Philips HC5650/15 tondeuse, N.v.t.
 • Uitverkocht

  PhilipsHC5650/15 tondeuse

  54.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Philips HC5650/15 tondeuse

  Creëer elke stijl die je wil met de DualCut-technologie met zelfslijpende mesjes! Met de Trim-n-Flow technologie voorkom je vastlopen en gaat elke scheerbeurt soepel, eenvoudig en gelijkmatig.

  Selecteer met het instelwiel 28 lengtestanden
  Draai het instelwiel om de gewenste lengte in te stellen. De 2 instelbare kammen trimmen tussen 3 mm en 28 mm, met steeds precies 1 mm ertussen. Gebruik de stoppelkam van 2 mm voor een kort kapsel of om jouw baard te stylen. Verwijder de kam helemaal voor een glad resultaat van 0,5 mm.

  Geen onderhoud bespaart tijd en moeite
  Bespaar tijd en moeite met duurzame, zelfslijpende mesjes die even scherp blijven als op de eerste dag, zelfs na 5 jaar. De tondeuse is 100% afspoelbaar voor snel en gemakkelijk schoonmaken onder de kraan.

  Dubbel geslepen messen voor 2 keer sneller trimmen
  Trim krachtig elk type haar met onze geavanceerde DualCut-technologie: een innovatief dubbelzijdig knipelement dat het haar twee keer zo snel trimt als eenzijdige mesjes.

  Zelfslijpende mesjes
  Zelfslijpende roestvrijstalen mesjes zijn ongelooflijk duurzaam. Zelfs na vijf jaar trimmen ze nog net zoals ze dat op de eerste dag deden.

  100% afspoelbaar voor snel en eenvoudig reinigen
  De trimmer is waterbestendig zodat je hem eenvoudig en moeiteloos kunt schoonmaken onder de kraan. Spoel hem grondig af met alleen water zodat de trimmer altijd zo blijft werken als op de eerste dag.

  Turbo-modus
  Door op de knop voor de Turbo-modus te drukken gaat de motor sneller zodat dikker haar efficiënt wordt getrimd.

  Ergonomische handgreep
  De duurzame Hairclipper 5000-serie is ontworpen voor comfort, gebruiks- en bedieningsgemak. Dankzij de speciale structuur en handgreep kun je de trimmer heel gemakkelijk sturen om al jouw gezichtshaar te trimmen.

  Stevige opbergtas
  Houd de tondeuse, de kammen en de accessoires geordend in de stevige opbergtas.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie