overzicht
Philips GC1433/40 stoomstrijkijzer, Rood

  PhilipsGC1433/40 stoomstrijkijzer

  19.95
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips GC1433/40 stoomstrijkijzer

  Eenvoudig en effectief

  Dit comfortabele stoomstrijkijzer maakt strijken makkelijk en effectief met veel continue stoom. Door de anti-kleef zoolplaat  glijdt dit stoomstrijkijzer soepel over alle strijkbare stoffen. Met dit comfortabele strijkijzer is strijken nu veel eenvoudiger. De Philips GC1433/40 stoomstrijkijzer beschikt over Triple Precision voorkant wat het gemakkelijker maakt om tussen de plooien, rond de knopen en andere lastig bereikbare plekken te strijken. Het grote waterreservoir met een inhoud van 220 ml is makkelijk bij te vullen en te legen. De GC1433/40 is voorzien van een grotere temperatuurregelaar voor het eenvoudig instellen van de temperatuur. 

  Vermogen tot 2000 W
  Vermogen tot 2000 W voor constant hoge stoomproductie.

  Continue stoom tot 25 g/m
  Continue stoom tot 25 g/m voor optimaal verwijderen van kreuken.

  Stoomstoot tot 90 g
  Met de stoomstoot van 90 g van het strijkijzer kunt u zelfs de meest hardnekkige kreuken probleemloos verwijderen.

  Spray
  De sprayfunctie produceert een fijne nevel die de stof gelijkmatig bevochtigt, zodat u kreuken eenvoudiger kunt gladstrijken.

  Niet-klevende zoolplaat
  Dankzij de speciale, niet-klevende buitenlaag op de zoolplaat glijdt uw Philips-strijkijzer soepel over alle strijkbare stoffen.

  Groot waterreservoir
  Minder vaak bijvullen dankzij het extra grote waterreservoir van 220 ml, dus u strijkt meer kleren in één enkele beurt.

  Temperatuurregelaar
  Grotere temperatuurregelaar voor eenvoudiger instellen van temperatuur.

  Triple Precision-voorkant
  De voorkant van dit Philips-strijkijzer is nauwkeurig in 3 opzichten: het heeft een spitse voorkant, een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp van de neus. De Triple Precision-voorkant maakt het mogelijk om zelfs de lastigste plekken te strijken, bijvoorbeeld rond knopen en tussen plooien.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.5(2 reviews)
  Meest recent

  Goedkope miskoop

  Bij de aanschaf van deze Philips strijkijzer uitgegaan van eerdere ervaring opgedaan bij de aanschaf van een relatief goedkope strijkijzer. Deze voldeed prima en was bovendien niet van een A-merk. Verwachting was dat de Philips strijkijzer minstens zo goed zou zijn, echter is hier helaas niets van waar. De strijkijzer lekt enorm veel water en strijkt over het geheel gewoon niet echt lekker > glijdt als het ware niet goed over de kleding heen. Bovendien moet er wel erg veel moeite worden gedaan om de kreukels uit de kledingstukken te krijgen. Kortom; voor een tweetal tientjes extra heb je een veel betere strijkijzer. Ga je toch voor een goedkope variant? Dan zou ik adviseren om naar een ander merk te kijken.

  2 mensen vonden dit nuttig

  goed producrt

  Het is een strijkijzer maar wel een goede en een passende prijs.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand