overzicht
Philips GC6833/30 PerfectCare Compact Essential stoomgenerator
 • korting
 • -6%

  PhilipsGC6833/30 PerfectCare Compact Essential stoomgenerator

  139.-129.99je bespaart 9.01
  vandaag besteld, morgen in huis
  tot 25% korting

  tot 25% korting
  Profiteer tot 25% korting op elektronica, huishouden en verzorging. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Deze actie loopt tot en met 4 augustus 2019.

  Philips GC6833/30 PerfectCare Compact Essential stoomgenerator

  De krachtige en continue stoom werkt sneller dan een stoomstrijkijzer met OptimalTEMP-technologie zodat u de temperatuur of stoominstellingen niet meer hoeft in te stellen. Compact en lichtgewicht om eenvoudig op te bergen.

  Uiterst krachtige stoom
  Met krachtige en continue stoom kunt je zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Zie hoe hardnekkige kreuken ineens verdwijnen met een extra stoomstoot precies daar waar u het nodig heeft. Deze extra stoom is perfect voor verticaal stomen om al jouw kleren en ook gordijnen te verfrissen.

  Geen temperatuurinstelling nodig
  Strijk alles van spijkerbroeken tot zijde zonder een andere temperatuur in te stellen. Dankzij OptimalTEMP zijn er geen knop of instellingen nodig. Het is niet langer nodig om vooraf kleding te sorteren of te wachten tot het strijkijzer is opgewarmd en weer is afgekoeld. Je bent klaar voor elke stof, overal en altijd.

  Draagvergrendeling
  Vergrendel je strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig overal in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken.

  Waterreservoir van 1,3 liter
  Een transparant reservoir van 1,3 liter biedt meer dan 1 uur ononderbroken gebruik. Je kan duidelijk zien hoeveel water er over is en op elk gewenst moment eenvoudig bijvullen onder de kraan via de grote vulopening

  Slim ontkalken
  Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt jou wanneer je moet ontkalken. Het beschikt over een reservoir wat ontkalken eenvoudig maakt. Hierdoor zijn er geen cassettes nodig en krijg je ook geen extra kosten.

  Compact en handig
  Het lichte strijkijzer met compact formaat is ideaal voor opbergen en past perfect op jouw eigen strijkplank.

  De Exclusieve ProVelocity-technologie zorgt ervoor dat onze stoomgeneratoren kleiner en compacter zijn dan ooit.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand