Robotstofzuigers
Philips FC8792/01 SmartPro Easy robotstofzuiger, Zwart, Blauw
 • Uitverkocht

  PhilipsFC8792/01 SmartPro Easy robotstofzuiger

  209.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips FC8792/01 SmartPro Easy robotstofzuiger

  Extra slank voor stofzuigen op moeilijk bereikbare plekken.
  De zelfstandige Philips SmartPro Easy zorgt in 2 stappen voor optimale resultaten: de zijborstels vegen al het vuil weg, terwijl de sterke zuigkracht dit vuil meteen opzuigt.

  2-staps reinigingssysteem
  Zijborstels en een zuigsysteem verwijderen vuil en stof van uw vloer. Het uitblaasfilter vangt fijnere stofdeeltjes op. Het verwijdert vuil en stof.

  Planningsfunctie
  De Philips SmartPro Easy beschikt over een planningsfunctie tot 24 uur. U kunt de stofzuiger dus tot 24 uur van tevoren programmeren.

  4 reinigingsmodi
  Afhankelijk van het type ruimte volgt de robotstofzuiger een of meerdere reinigingsmodi: het Z-patroon, het spiraalpatroon, het veerkrachtpatroon of het muurpatroon.

  Superslank ontwerp van 5,8 cm
  Philips-robotstofzuiger heeft een zeer compact en slank ontwerp waarmee het apparaat kan schoonmaken onder zeer lage voorwerpen.

  Hoge zuigkracht
  Compact, maar sterk - uw Philips robotstofzuiger heeft een zuigkracht van 600 PA en kan dus efficiënt schoonmaken met de kracht die u nodig hebt voor het snel verwijderen van stof en vuil.

  Eenvoudig te legen stofemmer
  U kunt de stofemmer legen zonder dat u het vuil hoeft aan te raken.

  Eénknopsbediening
  U hoeft de robot slechts AAN te zetten en het schoonmaken van uw vloeren start onmiddellijk. Zeer gebruiksvriendelijk.

  Slim detectiesysteem 2
  De Philips SmartPro Easy is uitgerust met het slimme detectiesysteem 2, een combinatie van slimme chips, maximaal 23 sensoren en een versnellingsmeter, waardoor de robot zelfstandig efficiënt kan reinigen. De robot herkent de omgeving en kiest een optimale schoonmaakstrategie om uw huis zo snel mogelijk schoon te maken. De robot komt niet vast te zitten en keert als dat nodig is terug naar het basisstation.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie