Philips HC7460/15 tondeuse

  PhilipsHC7460/15 tondeuse

  59.95
  22 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips HC7460/15 tondeuse

  Deze handige Philips HC7460/15 tondeuse wordt geleverd met 3 verstelbare haarkammen: van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm en 24 tot 42 mm. Het gemotoriseerde lengte-instellingssyteem selecteert en vergrendelt de gewenste lengte. De motor drijft de kam aan en laat je kiezen uit lengtes met een verschil van maximaal 0,2 mm. Knip of trim met deze tondeuse elk haartype met de geavanceerde DualCut-technologie, met een dubbel geslepen knipelement voor minder wrijving. Gebruik de knoppen om eenvoudig de lengte te selecteren en te vergrendelen uit meer dan 60 lengte-instellingen. Blader snel door de lengtes of ga er langzaam doorheen met kleine stappen van 0,2 mm.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.1(22 reviews)
  Meest recent

  Scheert niet fijn

  Dit is mijn 3e Philips tondeuse en ik zou deze niet meer kopen. De kop is niet meer beweegbaar, de haren blijven in de kop zitten zodat je regelmatig de kop eraf moet doen om de haren te verwijderen. Hij scheert niet gelijkmatig, laat haren ongeschoren zitten. Dit gebeurt telkens bij lengte stand 6.

  ook geplaatst op philips.nl

  Zeer goed.

  Prachtig product en zeer goed werkend. Ik wil niet anders dan dit product.

  ook geplaatst op philips.nl

  fijne tondeuse

  echt een fijne tondeuse, gaat moeiteloos door het haar. Snel opgeladen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Zwakke motor, trekt enorm aan de haren!

  Ben ik de enige die dit een echt slecht apparaat vind? Ik gebruik m om mn toch al korte haar (max 5mm) echt kort te houden (1 mn) maar daar slaagt ie niet eens in: haren worden uitgetrokken , apparaat loopt vast en raakt verstopt,t is echt een kwelling! Doe ik wat fout??

  ook geplaatst op philips.nl

  Dit product werkt prima.

  Heel goed - prima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ook geplaatst op Philips.be

  Goed product degelijk en goed uithoudings vermogen

  Gebruik hem nu al even vindt hem erg goed in de hand liggen heeft een sterke motor en goed uithoudingsvermogen gemakkelijk in hoogte verstelbaar een aanrader.

  ook geplaatst op philips.nl

  zeer gebruiksvriendelijk

  het geheugen van de elektrische instelling is top.

  ook geplaatst op Philips.be

  Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

  Ligt goed in de hand, gemakkelijk te hanteren en zeer precies. Gebruik deze om mijn baard op lengte te houden. In vergelijking met mijn vorig toestel (van een ander merk) is dit een kwaliteit tondeuse.

  ook geplaatst op Philips.be

  Makkelijk en mooi!

  Zeer handig toestel dat zeer effeiciënt werkt. Met de drie opzetstukken en de handige aanduiding is het voor meerdere plekken op het lichaam geschikt. Het toerental bij het trimmen past zich ook aan aan de lengte van het haar. Ligt makkelijk in de hand en heeft een goede batterij: snel opgeladen en gaat lang mee! Bovendien, het oog wil ook wat, is de vormgeving en het design echt knap en staat ie mooi te pronken in de badkamer.

  ook geplaatst op Philips.be

  IDEAAL

  Ik heb ondertussen dit toestel reeds paar keer gebruikt. Mijn oud toestel ligt al lang op de vuilbak dit toestel is super aan te raden .

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand