Philips FC9332/09 stofzakloze stofzuiger, Black,Blue,Grey,White

  Philips FC9332/09 stofzakloze stofzuiger

  98.95

  Philips FC9332/09 stofzakloze stofzuiger

  Plus- en minpunten
  + Snel en hygiënisch te legen met één hand, stofwolken zijn verleden tijd.
  + Door de goede filter heel geschikt vaan metsen met een stofallergie.
  + Je hoeft nooit meer geld uit te geven aan stofzakken.
  - Met een geluidsniveau van 79 db is het niet de allerstilste stofzuiger.

  Deze Philips stofzuiger FC9332/09 PowerPro Compact-stofzuiger zorgt voor uitstekende resultaten dankzij PowerCyclone-technologie en het TriActive-mondstuk. De stofbak is zo ontworpen dat deze hygiënisch kan worden geleegd. De grote rubberen achterwielen zorgen voor een vloeiende motion control en zijn zacht opharde vloeren. En dankzij de ActiveLock-koppelingen kun je tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de telescopische buis.

  PowerCyclone 5-technologie

  PowerCyclone 5-technologie maximaliseert de luchtstroom en prestaties doordat vuil meteen van lucht wordt gescheiden. Het apparaat biedt uitstekende reiniging dankzij deze zeer efficiënte stappen: 1) Lucht komt snel in de PowerCyclone dankzij het design van het luchtinlaatrooster. 2) De gebogen luchtdoorvoer versnelt de lucht in de gewervelde kamer waardoor de stof van de lucht wordt gescheiden. 3) De geoptimaliseerde uitlaatbladeren houden het vuil gescheiden en zorgen ervoor dat het in de stofemmer belandt.

  Allergiefilter
  Ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen.

  Efficiënt schoonmaken
  Deze stofzuiger is gemakkelijk in gebruik door zijn compacte en lichte ontwerp en de zachte borstel in het handvat zorgt dat je altijd ook de lastige plekken kunnt reinigen. De innovatieve techniek van deze stofzuiger zorgt ervoor dat 99,9% van alle stofdeeltjes worden gereinigd. En wanneer je hele huis gereinigd is zorgt het ontwerp ervoor dat de stofzuiger gemakkelijk op te bergen is.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  FabriekstypeFC9332/09
  Energieverbruik per jaar (kWh)25
  Totaal vermogen (watt)650
  Actieradius (m)9
  Snoerlengte (m)6
  Snoer automatisch oprollen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (253)

  algemene beoordeling
  (253 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.