overzicht
Philips GC4563/30 Azur stoomstrijkijzer, Violet

  PhilipsGC4563/30 Azur stoomstrijkijzer

  64.99
  39 reviews
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Philips GC4563/30 Azur stoomstrijkijzer

  Dankzij het innovatieve design worden de kalkdeeltjes eenvoudig afgebroken en worden ze automatisch verzameld in het uitneembare kalkreservoir. De kalk kan gemakkelijk in minder dan 15 seconden worden weggespoeld en dit zorgt voor geweldige resultaten op de lange termijn.

  Continue stoom tot 45 g/min.
  Sterke en consistente stoomproductie waardoor meer stoom in stof doordringt om kreuken sneller te verwijderen.

  Quick Calc Release in 15 sec.
  De verbeterde stoomgenerator maakt korte metten met kalk en verzamelt tot 5x meer kalk* in de houder. Met Quick Calc Release kan de houder eenvoudig worden verwijderd en geleegd in minder dan 15 seconden voor langdurige stoomprestaties, keer op keer.

  Snelle kalkverwijdering
  Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van uw strijkijzer en langdurige stoomprestaties.

  SteamGlide-zoolplaat
  De SteamGlide is de beste Philips-zoolplaat voor jouw stoomstrijkijzer: bijzonder krasbestendig, soepel glijdend en zeer eenvoudig schoon te maken.

  2400W voor snelle opwarming
  Zorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties zodat je snel klaar bent met strijken.

  Stoomstoot tot 200g
  Dringt dieper door in stoffen om hardnekkige kreuken eenvoudig te verwijderen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(39 reviews)
  Meest recent

  een aanrader!!!

  Ik heb de oude Philips vervangen voor dit model en ik ben positief verbaasd. Hij warmt op als een gek. Gigantisch vermogen. Mooi ontwerp. Nadeel is de opening/klep voor waterreservoir - hel moeilijk om het te vullen. Het waterreservoir is groot maar tegelijkertijd moet het vaak worden bijgevuld. Het beste strijkijzer dat ik in mijn hand had en ik wil geen ander. Ik raad dit product aan.

  ook geplaatst op Philips.be

  Fantastisch apparaat

  Zeer makkelijk in gebruik, warmt snel op en glijd over de kleding stukken alsof het boter is.. De design ben ik gek op maar das ieder voor zich.. Al veel van Philips in huis maar ook zeker dit apparaat stelt me niet teleur.. Strijken word zelfs weer leuk omdat het je zo gemakkelijk word gemaakt een echte aanrader dus.

  ook geplaatst op philips.nl

  Perfecte stoomstrijkijzer

  Heel blij met dit apparaat. Warmt snel op, en strijkt kreukels moeiteloos weg. Zonder extra kracht te hoeven gebruiken. Koelt ook snel af. En is makkelijk weg te zetten, aangezien het geen megagroot apparaat is.

  ook geplaatst op philips.nl

  Krachtig en efficiënt

  Het eerste wat in het oog sprong bij het uitpakken is het mooie design. Ook het opbergen is heel praktisch, vooral het snoer dat makkelijk rond de machine kan gedraaid worden. Het ijzer warmt heel snel op en is heel krachtig en efficiënt om kreuken te verwijderen.Het vullen met water via de kraan verloopt heel vlot en zonder morsen. Het verwijderen van de kalk via het reservoir verloopt inderdaad snel en praktisch door het gewoon af te spoelen. Minpuntjes zijn voor ons de zwaarte van de machine en het steeds rechtop moeten plaatsen. Dus zeker een aanrader voor kleine hoeveelheden strijk, maar voor grote bergen strijk verkiezen we een stoomgenerator, daar deze minder snel dient gevuld te worden en het ijzer minder zwaar aanvoelt.

  ook geplaatst op Philips.be

  Uitstekend toestel

  Ik heb het toestel nu enkele weken en heb hier zeer goede ervaringen mee. Mijn vorig toestel was met een stoomgenerator, het handige daaraan was dat het water niet snel moest aangevuld worden. Dit toestel overleefd een strijkbeurt niet met de grootte van zijn reservoir. Positief is wel dat het opvullen zeer gemakkelijk en vlot gaat. Een ander pluspunt dat hier aan verbonden is, is dat het toestel snel gebruiksklaar is eens aangezet. Je ziet en voelt dat dit toestel kwaliteit is. Het is redelijk zwaar maar went snel en geeft waarschijnlijk mede hierdoor goede resultaten. Ik merk een absoluut verschil met mijn vorig toestel in zake het gemak waarmee je kreuken in je kleding doet verdwijnen. Als laatste voel ik me enorm veilig met het automatisch uitschakelen zodat er nooit gevaar kan zijn met een toestel dat aan blijft staan.

  ook geplaatst op Philips.be

  Geen kreuken meer te bespeuren

  Paars is mijn lievelingskleur, maar ik weet het, schoonheid is niet alles! Toch is dit naast een mooi ook een zeer degelijk toestel. Het warmt snel op, het waterreservoir is voor mij groot genoeg en het is vlot in gebruik. Kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast bezig dit toestel ook een knop waarmee je kan instellen welk materiaal je gaat strijken, wat het strijken nog vlotter doet gaan. Dit strijkijzer is ook gemakkelijk te onderhouden en op te bergen. Zeker een aanrader!

  ook geplaatst op Philips.be

  Degelijk product

  Altijd al Philips strijkijzers gehad. De GC 1705 maakte plaats voor de Azur. Allereerst viel op dat hij twee koppen groter is dan zijn voorganger hier in huis. Zijn gewicht is ook niet mis, best zwaar eigenlijk. Ik zou me voor kunnen stellen dat mensen met een lichte beperking in de handen, deze strijkijzer te zwaar vinden. Het telkens rechtop zetten ga je wel voelen als je een hoop te strijken heb, een pre is dan ook het gebruiken van een strijkplank waar de strijkijzer even half liggend weg kan zetten. Echter met zijn voormaat past hij niet veilig in mijn huidige strijkplank Het gewicht daarin tegen lijkt ook mee te werken met het feilloos weg kunnen strijken van de kreukels, geen extra druk zelf moeten uitvoeren. Dit merk ik aan spijkerbroeken en de hydrofiele doeken die bijna hun orginele maat weer terug krijgen na ze gestreken te hebben. Dat kon zijn voorganger niet. Ik mis echter het gebruikelijke bekertje om water bij te vullen en een clipje aan je snoer om deze gemakkelijk bij elkaar op te kunnen bergen. Het nieuwe anti-kalk removal systeem nog niet kunnen testen, daar gebruik ik hem nog te kort voor. Snoerlengte had ietsje meer gemogen, maar dat hangt af van hoe je strijkt icm verlengsnoer. Over zijn stoomkracht niets te klagen, heerlijk weer een nieuw strijkijzer.

  ook geplaatst op philips.nl

  knap design en doet wat moet

  ik was helemaal verliefd op de kleur maar zijn prestaties hebben me helemaal verrast. Sommige kledingstukken moet ik nu zelfs maar aan één kant strijken en de kreuken zijn er aan de andere kant ook uit. Het enige nadeel vind ik het handvat dat duwt een beetje tegen de binnenkant tussen duim en wijsvinger maar voor de rest echt goede prestaties zelfs in ecomodus. ik zou deze onmiddellijk opnieuw kopen

  ook geplaatst op Philips.be

  Zo wordt strijken bijna leuk!

  Ik heb sinds enkele weken dit stoomstrijkijzer in gebruik.Strijken is geen hobby van mi, toch maakt dit apparaat het mij wat gemakkelijker. Het is een redelijk zwaar apparaat, en daardoor ook goed en glad resultaat. De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen, het bijvullen met water ook. Ook prettig dat als je het apparaat lang aan laat staan en niet gebruikt, dat deze dan automatisch uitschakelt, wel zo veilig. Ik ben erg tevreden met dit apparaat en heb nog geen minpunten kunnen bedenken.

  ook geplaatst op philips.nl

  Modern gebruiksvriendelijk strijkijzer

  Het strijkijzer ziet er modern uit door de donker paarse kleur. In het begin wel wat moeten wennen aan het gewicht. Gevuld is het vrij zwaar maar als je eenmaal aan het strijken bent ben je hier zo aan gewend. Door de verstelbare draaiknop makkelijk in te stellen op de juiste temperatuur en de stoomfunctie is ook erg handig! Al met al erg tevreden!

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand