Philips HD9220/30 Viva Collection Airfryer, Kasjmiergrijs

  PhilipsHD9220/30 Viva Collection Airfryer

  149.99
  890 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips HD9220/30 Viva Collection Airfryer

  1. Gezond frituren met Rapid Air-technologie 
  2. Gemakkelijk schoonmaken. Minder geurtjes dan conventionele friteuses 
  3. Met de Airfryer kunt u frituren, grillen, bakken en braden 

  Een gezondere manier om te frituren, met Rapid Air-technologie voor perfecte resultaten.
  Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips, die u laat bakken met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje maar blijven ze mals vanbinnen. U hebt weinig of geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten!

  Rapid Air-technologie
  Met Rapid Air-technologie wordt hete lucht door de Airfryer gecirculeerd, rond een metalen mand, en er is weinig of geen olie nodig bij het frituren bakken en grillen. Het zeestervormige design aan de onderkant van de Airfryer verbetert de luchtcirculatie, zodat uw favoriete gerechten gelijkmatig worden bereid.

  Tijd- en temperatuurregeling
  Dankzij de geïntegreerde timer kunt u baktijden tot 30 minuten vooraf instellen. De automatische uitschakeling bevat een 'klaar'-geluidsaanduiding. De geheel instelbare temperatuurregeling maakt het mogelijk om vooraf de beste baktemperatuur voor uw voedsel in te stellen tot 200°C. Geniet van knapperige goudbruine patat, hapjes, kip, vlees en meer, allemaal bereid met de juiste tijd en temperatuur voor het beste resultaat!

  Veelzijdig koken
  De innovatieve Philips Airfryer met Rapid Air-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt voor grillen, bakken en zelf braden. Het is de ideale alles-in-één oplossing voor al uw favoriete gerechten.

  Internationaal receptenboekje
  Dit receptenboek bevat recepten voor allerlei gefrituurde gerechten die weinig vet bevatten en die u in de Airfryer kunt bereiden. Daarnaast wordt de veelzijdigheid van het apparaat getoond, want met de Airfryer kunt u immers ook gezonder, sneller en gemakkelijker grillen, bakken en zelfs roosteren.

  Uniek productontwerp
  De unieke Philips Airfryer combineert snelle circulatie van superhete lucht met een stervormig ontwerp en een optimaal verwarmingsprofiel, zodat u snel, veilig en op een gezondere manier allerlei heerlijke gerechten kunt frituren zonder dat u per se olie hoeft toe te voegen.

  Vaatwasmachinebestendige onderdelen
  De verwijderbare lade met antiaanbaklaag en de mand zijn vaatwasmachinebestendig voor snel en gemakkelijk schoonmaken. In tegenstelling tot een gewone friteuse hebt u met de Philips Airfryer met Rapid Air-technologie geen last van frituurluchtjes in huis.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(890 reviews)
  Meest recent

  Prima apparaat. Makkelijk te bedienen. Gezond eten bereiden.

  Een mooi en handig apparaat om gezond eten te bereiden, zowel maaltijden met kip, vis of vlees. En ja, ook snacks zijn gemakkelijk te bereiden.

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijne airfryer

  Gemakkelijk in gebruik , lekkere frietjes en aardappeltjes niet vet en toch krokant. Kipkluifjes zijn er ook lekker uit veel minder vet.

  ook geplaatst op philips.nl

  Uitstekend.

  Heb hem nog niet zo lang, maar wat ik heb bereid was prima.

  ook geplaatst op philips.nl

  Praktisch maar wennen!

  Wel praktisch maar het is wennen aan kroketten, frieten,... De korst smaakt anders maar er is geen vet! Het maakt stof aan de achterkant daar waar de ventilatie zit, dus beter in de berging of garage gebruiken. Wel veiliger dan traditionele frietex. Kan een alternatief zijn voor de frietpot!

  ook geplaatst op Philips.be

  Werk heel prettig

  Niet gedacht dat het zo prettig zou gaan omdat anders gewend bent. Bakken met olie. Dit is voor ons een uitkomst omdat de man in huis een Longpatiënt is, en dus slecht tegen nare luchtjes kan.

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed, maar..

  frituren gaat prima en smaakt goed. Helaas kon ik de later bijgekochte halve schaal voor bijv. kip NIET in de airfryer krijgen dus terug gebracht

  ook geplaatst op philips.nl

  Doet helemaal waarvoor hij is aangeschaft.

  Geen nare bak- of frituur-luchtjes meer in huis. Minder vet in de producten. Geen smaakverlies ten opzichte van bakken of frituren met vetten of oliën. Jammer dat noodzakelijke accessoires niet bij aankoop meegeleverd worden. Grillpan is onmisbaar bij bakken in een vorm of grillen van vleesprodukten. Meeleveren dus, weliswaar tegen een hogere aanschafwaarde. Verder ideaal produkt!

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima product.

  Een erg handig apparaat. Je kunt snel en zonder vet allerlei producten bakken. We hebben erg veel plezier van dit mooie apparaat.

  ook geplaatst op philips.nl

  Doet wat het moet doen

  Werkt goed, eenvoudige bediening. Ook dankzij baktijden app. Maakt wel veel lawaai in het gebruik.

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijn apparaat

  Ik ben er erg blij mee.gemakkelijk te bedienen. Er zat een receptenboekje bij met wel......4 recepten.dat vond ik wat magertjes.. Verder alles online op moeten zoeken .

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand