Philips EP5314/10 koffiemachine, Antraciet
 • Uitverkocht

  PhilipsEP5314/10 koffiemachine

  379.-359.-je bespaart 20.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Philips EP5314/10 koffiemachine

  1. Pas de hoeveelheid aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden
  2. Pas uw persoonlijke gebruikersprofiel aan en sla deze op
  3. Heerlijk melkschuim dankzij de klassieke melkopschuimer

  Eenvoudig drie koffievarianten zetten van verse bonen.
  Geniet van heerlijke koffie van verse bonen met een druk op de knop. Van alle drankjes, inclusief espresso, koffie en Americano, kunt u de sterkte, temperatuur en hoeveelheid naar wens aanpassen.

  100% keramische molens
  Keramisch materiaal zorgt voor duurzame prestaties en stille werking die hetzelfde blijven. Dit betekent dat uw koffie altijd wordt gemalen zoals de eerste keer en u meer dan 20.000 koppen lang optimaal geniet van uw bonen.

  Snel opwarmende boiler
  Nooit meer lauwe koffie. De snel opwarmende boiler zorgt vanaf het eerste kopje voor warme koffie en cappuccino voor uw gezin. Het geheim? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.

  De aroma van bonen behouden
  De nieuwe aroma-afdichting beschermt uw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

  Klassieke melkopschuimer
  De klassieke melkopschuimer, die barista's een Pannarello noemen, geeft stoom af om op eenvoudige wijze zacht melkschuim voor uw cappuccino te bereiden. Geef de barista in u de vrijheid en maak op traditionele wijze heerlijke melkspecialiteiten!

  Pas uw koffie naar uw smaak aan
  Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om uw drankje aan uw smaak aan te passen. U kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel u vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!

  Geheugenfunctie
  Dankzij de geheugenfunctie krijgt u altijd een perfecte kop koffie of cappuccino die speciaal volgens uw persoonlijke hoeveelheid wordt opgeslagen en gezet. Door deze functie weet uw apparaat precies hoe u uw koffie en cappuccino het liefst drinkt.

  Afneembare zetgroep
  De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep volledig afneembaar is, kunt u deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieGarantie