Philips FC8783/09 stofzuiger met zak, Zwart, Blauw

  PhilipsFC8783/09 stofzuiger met zak

  189.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Philips FC8783/09 stofzuiger met zak

  Philips FC8783/09 stofzuiger met zak. Een schone vloer betekent een gezonder huis. De nieuwe Philips Performer Silent beschikt over een geavanceerd mondstuk dat grondig vuil en fijnstof opneemt voor een gezonde omgeving. Met 66 dB is dit ook de stilste stofzuiger die we ooit hebben gemaakt.

  Maximale prestaties, minimaal geluid.
  Met het Clean Air-filtersysteem wordt 99,9% van de fijnstof opgevangen, ook de pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt. Ideaal voor mensen die houden van hygiëne of wanneer er mensen met allergieën zijn in het huishouden. De stofzak heeft een hoge capaciteit van 4 liter waardoor deze niet de hele tijd vervangen hoeft te worden. Deze stille stofzuiger heeft een bereik van 12 meter van stekker tot mondstuk. Genoeg beweegruimte dus.  

  Mondstukken
  Het TriActive Pro-mondstuk is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van tapijten en harde vloeren. Het mondstuk zit dicht op de vloer en reikt diep in het tapijt voor de optimale reinigen van zelfs de fijnste stofdeeltjes. Het Parquet-mondstuk beschermt jouw vloer tegen krassen en in de handgreep zit een handige stofborstel ingebouwd.  

  Universele zakken
  S-zakken gaan tot 50% langer mee en zorgen voor het behoud van de volledige zuigkracht van jouw stofzuiger tot het moment waarop ze vol zijn. Eén zak past op alle modellen, met een afdichtmechanisme om de zak netjes te kunnen weggooien.

  5 jaar garantie op de motor
  Wanneer je jouw stofzuiger binnen 3 maanden registreert bij Philips, krijg je bij dit model 5 jaar garantie op de motor.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews (251)

  algemene beoordeling
  (251 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.