Philips HD7547/80 Café Gaia koffiezetapparaat, Black,Titanium

  PhilipsHD7547/80 Café Gaia koffiezetapparaat

  74.99
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HD7547/80 Café Gaia koffiezetapparaat

  Heerlijke, hete koffie uit ons iconische design

  Het Café Gaia koffiezetapparaat zet koffie van uitstekende kwaliteit. De thermische kan houdt het volledige aroma en de temperatuur van de koffie ruim 2 uur vast. Dankzij het titanium design is dit een hoogwaardig en stijlvol koffiezetapparaat. Dit Philips HD7547/80 Café Gaia-koffiezetapparaat heeft een onbreekbare rvs thermische kan met dubbele wand, met een inhoud van 1.2  liter. De HD7547/80 met een vermogen van 1000 Watt is voorzien van een druppelstop, een auto-off functie en een kabel opslag.

  RVS thermische kan
  De luxe, onbreekbare roestvrijstalen thermische kan houdt het volle aroma en de temperatuur meer dan 2 uur vast. Dankzij het dubbelwandige ontwerp is de koffie na 2 uur nog minstens 65 °C. De thermische kan is uitgerust met een slimme vergrendeling die eenvoudig kan worden bediend. De vergrendeling zorgt ervoor dat het aroma en de temperatuur volledig behouden blijven wanneer de kan uit het koffiezetapparaat wordt gehaald.

  Slim slot op thermische kan
  De thermische kan is uitgerust met een slimme vergrendeling die eenvoudig kan worden bediend. De vergrendeling zorgt ervoor dat het aroma en de temperatuur volledig behouden blijven wanneer de kan uit het koffiezetapparaat wordt gehaald.

  Titanium ontwerp
  Het koffiezetapparaat is gemaakt van titanium gekleurd metaal, voor een stijlvolle en hoogwaardige uitstraling. Een subtiele blikvanger in uw keuken.

  Rijke koffiesmaak
  Dankzij de geconcentreerde waterstroom die op de koffie wordt geschonken, wordt de optimale smaak uit de gemalen koffie verkregen.

  Druppelstop
  Met de druppelstop kun je een kopje koffie schenken voordat de koffie volledig is gezet.

  Wordt automatisch uitgeschakeld
  30 minuten na het zetten van uw koffie, wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en voor de veiligheid. De thermische kan zorgt ervoor jouw koffie warm blijft.

  Kabelopslag
  Resterende kabellengte kan worden opgeborgen in het kabelcompartiment onder het koffiezetapparaat.

  Waterniveauaanduiding
  Vul het waterreservoir gemakkelijk en nauwkeurig met de waterniveau-indicator.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie