overzicht
Philips FC8715/01 robotstofzuiger, Black,Metallic
 • Uitverkocht

  PhilipsFC8715/01 robotstofzuiger

  228.-
  45 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Slim huishouden

  Philips FC8715/01 robotstofzuiger

  De Philips FC8715/01 robotstofzuiger neemt je het werk uit handen. De FC8715/01 is uitgerust met een slim detectiesysteem, een combinatie van intelligente chips, sensoren, een gyroscoop en versnellingsmeter, waardoor de robot zelfstandig efficiënt kan reinigen. De robot herkent de omgeving en kiest een optimale route om je huis zo snel mogelijk schoon te maken. Voor de detectie en het ontwijken van obstakels als muren, lampen of kabels is de 8715/01 voorzien van 6 infraroodsensoren zodat uw vloeren voorzichtig worden gereinigd. En met de meegeleverde afstandsbediening kun je verschillende handelingen laten uitvoeren: starten en stoppen, in een bepaalde richting sturen, de schoonmaakroute wijzigen of de robot terug laten keren naar het basisstation. Verder voorzien van een 12.8 V krachtige lithium-ionbatterij die een langere levensduur en een kortere laadtijd heeft dan normale batterijen. De nieuwe robotstofzuiger werkt tot 130 minuten en keert als dat nodig is terug naar het basisstation. En met de planningsfunctie kun je de robotstofzuiger tot 24 uur van tevoren programmeren. De twee extra lange borstels aan de zijkant vegen vuil en stof in de baan van de robot, waarna de mondstuk  alle vuil en stof van de vloer opzuigt. Met de stofsensorfunctie kan de robot automatisch de gebieden detecteren waar het meeste stof ligt. De robot blijft daardoor enkele seconden langer in dat gebied voor een grondigere reiniging. 

  4 reinigingsinstellingen
  De Modus Z-type stuurt de robot in een parallel zigzagpatroon, wanneer deze een relatief grotere ruimte detecteert. De veerkrachtmodus stuurt de robot in een rechte lijn. Wanneer de robot tegen een object botst, zal deze een andere richting kiezen. Met de spiraalmodus beweegt de robot in een spiraalbeweging die steeds groter wordt. De Muurmodus zorgt ervoor dat de robot dicht bij een muur blijft en langs de muur gaat reinigen.

  De robot detecteert de vuilste gebieden voor een grondigere reiniging
  Met de stofsensorfunctie kan de FC8715/01 automatisch de gebieden detecteren waar het meeste stof ligt. De stofzuigrobot blijft daardoor enkele seconden langer en in combinatie met het verplaatsbaar mondstuk dat de contouren van vloeren, vloerbedekking, kleden, enzovoort volgt zorgt zo voor de beste schoonmaakresultaten.

  Specificaties:         
  - Vermogen: 0.62 watt (standby)         
  - Oplaadtijd: 4 uur
  - Gebruikstijd: 130 min         
  - Geschikt voor: hout, laminaat en vloertegels         
  - Aantal zijborstels:  2 
  - Inhoud: 0.25 liter         
  - Batterij/accu:  12.8 V Li-ion / 1000 mA
  - Geluidsniveau: 58 dB
  - Val detectie: Ja (valt niet van trappen)
  - Maximale drempelhoogte: 13 mm         
  - Accessoires: uitblaasfilter, wisselstroomadaptor en 1 paar zijborstels, docking station, afstandsbediening
  - Kleur: Zwart/zilver
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmeting en gewicht:
  -  Afmeting (bxh): 33x6 cm      
  - Gewicht: 1.73 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.9(45 reviews)
  Meest recent

  Geweldige stofzuiger

  Geweldige stofzuiger, heb hem nu al 3 maand en ik kan je echt zeggen dat het alles heeft wat ik verwacht had. Het is makkelijk te installeren en je kan het gewoon controleren via een makkelijke app via je smartphone.

  ook geplaatst op philips.be

  Na een jaar starten de problemen

  Opzich een leuke stofzuiger voor het eerste jaar. Loopt soms vast en vind zijn oplaadstation soms niet terug. Na een jaar begint de ellende echt. Nu rijdt hij 7/10 keer maximaal 40cm uit en stopt. 2/10 keer daarna stopt hij op de meest vreemde plaatsen, geen object oid. 1/10 maakt hij de ronde af. Waardeloos apparaat, wordt vervangen door een iRobot. Philips SmartPro Compact FC8715/01 Is weggegooid geld

  ook geplaatst op philips.nl

  Werkt beter dan verwacht!

  De stofzuiger maakt beter schoon dan ik verwacht had. Je leest vaak dat de zuigkracht niet genoeg is om groter vuil op te zuigen, maar daar heb ik nog geen problemen mee gehad. De stofzuiger heeft wel wat moeite om het thuisstation terug te vinden en loopt wel eens vast op de drempel of plantenstandaard. Verder ben ik heel blij dat ik deze gekocht heb!

  ook geplaatst op philips.nl

  Goed

  De stofzuiger gaat echt overal, en is heel dun, gaat dus onder vele meubels. Het negatieve punt is dat hij lawaai maakt en dat je het niet kan laten draaien als je bvb tv kijkt....

  ook geplaatst op Philips.be

  Werkt fijn maar enkele verbeterpunten

  Gemakkelijk te installeren, goede hulp. Fijn om te hebben.

  ook geplaatst op Philips.be

  Prettig in gebruik, geen totale vervanger van de s

  Met veel plezier hebben wij sinds kort thuis gebruik gemaakt van de SmartPro Compact robot stofzuiger. De installatie ging grotendeels vanzelf. Alleen het vinden van de juiste plek voor het thuishonk is een uitdaging. Wij kozen voor een plek uit het zicht, wat helaas te weinig vrije ruimte biedt voor de robot om het thuishonk zelf terug te vinden. Je hebt keus uit een aantal 'reinigingspatronen' zoals bv. willekeurig of 'muurvolgend'. Mijn voorkeur gaat uit naar willekeurig, waar de robot zijn weg vindt dmv trial & error. Het vergt wel enige voorbereiding aangezien je de vloer vrij moet maken van zoveel mogelijk obstakels, zoals snoeren maar ook schoenen met losse veters. Als je alle deuren in huis hebt openstaan, komt de stofzuiger een heel eind en is het resultaat positief. Echter, een totale vervanger voor ouderwets stofzuigen is het niet. + mooie gadget + goede gebruiksduur + mooi design + makkelijk te legen + past onder de bank / kast + perfect resultaat voor grote oppervlakken + makkelijk in onderhoud - lawaaierig - komt soms vast te zitten tussen stoelpoten / veter - kan blokkade ontstaan aan stof/vuil in 'zuigmond' vóórdat aangegeven wordt om de stofzuiger te legen - moeite met stofvrij maken van hoeken in huis - bereikt niet het gehele huis door hoogteverschillen (bv. badkamer)

  Goed presterende stofzuiger, maar kan slimmer

  Ik ben één van de gelukkigen die de Philips FC8715 via het Philips producttesterplatform hebben mogen testen. De testomgeving bestond uit mijn appartement (42m2) en een groter rijtjeshuis. De installatie is eenvoudig: je hoeft alleen twee borstels in de stofzuiger te klikken en de stofzuiger op te laden, daarna is hij klaar voor gebruik. Ervaring Ik heb al eerder een robotstofzuiger gehad, maar die was van het kaliber rijdende bezem. In dat opzicht zijn de producten in deze categorie echt volwassen geworden: het verschil in effectiviteit is enorm, met dank aan de forse zuigkracht. De automatische reinigingspatronen dragen daar ook aan bij. De afmetingen, wendbaarheid en snelheid van de FC8715 zijn opvallend in positieve zin: met een hoogte van 6 cm en breedte van 33 cm is deze stofzuiger in staat om op veel plekken te komen, zoals onder het bed. Als de stofbak vol is, wordt dit netjes gemeld via een indicator aan de bovenkant. De bak is vervolgens gemakkelijk uit het apparaat te tillen en te legen. Haren zuigt hij netjes op en raken niet verstrikt in de wieltjes of borstels. Qua ‘extra’ functionaliteit valt de FC8715 toch een beetje tegen: het had allemaal iets slimmer gekund. De timerfunctie voorziet alleen in 24 uur aftellen tot de start van de schoonmaakbeurt, dat is in de praktijk voor mij niet echt nuttig. Verder is het niet mogelijk om te zuigen tijdens handmatige bediening. De afstandsbediening is compact, maar voelt een beetje goedkoop aan. Ook moet je erg gericht mikken op de stofzuiger. Daarnaast mis ik appbediening via smartphone of tablet. Conclusie Wat betreft prestaties overtreft de FC8715 mijn verwachtingen: stof, haar en grover vuil worden probleemloos opgezogen. Daarbij maakt hij minder lawaai (+/- 70dBA) dan mijn gewone stofzuiger. Het gebruiksgemak beoordeel ik als ruim voldoende: in principe heb je er geen omkijken naar, mits je geen al te hoge drempels hebt. De afstandsbediening valt tegen, evenals de te eenvoudige timerfunctie. Qua design ben ik positief over de afmetingen, het lage gewicht en het strakke uiterlijk. Deze robotstofzuiger kun je zonder schaamte in de huiskamer neerzetten!

  1 persoon vond dit nuttig

  Goed presterende robotstofzuiger, maar kan slimmer.

  Inleiding Ik ben één van de gelukkigen die de Philips FC8715 via het Philips producttesterplatform hebben mogen testen. De testomgeving bestond uit mijn appartement (42m2) en een groter rijtjeshuis. De installatie is eenvoudig: je hoeft alleen twee borstels in de stofzuiger te klikken en de stofzuiger op te laden, daarna is hij klaar voor gebruik. Ervaring Ik heb al eerder een robotstofzuiger gehad, maar die was van het kaliber rijdende bezem. In dat opzicht zijn de producten in deze categorie echt volwassen geworden: het verschil in effectiviteit is enorm, met dank aan de forse zuigkracht. De automatische reinigingspatronen dragen daar ook aan bij. De afmetingen, wendbaarheid en snelheid van de FC8715 zijn opvallend in positieve zin: met een hoogte van 6 cm en breedte van 33 cm is deze stofzuiger in staat om op veel plekken te komen, zoals onder het bed. Als de stofbak vol is, wordt dit netjes gemeld via een indicator aan de bovenkant. De bak is vervolgens gemakkelijk uit het apparaat te tillen en te legen. Haren zuigt hij netjes op en raken niet verstrikt in de wieltjes of borstels. Qua 'extra' functionaliteit valt de FC8715 toch een beetje tegen: het had allemaal iets slimmer gekund. De timerfunctie voorziet alleen in 24 uur aftellen tot de start van de schoonmaakbeurt, dat is in de praktijk voor mij niet echt nuttig. Verder is het niet mogelijk om te zuigen tijdens handmatige bediening. De afstandsbediening is compact, maar voelt een beetje goedkoop aan. Ook moet je erg gericht mikken op de stofzuiger. Daarnaast mis ik appbediening via smartphone of tablet. Conclusie Wat betreft prestaties overtreft de FC8715 mijn verwachtingen: stof en grover vuil worden probleemloos netjes opgezogen. Daarbij maakt hij minder lawaai (+/- 70dBA) dan mijn gewone stofzuiger. Het gebruiksgemak beoordeel ik als ruim voldoende: in principe heb je er geen omkijken naar, mits je geen al te hoge drempels hebt. De afstandsbediening is wel een minpunt, evenals de te eenvoudige timerfunctie. Qua design ben ik in het bijzonder positief over de afmetingen, het lage gewicht en het strakke uiterlijk. Deze robotstofzuiger kun je zonder schaamte in de huiskamer neerzetten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  Handige hulp in het huishouden

  Deze robotstofzuiger van Philips maakt een druk huishouden een stuk gemakkelijker. Het design is mooi met een solide behuizing. We waren blij verrast over de hoeveelheid stof de stofzuiger weet op te nemen van de vloer, dit doet hij dus zeker goed. Het is fijn dat de stofzuiger automatisch terugkeert naar zijn station om op te laden, zorg hiervoor wel dat deze op een vrij toegankelijke plek staat anders zou dit wat problemen kunnen geven. Het is vooral ideaal voor harde vloeren, ons vloerkleed gaf problemen doordat de stofzuiger vaak op de rand bleef hangen. Hier dien je dus wel rekening mee te houden. De stofzuiger vindt gemakkelijk zijn weg door het huis, al zal hij hier bij wel de meubels raken, is dit zeker niet zo hard dat dit tot schade heeft geleid. Wel is het jammer dat de hoeken en lastig bereikbare plekken waar iets op de vloer staat (zoals een pot oid) niet goed worden meegenomen. Ook vinden wij dat het apparaat nog best wel wat lawaai maakt. Over het algemeen een prima prijs-kwaliteit verhouding. Het is dus zeker een handige extra hulp, maar wij stofzuigen hiernaast ook nog gewoon zelf op de slecht bereikbare plekken.

  Handige hulp in het huishouden

  Deze robotstofzuiger van Philips maakt een druk huishouden een stuk gemakkelijker. Het design is mooi met een solide behuizing. We waren blij verrast over de hoeveelheid stof de stofzuiger weet op te nemen van de vloer, dit doet hij dus zeker goed. Het is fijn dat de stofzuiger automatisch terugkeert naar zijn station om op te laden, zorg hiervoor wel dat deze op een vrij toegankelijke plek staat anders zou dit wat problemen kunnen geven. Het is vooral ideaal voor harde vloeren, ons vloerkleed gaf problemen doordat de stofzuiger vaak op de rand bleef hangen. Hier dien je dus wel rekening mee te houden. De stofzuiger vindt gemakkelijk zijn weg door het huis, al zal hij hier bij wel de meubels raken, is dit zeker niet zo hard dat dit tot schade heeft geleid. Wel is het jammer dat de hoeken en lastig bereikbare plekken waar iets op de vloer staat (zoals een pot oid) niet goed worden meegenomen. Ook vinden wij dat het apparaat nog best wel wat lawaai maakt. Het is dus zeker een handige extra hulp, maar wij stofzuigen hiernaast ook nog gewoon zelf op de slecht bereikbare plekken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand