Philips HC9450/15 Hairclipper series 9000 - tondeuse
 • Uitverkocht

  PhilipsHC9450/15 Hairclipper series 9000 - tondeuse

  58.18
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips HC9450/15 Hairclipper series 9000 - tondeuse

  Digitale touch-bediening met gemotoriseerde kammen
  De Philips HC9450/15 Series 9000 tondeuse geeft jouw precisie en controle over jouw kapsel. Met digitale veegsensor, gemotoriseerde kammen, geheugenfunctie en een krachtig trimelement maakt deze tondeuse jouw verwachting altijd waar.

  Best reviewed
  Dit artikel is als Best reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in juni 2016.

  Digitale swipe-interface
  De digitale swipe-interface biedt nauwkeurige feedback over de geselecteerde lengte. Gebruik het aanraakscherm om eenvoudig door meer dan 400 lengte-instellingen te vegen. Blader snel door lengtes of ga langzaam door elke kleine stap van 0,1 mm.

  400 vergrendelbare lengtestanden
  Gebruik digitale swipe om de gewenste lengte precies te selecteren en in te stellen. Kies uit meer dan 400 lengtestanden van 1 tot 42 mm, met precies 0,1 mm tussen elke lengte. Of gebruik de trimmer zonder kam voor een glad trimresultaat van 0,5 mm.

  3 instelbare kammen
  De trimmer wordt geleverd met 3 verstelbare haarkammen: van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm en 24 tot 42 mm. Bevestig een van de kammen voor meer dan 400 vergrendelbare lengtestanden, met 0,1 mm tussen elke lengte. Of je kunt de trimmer zonder opzetkam gebruiken voor het trimmen op 0,5 mm.

  Titaniummesjes
  De geavanceerde titaniummesjes zijn harder dan staal voor extra duurzaamheid. Daarnaast zijn de mesjes zelfslijpend voor langdurige prestaties en nauwkeurig knippen, keer op keer.

  Gemotoriseerde kammen
  Het gemotoriseerde lengte-instellingssyteem selecteert en vergrendelt de gewenste lengte. De motor drijft de kam aan en laat je kiezen uit lengtes met een verschil van maximaal 0,1 mm. Deze innovatieve technologie geeft jou de zekerheid dat je altijd op de juiste lengte knipt en dat je keer op keer dezelfde resultaten behaalt.

  Auto Turbo
  De Turbo-functie verhoogt de snelheid automatisch bij dik haar, zodat je perfect en moeiteloos kunt trimmen.

  DualCut-technologie
  Knip elk haartype met de geavanceerde DualCut-technologie, met een dubbel geslepen knipelement voor minder wrijving. Het innovatieve knipelement is ontworpen om haar twee keer zo snel te knippen als met gewone Philips-haartrimmers. Met de zekerheid van een robuuste stalen bescherming voor extra duurzaamheid.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie