Philips HD9621/90 Viva Collection Airfryer, Zwart
 • uitverkocht

  PhilipsHD9621/90 Viva Collection Airfryer

  125.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips HD9621/90 Viva Collection Airfryer

  Deze compacte Philips HD9621/90 Viva Collection Airfryer in de kleur zwart, ook wel 'Multicooker' of 'hetelucht friteuse' genoemd, maakt gebruik van TurboStar Rapid Air-technologie, waarmee je smakelijke frietjes maakt. Ook kun je met de Airfryer andere gerechten bereiden, zoals zelfgemaakte viskoekjes, tapas, quiche of zelfs een zoete- of hartige taart. Voorverwarmen is niet nodig. Doordat bij het bakken voornamelijk lucht wordt gebruikt, ontstaan er minder nare geuren dan bij een gewone friteuse. Doordat de universele handgreep afneembaar is, kun je eenvoudig van accessoires (niet meegeleverd) wisselen.

  De Airfryer is gemakkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare binnenpan, met een inhoud van 800 gram of 2,2 liter. Je kunt zelf de gewenste baktemperatuur instellen (tot 200 graden), evenals de gewenste baktijd (tot 30 minuten). Je krijgt bij de aankoop een gratis receptenboekje.

  Heerlijk eten in minder tijd: voorverwarmen is niet nodig
  De Philips Airfryer is direct klaar voor gebruik. Van begin tot eind sneller in dagelijks gebruik dankzij het superieure bereidingsproces.

  Bereidt gefrituurde etenswaren 50% gelijkmatiger
  De unieke TurboStar-technologie zorgt voor een constante stroom van hete lucht door de bereidingsruimte, wat resulteert in gelijkmatige verspreiding van de warmte binnen de hele mand. TurboStar zorgt voor de meest optimale luchtstroom, zodat voedsel 50% gelijkmatiger wordt bereidt.

  Verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
  De verwijderbare lade met antiaanbaklaag en de mand zijn vaatwasmachinebestendig voor gemakkelijk schoonmaken. Vergeleken met een gewone friteuse hebt u met de Philips Airfryer met Rapid Air-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.

  Beschikbare accessoires voor deze Airfryer
  Voor deze Philips HD9621/90 Airfryer zijn de volgende Airfryer accessoires geschikt:

  Grillpan (HD9940/00)
  Baking tray (HD9925/00)
  Grill rooster (HD9904/00)
  Muffinvorm (HD9909/00)
  lees meer

  Specificaties

  Garantie