overzicht
Philips HC9490/15 Hairclipper series 9000 tondeuse
 • tot -25%
 • -7%

  PhilipsHC9490/15 Hairclipper series 9000 tondeuse

  95.9989.-je bespaart 6.99
  vandaag besteld, morgen in huis
  tot 25% korting

  Tot 25% afgeprijsd
  tijdelijk extra veel voordeel op dit artikel. Profiteer t/m 7 juli.

  Philips HC9490/15 Hairclipper series 9000 tondeuse

  1. 400 eenvoudig selecteerbare en vergrendelbare lengtestanden: 0,5 mm - 42 mm
  2. Onthoudt 3 haarlengte-instellingen per kam
  3. 180 minuten draadloos gebruik na 1 uur laden

  PRO Precision, met gemotoriseerde kammen.
  De hairclipper serie 9000 geeft u totale precisie en controle over uw kapsel. Met precisiewiel, gemotoriseerde kammen, geheugenfunctie en een krachtig trimelement is het de enige tondeuse die steeds de verwachte resultaten geeft.

  Gebruikersinterface met precisiewiel
  De gebruikersinterface met precisiewiel geeft u nauwkeurige feedback over de geselecteerde lengte. Ervaar het gevoel van het precisiewiel en kies eenvoudig uit meer dan 400 lengte-instellingen. Blader snel door de lengte of ga er langzaam doorheen met kleine stappen van 0,1 mm.

  400 vergrendelbare lengtestanden
  Gebruik het precisiewiel om de gewenste lengte precies te selecteren en in te stellen. Kies uit meer dan 400 lengtestanden van 1 tot 42 mm, met precies 0,1 mm tussen elke lengte. Of gebruik de trimmer zonder kam voor een glad trimresultaat van 0,5 mm.

  Titaniummesjes
  De geavanceerde titaniummesjes zijn harder dan staal voor extra duurzaamheid. Daarnaast zijn de mesjes zelfslijpend voor langdurige prestaties en nauwkeurig knippen, keer op keer.

  Gemotoriseerde kammen
  Het gemotoriseerde lengte-instellingssyteem selecteert en vergrendelt de gewenste lengte. De motor drijft de kam aan en laat u kiezen uit lengtes met een verschil van maximaal 0,1 mm. Deze innovatieve technologie geeft u de zekerheid dat u altijd op de juiste lengte knipt en dat u keer op keer dezelfde resultaten behaalt.

  ProMotor
  De tondeuse bevat een duurzame ProMotor die is ontworpen voor meer vermogen en een hogere trimsnelheid om zelfs het dikste haar perfect te knippen.

  DualCut-technologie
  Knip elk haartype met onze geavanceerde DualCut-technologie, met een dubbel geslepen knipelement voor minder wrijving. Het innovatieve knipelement is ontworpen om haar twee keer zo snel te knippen als met gewone Philips-haartrimmers. Met de zekerheid van een robuuste stalen bescherming voor extra duurzaamheid.

  Geheugenfunctie
  Deze slimme trimmer onthoudt de laatst gekozen lengte en kan 3 andere lengtes opslaan voor elke opzetkam die u erop zet. Selecteer de gewenste lengte, houd de geheugenknop ingedrukt en de trimmer zal onmiddellijk uw instelling opslaan. U kunt dit doen voor drie verschillende lengtes.

  Oplader en opbergetui
  De trimmer wordt geleverd met een standaard waarmee opladen gemakkelijker en handiger wordt. Daarnaast wordt er een reisetui meegeleverd om de trimmer eenvoudig op te bergen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand