Philips GC004/00 PerfectCare Pure antikalkcartridge (4 stuks)

  PhilipsGC004/00 PerfectCare Pure antikalkcartridge (4 stuks)

  22.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips GC004/00 PerfectCare Pure antikalkcartridge (4 stuks)

  Pure Steam-antikalkcartridge

  De Pure Steam-antikalkcartridge is geschikt voor PerfectCare Pure-stoomsystemen met Pure Steam-technologie. De technologie verwijdert 99% van de kalk en verlengt de levensduur met 5 keer. De Philips GC004/00 PerfectCare Pure waarschuwt wanneer de Pure Steam-antikalkcartridge moet worden vervangen. Het Anti-Calc-vervangingslampje gaat knipperen en het apparaat begint te piepen, waarna het apparaat wordt uitgeschakeld om beschadiging en vuil op jou kleding te voorkomen. Om het apparaat in de beste conditie te houden kun je gedemineraliseerd water gebruiken en de oude cartridge blijven gebruiken of deze vervangen door een nieuwe Pure Steam-antikalkcartridge. 
   
  De levensduur van de cartridge hangt af van de waterhardheid en het aantal uur dat er per week gestreken wordt; gemiddeld kun je met 1 cartridge 3 maanden strijken. 

  3 maanden strijken
  De levensduur van uw cartridge hangt af van de waterhardheid en het aantal uur dat u per week strijkt; gemiddeld kunt u met 1 cartridge 3 maanden strijken.

  5 jaar garantie
  De Pure Steam-antikalkcartridge beschermt uw PerfectCare Pure effectief tegen kalkschade. Uw apparaat is 5 jaar beschermd tegen kalk.

  99% kalkvrij
  De PureSteam-antikalkcartridge filtert 99% van de kalk uit kraanwater. Het verzekert een consistente stoomstoot en voorkomt kalkafzetting op kleren.

  Anti-Calc-vervangingslampje
  PerfectCare Pure waarschuwt u wanneer de Pure Steam-antikalkcartridge moet worden vervangen. Het Anti-Calc-vervangingslampje gaat knipperen en het apparaat begint te piepen, waarna het apparaat wordt uitgeschakeld om beschadiging en vuil op uw kleding te voorkomen. Om uw apparaat in de beste conditie te houden kunt u gedemineraliseerd water gebruiken en de oude cartridge blijven gebruiken of deze vervangen door een nieuwe Pure Steam-antikalkcartridge.

  Verleng de levensduur vijf keer
  Het beschermt uw apparaat tegen kalkschade voor een vijf keer langere levensduur.

  PureSteam-antikalkcartridge
  De unieke Philips PureSteam-antikalkcartridge is bewezen het effectiefste geïntegreerde antikalksysteem.

  Geschikt voor de volgende modellen van Philips:
  - GC7630/30
  - GC7620/30
  - GC7635/30
  - GC7619/20
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie