• uitverkocht

  Philips FC6149/01 MiniVac kruimelzuiger

  50.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Philips FC6149/01 MiniVac kruimelzuiger

  Krachtige MiniVac voor betere schoonmaakresultaten

  Philips FC6149/01 MiniVac kruimelzuiger met een aërodynamisch ontwerp van het mondstuk voor een betere stofopname. Deze 12 Volt Cyclonische kruimelzuiger zonder zak met 2 fasen zorgt voor een optimale filtering. De Philips FC6149/01 is uitgerust met 5 accessoires en een opbergtas en is ideaal voor het schoonmaken van uw auto.

  Best reviewed
  De Philips FC6149/01 MiniVac kruimelzuiger is als Best Reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in april 2016.

  Aërodynamisch mondstuk
  Het aërodynamische mondstukontwerp van de Philips MiniVac is ontworpen voor een maximale stofopname van zelfs de kleinste stofdeeltjes. De ergomische vorm van het mondstuk helpt u om zelfs op moeilijk bereikbare gebieden schoon te maken.

  Cyclonisch, zonder zak met 2 fasen
  De cyclonische stofzuiger zonder zak zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt.

  Krachtige 12 V NiMH-batterijen
  De krachtige, duurzame NiMh-batterijen (nikkel-metaalhydride) van de Philips MiniVac hebben niet te lijden onder een geheugeneffect. Dit effect vermindert op den duur de capaciteit van batterijen, waardoor de levensduur wordt verkort. Daardoor gaat de MiniVac met NiMh-batterijen langer mee ten opzichte van producten met standaard NiCd-batterijen (nikkel-cadmium), die wel worden beïnvloed door een geheugeneffect.

  Oplader
  U kunt de Philips MiniVac opbergen op een handig oplaadstation dat u aan de muur kunt bevestigen of op een tafel kunt zetten. Dankzij de krachtige oplaadbare batterij is de MiniVac altijd klaar voor gebruik.

  Reinigt alle oppervlakken in uw auto
  De Philips MiniVac Car is ideaal voor het schoonmaken van uw auto. Dankzij de autostekker bereikt het apparaat zelfs de meest lastige gedeelten van uw auto, zonder dat u de MiniVac hoeft op te laden. Altijd klaar voor gebruik!

  Prettig handvat
  De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en u de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als u wilt. De rubberen buitenlaag voelt zacht aan en geeft u de stevige grip die u nodig hebt.
  lees meer

  Specificaties

  Zuigkracht (watt)22
  Gewicht (kg)1,54
  Inhoud stofopvang (l)0,5
  Gebruikstijd (min)11
  Accuduur (uur)0,15
  Oplaadtijd (uur)18
  Nat en droog
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  - Philips FC6149/01 kruimelzuiger
  - Inclusief 5 accessoires
  - Opbergtas
  - Oplaadstation
  Garantie

  Reviews (67)

  algemene beoordeling
  (67 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.