Philips HD9260/90 Essential Airfryer XL, N.v.t.

  PhilipsHD9260/90 Essential Airfryer XL

  178.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HD9260/90 Essential Airfryer XL

  Snacken zonder te veel vet binnen te krijgen? Met de Philips Essential Airfryer XL HD9260/90 in huis wordt dit mogelijk. Bereid met weinig tot geen olie heerlijke gerechten voor maximaal 5 personen. Door de Rapid Air technologie worden de etenswaren knapperig van buiten en blijven ze mals van binnen.

  Rapid Air-technologieMet de airfryer kun je gerechten frituren, bakken, braden en grillen zonder het gebruik van extra vet of met aanzienlijk minder vet dan bij  normale frituurpannen. Het is de alles-in-één oplossing voor je keuken. Een ander voordeel van de airfryer is dat er een minimale geur ontstaat bij het bereiden van gerechten. Ook is de airfryer gemakkelijk schoon te maken is.

  Internationaal receptenboekjeDit receptenboek bevat recepten voor allerlei gefrituurde gerechten die weinig vet bevatten en die je in de Airfryer kunt bereiden. Daarnaast wordt de veelzijdigheid van het apparaat getoond, want met de Airfryer kun je immers ook gezonder, sneller en gemakkelijker grillen, bakken en zelfs roosteren.

  Digitaal aanraakscherm
  Met het digitale aanraakscherm voorop de airfryer kun je gemakkelijk de temperatuur en de bereidingstijd instellen voor optimale resultaten.

  Gemakkelijk schoon te maken
  De verwijderbare lade met antiaanbaklaag en de mand zijn vaatwasmachinebestendig voor snel en gemakkelijk schoonmaken.

  Vaatwasmachinebestendig voor alle uitneembare onderdelen
  De QuickClean-mand van de Philips Airfryer is gemaakt met een rooster met antiaanbaklaag voor eenvoudig schoonmaken. Alle verwijderbare onderdelen kunnen in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. Frituren met lucht betekent ook dat je huis vrij blijft van de geur van traditioneel frituren.
  Uniek productontwerp
  De Philips Airfryer combineert een zeestervormig ontwerp aan de onderkant met snelle circulatie van superhete lucht, wat resulteert in een optimale verdeling van de warmte. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de Airfryer verschillende soorten eten bereidt met een heerlijk knapperig resultaat en door weinig of geen olie toe te voegen.

  Slimme instelknop
  Bewaar de instellingen voor jouw favoriete gerecht, zodat jouw maaltijd de volgende keer klaar is met een druk op de knop!
  lees meer

  Specificaties

  Garantie