overzicht
Philips FC6812/01 SpeedPro Max steelstofzuiger, sprankelend wit
 • Uitverkocht

  PhilipsFC6812/01 SpeedPro Max steelstofzuiger

  319.-
  31 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Stofzuigers

  Philips FC6812/01 SpeedPro Max steelstofzuiger

  1. Uniek 360-graden mondstuk verzamelt stof en vuil van alle kanten
  2. Tot 45 minuten snoerloos stofzuigen
  3. Geschikt voor alle typen vloeren

  De snelste snoerloze steelstofzuiger met 360 graden mondstuk.*
  Met SpeedPro Max haalt u de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de kleine gemotoriseerde turboborstel voor moeilijk te reinigen oppervlakken en de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe kieren.

  De krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 18V Li-ion batterij voor tot wel 45 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken.

  360 graden mondstuk
  Verzamel sneller stof en vuil. Bij elke beweging, zelfs naar achteren en opzij, wordt stof en vuil eenvoudig opgezogen. Met het 360 graden mondstuk telt elke beweging.

  Digitale PowerBlade-motor
  De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende, hoge luchtstroom (>1000 l/min.) en zorgt voor een continue hoge zuigkracht aan alle kanten van het 360 graden mondstuk.

  PowerCyclone 8-technologie
  Onze meest krachtige technologie voor stofzuigers zonder zak - voor het eerst geïntegreerd in een snoerloze steelstofzuiger. Deze technologie zorgt voor optimale schoonmaakresultaten in 3 effiënte stappen:

  1. Dankzij de egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in.
  2. De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer.
  3. Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

  Tot wel 45 minuten gebruikstijd
  Tot wel 45 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 18V Lithium-Ion-batterij. Tijdens de gebruikstijd zorgt de batterij voor continue goede prestaties. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur. SpeedPro Max kan los worden opgeladen via de innovatieve magnetische oplader, of in het meegeleverde oplaadstation dat je eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

  Geïntegreerde borstel op de steel
  Voor het snel en makkelijk schoonmaken van lastig bereikbare plekken heeft SpeedPro Max een geïntegreerde borstel op de steel. Verwijder het 360 graden-mondstuk en klap de geïntegreerde borstel om. Zo kunt u snel en eenvoudig verder met het schoonmaken van lastige plekken en nauwe kieren of spleten.

  Te gebruiken als kruimelzuiger
  Door de steel te verwijderen, is SpeedPro Max eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Plaats het 360 graden-mondstuk terug of gebruik het  geïntegreerde spleetmondstuk. Ideaal om snel stof en vuil mee te verwijderen. 

  LED-verlichting
  Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting in het mondstuk worden stof en vuil op donkere en moeilijk zichtbare plekken, zoals onder de bank, goed zichtbaar. SpeedPro Max is eenvoudig te manoeuvreren en zelfs helemaal plat te leggen, om onder het meubilair eenvoudig te kunnen reinigen.

  Geschikt voor alle typen vloeren
  Het 360 graden mondstuk is speciaal ontworpen voor alle typen vloeren. Zo kunt u onder andere parket, laminaat en tapijt eenvoudig en snel schoonmaken, zonder van mondstuk te wisselen.

  Hygïenisch te legen
  De stofemmer van SpeedPro Max is eenvoudig te verwijderen en hygiënisch te legen zonder stofwolk.

  Geavanceerde filtering
  De geavanceerde filtering vangt bacteriën en allergenen op. Hierdoor wordt de luchtstroom grondig gereinigd voordat schone lucht weer de ruimte in wordt geblazen.

  Smart Power Control
  Pas de snelheid van de digitale PowerBlade-motor met één druk op de Power Control-knop aan aan uw schoonmaakbehoeften. SpeedPro Max heeft 3 snelheden (Eco, Normaal en Turbo). Op het intuïtieve digitale LED-display is eenvoudig af te lezen welke snelheid is geselecteerd, hoeveel batterij er nog beschikbaar is en of het filter moet worden schoongemaakt.  *Vergeleken met de top-10 meest verkochte draadloze steelstofzuigers in Duitsland van 2017 (> 300 euro), door gebruik te maken van de door Philips ontwikkelde test voor het schoonmaken van sterk vervuilde harde vloeren, op basis van de internationale norm IEC60312-1. jan 2018.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(31 reviews)
  Meest recent

  Handig en goed

  Handig apparaat dat doet wat hij moet doen. Krachtig en makkelijk te bedienen.

  ook geplaatst op philips.nl

  wat een matige kwaliteit

  Helaas heeft onze stofzuiger reeds na 3 weken een kapotte accu en vervangen batterijen. Na 4 weken blijkt reeds de opzetborstel het te begeven...!! Al met al erg jammer want de zuigkwaliteit en de handigheid in combinatie met het gewicht is uitstekend. Kopen??? helaas moet ik het afraden gezien onze ervaring.

  ook geplaatst op philips.nl

  Handige stofzuiger, echter jammer dat t geen borstel heeft.

  Teweinig hulpmiddelen om een bank te stofzuigen, geen borstels

  ook geplaatst op philips.nl

  Super fijne stofzuiger! Absoluut geen spijt!

  Wat een fijne, super gemakkelijke stofzuiger is dit! Het gemak van snel even pakken, zonder snoer en de zeer flexibele draairichtingen zorgen ervoor dat we nu veel vaker stofzuigen. Ja hij is een beetje aan de zware kant maar voor ons geen probleem. Ook de kinderen pakken nu veel sneller de stofzuiger. Een groot voordeel zijn de lampjes! Jeetje hierdoor ga je echt wel vaker stofzuigen vooral als je een hond hebt. Ik schrok van de hoeveelheid haren die er binnen een dag alweer liggen! Dus hier wordt nu dagelijks gestofzuigd met plezier want deze stofzuiger biedt zoveel gemak dat we het zelfs leuk vinden om te stofzuigen! Ik zou er nog wel een willen voor boven... Echt een aanrader dus!!

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijn en makkelijk te gebruiken stofzuiger

  Snoerloos en daardoor zeer snel te gebruiken. Wij hebben voornamelijk gladde vloeren in huis, waardoor deze steelstofzuiger zeer goed schoon zuigt. De verlichting in de zuigmond is een pluspunt. Ook op het kleine stukje vaste vloerbedekking in huis doet de stofzuiger zijn werk correct.

  ook geplaatst op philips.nl

  gebruiksvriendelijk, werkt prima

  Deze stofzuiger is erg gebruiksvriendelijk, makkelijk op te bergen en makkelijk op te laden. Stofzuiger zuigt prima, komt makkelijk in alle hoeken en ook als kruimeldief goed te gebruiken

  ook geplaatst op philips.nl

  Dit produkt is prima in gebruik, behalve de batterij

  Ik vind de zuigkracht en het gemak van geen snoer geweldig en heb er zelfs een kleine voet van de FC6823 bijgekocht maar de batterij is eigenlijk te snel leeg.

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijn snel en gemakkelijk

  Krachtig genoeg voor veel voorkomend vuil Accu prima om even 15 minuten maximale stand te gebruiken Laad snel genoeg Wendbare kop is erg prettig! Met de.lampjes ook super om het vuil te zien. Huis is nog nooit zo vaak gezuigd.

  ook geplaatst op philips.nl

  super

  Hij bevalt uitstekend, zuigt perfect en je kunt nu overal bij

  ook geplaatst op philips.nl

  Top product echte aanrader

  Na jarenlang verschillende stofzuigers in de wel bekende blitse spacey kleurtjes gebruikt gehad te hebben overgestapt naar Philips. De Zonder stofzuigerzak methode is niet meer vernieuwend en bovendien zijn de welbekende blitse stofzuigers kwalitatief slecht overnagedachte systemen die van korte levensduur zijn. Philips heeft wederom er eens goed overnagedacht hoe een steelstofzuiger fijn in gebruik is en echt zijn werk doet icm eenvoud en gebruiksvriendelijke kwaliteits systemen die een makkelijk onderhoud geven aan de stofzuiger.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand