Philips HF3420/01 EnergyUp energy light, Blauw;Wit
 • Uitverkocht

  PhilipsHF3420/01 EnergyUp energy light

  149.95109.-je bespaart 40.95
  4 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  Voel u energieker met natuurlijk licht

  Voel je energieker met natuurlijk licht. Natuurlijk wit licht geeft energie zoals helder daglicht. Philips HF3420/01 energy light is een energielamp die de natuurlijke kracht van daglicht gebruikt om je energieniveau en stemming te verbeteren. Slechts 20-30 minuten per dag zijn voldoende om je energieker, actiever en alerter te voelen, zodat je kunt presteren wanneer dat nodig is.

  Geeft meer energie
  Onze moderne drukke levensstijl vereist de hele dag topprestaties, maar zelfs de gezondste mensen hebben last van dips of een gebrek aan energie, vooral als gevolg van te weinig natuurlijk daglicht, zoals in een kantoor in de winter. EnergyUp bestrijdt een gebrek aan energie en verbetert de stemming met de natuurlijke stimulerende kracht van zonlicht om het lichaam te stimuleren en de alertheid te verhogen. Een sessie van slechts 20-30 minuten blijkt effectief te zijn. Gebruik EnergyUp wanneer u uw batterijen moet opladen en extra energie nodig hebt: om 's ochtends op gang te komen, na de lunch weer aan de slag te gaan of duurzame energieniveaus te behouden gedurende de hele dag.

  Bestrijdt energiedips
  Een gebrek aan licht tijdens de donkere wintermaanden veroorzaakt bij veel mensen een merkbare daling van hun energieniveau en neerslachtigheid zodra de herfst begint. Deze symptomen, bekend als 'winterblues' (of sub-syndromal seasonal affective disorder, SUB-SAD), kunnen u een zwaarmoedig, lusteloos en vermoeid gevoel geven gedurende weken of zelfs maanden en zowel uw persoonlijke prestaties als uw humeur negatief beïnvloeden. EnergyUp van Philips bestrijdt deze symptomen van wintervermoeidheid met de van nature stimulerende kracht van zonlicht, waardoor het lichaam zijn zomerse vitaliteit behoudt gedurende de donkere wintermaanden.

  Licht is een natuurlijke energiebron
  Daglicht is van groot belang voor ons welzijn, onze fitheid en ons energieniveau gedurende de hele dag - net als gezonde voeding en regelmatig bewegen. EnergyUp van Philips bootst de van nature stimulerende kracht van daglicht op een zonnige dag na, en stimuleert speciale receptoren in de ogen die de natuurlijke reactie van het lichaam op zonlicht activeren. Zo gaat u zich energieker, actiever en fitter voelen. Op dagen dat uw energieniveau laag is en u zich moe voelt, bevordert EnergyUp de vitaliteit op natuurlijke wijze.

  Klinisch bewezen voordelen
  Klinische tests tonen aan dat EnergyUp de energieniveaus, de alertheid en de stemming verbetert, en helpt om winterblues te bestrijden en effectief is tegen winterdepressie. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 70% van de personen die EnergyUp Intense blue hebben geprobeerd een verbetering van hun energieniveau ervoeren na slechts twee weken (onderzoek door Bzz Agent met 823 deelnemers in het Verenigd Koninkrijk in 2011). Nog eens 84% was tevreden over de manier waarop EnergyUp Intense blue heeft geholpen bij het bestrijden van winterblues (onderzoek door Metrixlab met 229 deelnemers in Nederland in 2011).

  Slechts 20-30 minuten per dag
  Het is aangetoond dat slechts 20-30 minuten gebruik van EnergyUp per dag nieuwe kracht geeft en een positieve stemming bevordert. Plaats de energielamp gewoon op armlengte zodat het licht uw ogen bereikt. U hoeft niet rechtstreeks in het licht te kijken, dus u kunt multitasken met EnergyUp, bij het ontbijt, of tijdens het werken of lezen. Omdat het licht UV-vrij is en comfortabel en veilig voor de ogen, kunt u de lamp overdag gebruiken zo lang u wilt (als u de lamp 's avonds of voor het slapengaan gebruikt, kan uw slaapritme worden verstoord). Bij dagelijks gebruik voelt u het stimulerende effect van EnergyUp waarschijnlijk binnen 1-2 weken.

  Optimaal comfort voor de ogen
  EnergyUp maakt gebruik van een uniek verlichtingssysteem om de verblinding te controleren voor optimaal comfort voor de ogen. Een unieke combinatie van diffusers, reflectoren en filters verdeelt het krachtige LED-licht gelijkmatig over het volledige oppervlak van het scherm. Het systeem controleert de verblinding en voorkomt heldere plekken voor een diffuus licht dat altijd comfortabel en prettig voelt.

  Kenmerken:
  - Verbetert energieniveaus, waakzaamheid en stemming
  - Bestrijdt energiedips, vermoeidheid en winterblues
  - Resultaat in slechts 20-30 min./dag
  - Te gebruiken tijdens lezen of werken
  - 3 lichtintensiteitsinstellingen
  - Voltage: 100/240 V
  - Type lamp- LED
  - Afmetingen: 14,3 x 14,3  3,5 cm
  - Gewicht: 0,4 kg

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(4 reviews)

  Erg handig en effectief

  Ik gebruik de lamp om mijn bioritme te verschuiven. Dat lukt hiermee goed. De lamp is in de eerste instantie wat wennen met het blauwe licht. Ik heb opgebouwd vanaf stand 2. Door het kleine formaat is hij handig in gebruik.

  1 persoon vond dit nuttig

  Nuttig

  Ik ontbijt iedere morgen samen met mijn hoogbejaaarde moeder, die nog zelden buiten komt. Ik laat het blauwe licht dan een half uurtje aan. Mij geeft het meer energie en ik denk mijn moeder ook. Vooral het sombere ochtendlicht op winterdagen wordt gecompenseerd.

  ook geplaatst op Philips.be

  Dit product heeft uitstekende kwaliteiten met energiegevende bijwerkingen

  Energiegevend met zonnige bijwerkingen Prima kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Mooi design en het blauwe licht spreekt zeer tot de verbeelding. Het is net of er een zonnige blauwe lucht is uitgebroken.

  ook geplaatst op philips.nl

  Geeft een fijne boost aan je energielevel

  Ik heb de EnergyUP sinds eind december 2014 en gebruik hem zo'n 3 a 4 keer peer week. Hij staat op mijn bureau op mijn werk en ik gebruik hem 's ochtends als ik begin om wakker te worden, of na de lunch om de bekende dip te verkleinen. Het effect is soms beter te merken dan anders, maar over het algemeen zorgt het voor een afname van sloom-/moeheid, net zoals een kop koffie dat kan doen. Echte langetermijneffecten heb ik nog niet ontdekt (als in: slaapritme aanpassen, zodat je structureel minder moe ben in de ochtend, of later moe wordt in de avond), maar wellicht heb ik de EnergyUP daarvoor nog niet lang genoeg. Ik heb hem ook een keer gebruikt om 's nachts lang door te kunnen werken, wat prima ging. Het licht is niet vervelend, afleiden of in andere zin beperkend voor wat je doet, zolang je er niet recht in kijkt (wat ook niet de bedoeling is geloof ik). Er zijn 3 niveau's van lichtintensiteit, tot nu toe gebruik ik alleen de lichtste stand. De bijbehorende app kan helpen om voor jezelf bij te houden wanneer je hem gebruikt of moet gebruiken, inclusief timer, en wat het effect volgens jou was bij elk gebruik. De data kun je mooi bekijken, zodat je het effect en gebruik over tijd kan inschatten. Heb de app zelf maar even gebruikt, omdat ik veel functionaliteiten overbodig vond.

  ook geplaatst op philips.nl

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale