Philips HD7546/00 Café Gaia koffiezetapparaat, Wit, metallic

  PhilipsHD7546/00 Café Gaia koffiezetapparaat

  64.33
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HD7546/00 Café Gaia koffiezetapparaat

  Heerlijke, hete koffie uit ons iconische design

  Het Café Gaia koffiezetapparaat zet uitstekende koffie en heeft een iconisch design. De thermische kan houdt het volledige aroma en de temperatuur ruim 2 uur vast. Dit Philips HD7546/00 Café Gaia koffiezetapparaat heeft een onbreekbare rvs thermische kan met dubbele wand, met een inhoud van 1.2  liter. De HD7546/00 met een vermogen van 1000 Watt is voorzien van een druppelstop, een auto-off functie en een kabel opslag.

  Beste Koop Consumentenbond
  Het Philips Café Gaia koffiezetapparaat is door de consumentenbond verkozen tot Beste Koop in december 2016.

  RVS thermische kan
  De luxe, onbreekbare roestvrijstalen thermische kan houdt het volle aroma en de temperatuur meer dan 2 uur vast. Dankzij het dubbelwandige ontwerp is de koffie na 2 uur nog minstens 65 °C. De thermische kan is uitgerust met een slimme vergrendeling die eenvoudig kan worden bediend. De vergrendeling zorgt ervoor dat het aroma en de temperatuur volledig behouden blijven wanneer de kan uit het koffiezetapparaat wordt gehaald.

  Slim slot op thermische kan
  De thermische kan is uitgerust met een slimme vergrendeling die eenvoudig kan worden bediend. De vergrendeling zorgt ervoor dat het aroma en de temperatuur volledig behouden blijven wanneer de kan uit het koffiezetapparaat wordt gehaald.

  Rijke koffiesmaak
  Dankzij de geconcentreerde waterstroom die op de koffie wordt geschonken, wordt de optimale smaak uit de gemalen koffie verkregen.

  Druppelstop
  Met de druppelstop kun je een kopje koffie schenken voordat de koffie volledig is gezet.

  Wordt direct automatisch uitgeschakeld
  30 minuten na het zetten van uw koffie, wordt het koffiezetapparaat automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en voor de veiligheid. De thermische kan zorgt ervoor jouw koffie warm blijft.

  Kabelopslag
  Resterende kabellengte kan worden opgeborgen in het kabelcompartiment achter in het koffiezetapparaat. Zo plaatst u het koffiezetapparaat mooi in uw keuken.

  Waterniveauaanduiding
  Vul het waterreservoir gemakkelijk en nauwkeurig met de waterniveau-indicator.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie