overzicht
Philips HD9721/40 Viva Collection Airfryer, Zwart
 • Uitverkocht

  PhilipsHD9721/40 Viva Collection Airfryer

  130.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Philips Airfryer

  Philips HD9721/40 Viva Collection Airfryer

  Philips HD9721/40 Avance Collection Airfryer compact (analoog)
  1. Twin TurboStar-technologie verwijdert tot 90% meer vet uit gerechten 
  2. Meest compacte Airfryer, geschikt voor 0,8 kg frites
  3. Digitaal display met 4 vooringestelde kookprogramma's 

  De gezondste manier om te frituren*. De Philips Airfryer Twin Turbostar gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te frituren, met weinig tot geen toegevoegde olie. De nieuwe Twin TurboStar-technologie is speciaal ontworpen om vetten uit het eten te onttrekken, waardoor dit de gezondste manier is om uw eten te frituren.

  Twin TurboStar-technologie
  Doordat een krachtig verwarmingselement en een motor worden gecombineerd met de nieuwe Twin TurboStar-technologie, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Ontworpen om meer vet uit jouw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat jij het eenvoudig kunt wegwerpen. Daarnaast heb je vergeleken met een gewone friteuse met de Philips Airfryer met TurboStar-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.

  Bak met weinig of geen olie
  De Airfryer gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te bakken, met weinig of geen toegevoegde olie, zodat je kunt bakken met tot 90% minder vet*. Geniet van de heerlijke, krokante resultaten van gefrituurde gerechten, maar dan met een minimale hoeveelheid vet.

  Krokante smaak en 90% minder vet
  Bewezen prestaties. Maak frites die even krokant is als die in een traditionele friteuse is bereid, maar dan met tot 90% minder vet. Rooster een hele kip voor een knapperige korst en mals vlees met minder vet.

  De Philips Airfryer-app
  De Philips Airfryer-app is gratis en staat boordevol heerlijke recepten en eenvoudig te volgen stap-voor-stap-bereidingsinstructies. Laat je inspireren door snelle en gezonde snacks en maaltijden voor speciale gelegenheden

  Vaatwasmachinebestendig
  Alle verwijderbare onderdelen zijn veilig te reinigen in jouw vaatwasmachine, waardoor je tijd bespaart en de Airfryer probleemloos schoonmaakt.

  Compact formaat, grote capaciteit
  Je hebt niet veel ruimte nodig voor deze Airfryer. De nieuwe Philips Airfryer is 20%** compacter — maar kan dezelfde hoeveelheid voedsel bereiden als altijd. Dus 0,8 kg frites, maximaal 4 porties. Je kunt de Airfryer dus prima op het aanrecht zetten en hem elke dag gebruiken.

  Universele EasyClick-handgreep
  Universele EasyClick-handgreep - eenvoudig accessoires verwisselen.

  Direct opwarmen
  De Philips Airfryer is direct klaar voor gebruik. Van begin tot eind sneller in dagelijks gebruik dankzij het superieure bereidingsproces.

  *Vergeleken op vetgehalte van kip en varkensvlees ten opzichte van een traditionele friteuse en wokken
  **Vergeleken met Airfryer uit de Philips Viva-collectie, totale capaciteit geschikt voor 800 g frites
  lees meer

  Specificaties

  Garantie