Philips GC4932/20 Azur Advanced stoomstrijkijzer met OptimalTEMP-technologie, Blauw
 • Uitverkocht

  PhilipsGC4932/20 Azur Advanced stoomstrijkijzer met OptimalTEMP-technologie

  99.9989.99je bespaart 10.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips GC4932/20 Azur Advanced stoomstrijkijzer met OptimalTEMP-technologie

  Strijk alles, van jeans tot zijde, zonder kans op schroeiplekken* dankzij de OptimalTEMPtechnologie. De stoomproductie dringt nu tot 20% dieper door in het materiaal

  OptimalTEMP-technologie
  Dankzij de OptimalTEMP-technologie garanderen wij dat dit strijkijzer nooit brandplekken veroorzaakt in strijkbare stof en dat je alles veilig kunt strijken van spijkerbroeken tot zijde, van beddengoed tot kasjmier, in willekeurige volgorde, zonder dat je hoeft te wachten tot de temperatuur is aangepast of kleding hoeft te sorteren. Philipsstoomstrijkijzers met OptimalTEMP maakt het strijken gemakkelijker en sneller en is getest door onafhankelijke textieldeskundigen.

  2600 W voor snelle opwarming
  Zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat je snel klaar bent met strijken

  Extra lang snoer
  Een extra lang snoer van 3 meter zorgt voor maximaal bereik en gemak.

  Continue stoom tot 50 g/min.
  Sterke en consistente stoomproductie waardoor nu tot wel 20% meer stoom in stof doordringt om kreuken sneller te verwijderen.

  Stoomstoot tot 220 g
  Dringt dieper door in stoffen om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen.

  SteamGlide Plus-zoolplaat
  Onze exclusieve SteamGlide Plus-zoolplaat levert met zijn geavanceerde titaniumlaag en 6- laagse coating ultieme strijkprestaties voor alle soorten stof. Niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden.

  Smart Calc Clean-herinnering
  Dit strijkijzer heeft een Smart Calc Cleanherinnering die aangeeft wanneer de machine moet worden ontkalkt. Druk op de CalcClean-knop op het waterreservoir om de kalk uit het strijkijzer te verwijderen voor langdurige stoomprestaties.

  Diep doordringende stoom
  Dankzij het speciale ontwerp voor het maximaal doordringen van stoom, nu tot wel 20%* meer stoom door de stoffen voor het beste resultaat, sneller
  lees meer

  Specificaties

  Garantie