Philips HD9318/20 waterkoker
 • uitverkocht

  Philips HD9318/20 waterkoker

  27.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Philips HD9318/20 waterkoker

  De Philips HD918 waterkoker heeft alles in zich wat je van een waterkoker verwacht. Zo kun je in één keer tot wel 1.7 l water koken, beschikt het apparaat over een automatisch openende deksel en een handig indicatielampje zodat je altijd weet wanneer de waterkoker aan of uit staat. Precies wat je nodig hebt voor het bereiden van jouw favoriete drankje.

  Verborgen verwarmingselement
  Het verwarmingselement is plat en verborgen in de waterkoker. Omdat het elemant van roestvrijstaal is wordt het water snel verwarmd en is het gemakkelijk schoon te maken.

  Uitneembaar filter
  De kleinste kalkdeeltjes worden gefilterd middels het fijnmazige filter. Deeltjes zo klein als 200 micron worden gefilterd zodat je verzekerd bent van helder water. Het filter is ook nog eens uitneembaar zodat je hem eenvoudig kunt schoonmaken.

  Automatische uitschakeling
  De waterkoker heeft een meervoudig veiligheidssysteem waardoor het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het water klaar is. Dit system beschermt ook tegen droogkoken, wel zo veilig.  LED lampje
  De waterkoker heeft een handig LED indicatielampje zodat je precies kunt zien wanneer de waterkoker is ingeschakeld.

  Kook altijd precies genoeg water
  Je kunt het waterniveau eenvoudig aflezen aan de zijkant van het apparaat. Daarnaast is de waterkoker zo ontworpen dat er een handige kopjesaanduiding te zien is. Zo kook je nooit meer teveel water, zo bespaar je heel eenvoudig water en energie.

  Eenvoudig bijvullen
  De deksel open je met één druk op de knop. Door de grote opening die dan ontstaat kun je makkelijk bijvullen en schoonmaken.

  360° Draaivoet
  Zet de waterkoker snel wel op de 360° draaivoet. Het kan je onder de voet wikkelen, zo heb je nooit overtollige snoerlengte en kun je de waterkoker eenvoudig opbergen.
  lees meer

  Specificaties

  Waterreservoir (l)1,7
  Temperatuurregeling
  Snoerlengte (m)0,75
  Snoerloos
  KleurZwart
  MerkPhilips
  FabriekstypeHD9318/20
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (31)

  algemene beoordeling
  (31 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.