Philips HD7697/90 Intense koffiezetapparaat, Zwart, Roestvrijstaal
 • Uitverkocht

  PhilipsHD7697/90 Intense koffiezetapparaat

  71.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips HD7697/90 Intense koffiezetapparaat

  Wat u maar wilt, precies zoals u het wilt

  Met de intensiteitsknop van dit Philips Intense HD7697/90 koffiezetapparaat kun je zelf de manier waarop het water door de koffie stroomt aanpassen. Veel water geeft een zachte, milde smaak, terwijl weinig water er voor zorgt dat je een sterke, intense smaak proeft.

  Met de druppelstop functie kun je het koffiezetten onderbreken las je tussentijds wilt inschenken. De HD7697/90 heeft een afneembaar waterreservoir. Dit maakt het gemakkelijk op opnieuw te vullen of bijvoorbeeld schoon te maken. Na het koffiezetten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Een groot voordeel van deze koffiezetter is dat de kabel onder het koffiezetapparaat kan worden bewaard. Dit voorkomt een rommelig aanrechtblad. De capaciteit is 1,2 liter, wat staat voor ongeveer 10 - 15 koppen.

  Intensiteitsknop
  Met de gepatenteerde intensiteitsknop kunt u de manier waarop het water door de koffie stroomt zelf aanpassen: een wijde waterdistributie geeft een zachte, milde smaak, terwijl een geconcentreerde waterdistributie in een sterke, intense smaak resulteert.

  Druppelstop
  Met de druppelstop kunt u een kopje koffie schenken voordat de koffie volledig is gezet.

  Afneembaar waterreservoir
  Het waterreservoir is afneembaar, waardoor dit eenvoudig is te vullen of schoon te maken.

  Calc Clean-stand
  De speciale Calc-Clean-instelling zorgt voor een optimaal resultaat wanneer u het koffiezetapparaat ontkalkt. Dit is belangrijk om de heerlijke koffiesmaak te behouden.

  Wordt automatisch uitgeschakeld
  30 minuten na het zetten van uw koffie, wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en voor de veiligheid. De thermische kan zorgt ervoor dat de koffie warm blijft.

  Roestvrijstalen thermische kan
  De luxe, onbreekbare roestvrijstalen thermische kan houdt het volle aroma en de temperatuur meer dan 2 uur vast. Dankzij het dubbelwandige ontwerp is de koffie na 2 uur nog minstens 65 °C.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie