overzicht
Philips HD9721/20 Viva Collection airfryer, Zwart

  PhilipsHD9721/20 Viva Collection airfryer

  139.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips HD9721/20 Viva Collection airfryer

  Heerlijke, krokante gerechten bakken maar dan met tot 90% minder vet? Dat is mogelijk met deze Philips Viva Collection aifryer! Het apparaat gebruikt warme lucht en dus heeft u weinig of geen toegevoegde olie nodig.

  Verwijdert vet uit gerechten
  Door de nieuwe Twin TurboStar-technologie en een krachtig verwarmingselement gaat de hete lucht als een wervelwind door het apparaat. Ontworpen om meer vet uit uw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat u het eenvoudig kunt wegwerpen. Daarnaast hebt u vergeleken met een gewone friteuse met de Philips Airfryer met TurboStar-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.

  Meerdere bereidingsmogelijkheden
  Wie denkt dat een aifryer alleen gebruikt kan worden om te frituren heeft het mis. Het apparaat is tevens geschikt voor grillen, bakken en braden. De ideale alles-in-één oplossing voor uw keuken!

  Erg compact
  Een compactere airfryer die niet inlevert op capaciteit. Deze Philips Viva Collection aifryer is 20% compacter maar kan dezelfde hoeveelheid voedsel bereiden als altijd. Dus 0,8 kg frites, maximaal 4 porties. U kunt de Airfryer dus prima op het aanrecht zetten en hem elke dag gebruiken.

  QuickClean-mand met antiaanbaklaag en afneembare handgreep
  De QuickClean-mand van de Airfryer heeft een uitneembaar rooster met antiaanbaklaag dat gemakkelijk te reinigen is. De mand en de verwijderbare lade met antiaanbaklaag zijn vaatwasmachinebestendig - en frituren door middel van lucht houdt u en uw huis vrij van de geur van traditioneel frituren.

  Heerlijk eten in minder tijd: voorverwarmen is niet nodig
  De Philips Airfryer is direct klaar voor gebruik. Van begin tot eind sneller in dagelijks gebruik dankzij het superieure bereidingsproces.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie