Philips GC6733/20 FastCare Compact stoomgenerator, Blauw, wit
 • Uitverkocht

  PhilipsGC6733/20 FastCare Compact stoomgenerator

  119.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips GC6733/20 FastCare Compact stoomgenerator

  De krachtige en continue stoom werkt sneller dan een stoomstrijkijzer, met een eenvoudig aan te vullen waterreservoir en snelle opwarming. Compact en lichtgewicht om eenvoudig op te bergen.

  Uiterst krachtige stoom
  Met krachtige en continue stoom kan je zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Zie hoe hardnekkige kreuken ineens verdwijnen met een extra stoomstoot precies daar waar je het nodig hebt. Deze extra stoom is perfect voor verticaal stomen om al jouw kleren en ook gordijnen te verfrissen.

  Slim ontkalken
  Blijf stomen als nooit tevoren en verleng de levensduur van jouw strijkijzer met Smart Calc Clean, ons ingebouwde ontkalkings- en reinigingssysteem. Het strijkijzer laat je weten wanneer het moet worden schoongemaakt.

  Keramische zoolplaat
  De duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden.

  Compact en handig
  Het lichte strijkijzer met compact formaat is ideaal voor opbergen en past perfect op jouw eigen strijkplank. De exclusieve ProVelocity-technologie zorgt ervoor dat onze stoomgeneratoren kleiner en compacter zijn dan ooit.

  Waterreservoir van 1,3 liter
  Een transparant reservoir van 1,3 liter biedt u meer dan 1 uur ononderbroken gebruik. U kunt duidelijk zien hoeveel water er over is en op elk gewenst moment eenvoudig bijvullen onder de kraan via de grote vulopening.

  Draagvergrendeling
  Vergrendel uw strijkijzer veilig op het basisstation om het eenvoudig overal in huis te kunnen dragen en het risico van contact met de hete zoolplaat te beperken.

  Automatische uitschakeling
  De automatische uitschakelfunctie schakelt uw stoomgenerator automatisch uit als deze een paar minuten niet is gebruikt. Dit bespaart stroom en zorgt voor gemoedsrust.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie