Philips FC9747/09 stofzuiger, Zwart
 • 30.- cashback

  Philips FC9747/09 stofzuiger

  259.99
  nog 3 op voorraad
  Nu met 30.- cashback

  Nu met 30.- cashback

  Op deze Philips stofzuiger. Deze actie is geldig t/m 19 juni 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar www.philips.nl/acties - en klik op de betreffende actie. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Philips FC9747/09 stofzuiger

  De Philips 7000 Series stofzuiger zonder zak beschikt over de hoogste zuigkracht ooit bij Philips.De PowerCyclone 8-technologie zorgt ervoor dat je moeiteloos grondig schoon kan maken en het TriActive+ LED-mondstuk maakt verborgen stof zichtbaar.
   
  Allergy Lock
  Het Allergy Lock-systeem in de Philips FC9747/09 maakt gebruik van een sensor om ervoor te zorgen dat de stofbak volledig is afgedicht voordat deze wordt gebruikt. Stof en allergenen worden in de stofbak ingesloten voor een schone en ultrahygiënische omgeving.

  Hygiënisch stofzak legen
  De stofbak is zo ontworpen dat deze eenvoudig en hygiënisch kan worden verwijderd en geleegd met één hand, om stofwolken te minimaliseren.

  TriActive+ LED-mondstuk
  TriActive+ LED-lampjes maken onzichtbaar stof zichtbaar op harde vloeren, zodat je nooit een plekje mist en zorgen voor de meest grondige reiniging van alle soorten harde vloeren. Een sensor schakelt de LED-lampjes automatisch in wanneer het mondstuk in gebruik is en uit wanneer dit niet het geval is.

  Digitale energiebeheer
  Met de functie voor digitaal energiebeheer kan je de zuigkracht eenvoudig aanpassen met één druk op de knop voor verschillende schoonmaaktaken, of je nu een harde vloer of zachte meubels wilt reinigen.

  Motor van 900 W met hoog rendement
  De zeer efficiënte motor van 900 W met meer dan 50.000 toeren per minuut genereert een hoge zuigkracht voor een grondige reiniging, elke keer weer.

  99,9% stofopname
  Het TriActive+ LED-mondstuk en de hoge zuigkracht zorgen ervoor dat je 99,9% van de fijne stofdeeltjes kunt opzuigen.

  PowerCyclone 8-technologie
  De PowerCyclone 8-technologie biedt een krachtige, wervelende werking voor een maximale luchtstroom en de hoogste zuigkracht. De versnelde luchtstroom in de cilindrische kamer scheidt stof efficiënt van de lucht bij > 185 km/h, waardoor de zuigkracht langer blijft bestaan, voor een perfect resultaat.

  Geïntegreerde borstel
  De stofborstel is in het handvat ingebouwd, zodat het apparaat altijd klaar is voor gebruik op meubilair, platte oppervlakken en bekleding.

  Geïntegreerde accessoires
  Geïntegreerde accessoires zijn handig opgeborgen in een compartiment aan de achterkant, zodat je ze altijd gemakkelijk kan vinden wanneer je ze nodig hebt.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  FabriekstypeFC9747/09
  Totaal vermogen (watt)900
  Actieradius (m)10
  Snoerlengte (m)7
  Snoer automatisch oprollen
  Snoerloos
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (243)

  algemene beoordeling
  (243 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.