up Light heeft een paar prettige functies. - Je kunt de klok op verschillende standen zetten van licht naar donker. Dit is fijn want dan is hij niet te fel als je gaat slapen; - Als alarm heb je 3 opties. De zee, vogels of de radio. Ik moet zeggen dat je met de vogels en het licht dat al eerder aan gaat relaxt wakker wordt; - De Philips Wake-up Light heeft ook een snooze functie door gewoon zachtjes boven op de lamp te tappen; - Je kunt ook voor het slapen gaan de lamp automatisch na een aantal minuten gelijdelijk uit laten gaan. Dit vond ik ook wel prettig, maar heb ik niet zo veel gebruikt; - Natuurlijk kun je ook gewoon de radio aanzetten, maar hier maak ik niet zo veel gebruik van.

  ook geplaatst op philips.nl

  Lekker wakker worden!

  Aanrader! Zeker in de winter. Het is echt dat je meer ontspannen wakker wordt dan een wekker. Altijd maar die telefoon die af ging om vervolgens gelijk weer verder te gaan op je telefoon. Al is je deuntje nog zo leuk van je wekker op telefoon, langzaam met licht wakker worden is zo'n verschil. Je wordt namelijk echt rustig wakker. Daarbij zijn de geluiden van de vogels heel fijn. Alles is in te stellen, de hoeveelheid licht (1-10), 2 soorten geluid (vogels en ontspannen muziekje). Ook fijn dat je de display kan aanpassen qua felheid. Niks last meer van dicht oogjes in de badkamer omdat je ogen al gewend zijn aan licht!

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand