Philips HF3505/01 Wake-up Light, Wit
 • Uitverkocht

  PhilipsHF3505/01 Wake-up Light

  79.9969.99je bespaart 10.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Philips HF3505/01 Wake-up Light

  Word energieker wakker met licht
  Philips HF3505/01 wake-up light is geïnspireerd door de zonsopgang, waardoor er een uniek combinatie is ontstaan van licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Hierdoor sta je gemakkelijker, frisser en met meer energie op.

  2 natuurlijk geluiden
  Op de ingestelde wektijd zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een prettige manier wakker wordt. In anderhalve minuut hoor je het geselecteerd geluid langzaam toenemen tot het geselecteerde niveau. Er zijn 2 natuurlijke vogel geluiden waaruit je kunt kiezen.

  Bedlampje
  De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de wake-up light kunnen worden aangepast en zelfs worden ingesteld op een waarde van 200 lux.

  Ontwikkeld door Philips
  Philips is meer dan 100 jaar geleden opgericht als bedrijf dat gloeilampen produceerde en verkocht. Sindsdien is Philips uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die innovaties ontwikkelt op allerlei gebieden. Verlichting vormt ook nu nog het hart van Philips. We zijn er trots op dat de Wake-up Light in deze traditie past en dat we met dit product voortbouwen op de door de jaren heen ontwikkelde kennis en expertise van 's werelds bekendste verlichtingsspecialist.

  Licht: Geel
  Het licht van de zonsopgangsimulatie verandert van geel in helder geel.

  Wetenschappelijk aangetoond
  Momenteel is de Philips wake-up light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Philips heeft veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de wake-up light je zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat je energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de wake-up light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier heeft Philips onder meer bewezen dat de wake-up light je niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat je bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

  Sluimerfunctie
  Het geluid stopt wanneer je op de snooze knop drukt. Na 9 minuten wordt het geluid zachtjes herhaald.

  Kenmerken:
  - Rubberen anti-slipmat
  - Sluimertype: Tik bovenop voor sluimeren
  - Helderheidsinstellingen: 10
  - Gesimuleerde zonsopgang: 30 minuten
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking