Philips FC6725/01 steelstofzuiger
 • -6%

  Philips FC6725/01 steelstofzuiger

  279.-je bespaart 20.99
  299.99adviesprijs

  Philips FC6725/01 steelstofzuiger

  Plus- en minpunten
  + De stofemmer is eenvoudig en hygiënisch te legen met één hand.
  + Tot wel 40 minuten achter elkaar te gebruiken.
  + Met handige LED-verlichting in het mondstuk.
  - De Philips SpeedPro Max heeft een groter stofreservoir.

  Deze Philips FC6725/01 is een draadloze steelstofzuiger. De FC6725/01 SpeedPro beschikt over een stofopvangbak met een inhoud van 0,4 liter en je hebt de keuze uit twee snelheidsstanden (normale/turbo-modus). SpeedPro komt met een handige schuifknop, die niet continue ingedrukt hoeft te worden. Dit resulteert in extra comfort, wendbaarheid en gebruiksgemak tijdens het stofzuigen. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat je helemaal plat op de vloer kunt schoonmaken. Hierdoor kan je zonder problemen onder laag meubilair stofzuigen.

  Het 180 graden mondstuk met LED-verlichting, zorgt ervoor dat stof en vuil eenvoudig wordt opgezogen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals dicht tegen de muur, onder meubilair en in hoekjes. Gebruik de geïntegreerde borstel op de steel voor het reinigen van nauwe kieren.

  Tot 40 minuten gebruikstijd
  Dankzij de krachtige 21.6V Lithium-Ion batterij kan je tot 40 minuten in de normale stand en 20 minuten in de Turbo-stand schoonmaken, voordat je het apparaat moet opladen. Het batterijdisplay geeft de accuduur aan. SpeedPro komt met een handige magnetische oplader, die ook in het meegeleverde oplaadstation kan worden bevestigd. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur.

  Geïntegreerde accessoires
  De verschillende accessoires zijn eenvoudig en met één klik te gebruiken. Klap de geïntegreerde borstel op de steel om en je kunt snel en eenvoudig verder schoonmaken op moeilijk te bereiken plekken, zoals nauwe kieren en het plafond. Door de steel te verwijderen, is SpeedPro eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Plaats het 180 graden mondstuk direct op het apparaat om van SpeedPro een extra grote en krachtige kruimelzuiger te maken.

  Powerblade-motor
  De PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht. Stof en vuil worden zonder probleem opgezogen.

  PowerCyclone 7
  De krachtige PowerCyclone 7 technologie zorgt voor een effectieve scheiding van lucht en vuil, waardoor SpeedPro langer zijn hoge zuigkracht behoudt. Dit gebeurt in 3 efficiënte stappen:
  1) Dankzij de egale luchtinlaat gaat lucht en vuil snel de PowerCyclone in de lucht snel de PowerCyclone in.
  2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer.
  3) Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

  Eenvoudig en hygiënisch legen

  De stofopvangbak is eenvoudig te verwijderen en hygiënisch, zonder stofwolken, te legen. De stofemmer kan met één hand worden geleegd, zodat je jouw hand vrij hebt om de stofopvangbak te openen. Het filtersysteem stuurt schone lucht terug naar de motor, waardoor er wordt gezorgd voor hoge luchtsnelheid en duurzame prestaties.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  FabriekstypeFC6725/01
  Snoerloos
  Incl. kruimelzuiger (2-in-1)
  Vermogen (volt)21,6
  Bedrijfstijd (min)40
  Accuduur (uur)0,67
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (178)

  algemene beoordeling
  (178 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.