Philips GC9642/60 PerfectCare Elite stoomgenerator, Goud, Wit

  PhilipsGC9642/60 PerfectCare Elite stoomgenerator

  295.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips GC9642/60 PerfectCare Elite stoomgenerator

  1. Temperatuur instellen niet nodig, gegarandeerd geen brandplekken
  2. Snel strijken met constante, krachtige stoom
  3. Groot afneembaar waterreservoir voor eenvoudig bijvullen

  Krachtigste stoom voor het snelste strijkwerk
  PerfectCare-Elite is het beste en meest efficiënte strijkijzer met stoomgenerator van Philips. Met de OptimalTEMP-technologie kunt u nu alles van jeans tot zijde strijken zonder temperatuurinstelling. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare kleding.

  Afneembaar waterreservoir van 1,8 liter
  Het waterreservoir is afneembaar heeft een grote vulopening zodat u het reservoir eenvoudig onder de kraan kunt bijvullen. Het reservoir heeft een inhoud van 1,8 liter, dus u kunt twee uur lang blijven strijken zonder bij te hoeven vullen.

  Energiezuinig
  Met de ECO-modus kunt u energie besparen zonder dat dit ten koste gaat uw strijkresultaten. De ECO-modus maakt gebruik van een kleinere hoeveelheid stoom, maar nog steeds voldoende om al uw kledingstukken te strijken.

  OptimalTEMP-technologie

  Dankzij OptimalTEMP-technologie verspilt u geen tijd meer met het wijzigen van temperatuurinstellingen, wachten tot de temperatuur is aangepast, of vooraf sorteren van kledingstukken. U strijkt al uw textiel, van spijkerbroeken tot zijde, gegarandeerd zonder brandplekken met de perfecte combinatie van temperatuur en continue krachtige stoom.

  Draagvergrendeling
  Uw strijkijzer met stoomgenerator is voorzien van een veilige draagvergrendeling die uw strijkijzer aan het standaard bevestigt. Het strijkijzer kan er dan niet afvallen en de warme zoolplaat kan niet meer worden aangeraakt. Zo kan het strijkijzer veilig en eenvoudig worden vervoerd.

  Veilige standaard
  De innovatieve OptimalTEMP-technologie garandeert dat strijkbare stoffen niet verbranden. Naast een veiliger gevoel tijdens het strijken betekent dit ook dat u de hete zoolplaat direct op de katoenen bovenkant van uw strijkplank kunt laten staan zonder schade aan te richten. Dit vermindert ongemak aan uw polsen, omdat u het strijkijzer niet zo vaak op de voet hoeft te zetten

  Beveiliging: automatische uitschakeling
  De automatische beveiligingsuitschakeling schakelt uw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews (232)

  algemene beoordeling
  (232 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.