overzicht
Philips EP3551/00 koffiemachine, Zwart

  PhilipsEP3551/00 koffiemachine

  489.-
  14 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips EP3551/00 koffiemachine

  1. Binnen een handomdraai genieten van 6 dranken, waaronder cappuccino
  2. Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop, met melkbeker
  3. Uw machine is eenvoudig te bedienen via het intuïtieve display

  Met één druk op de knop espresso en cappuccino.

  Met de Philips EP3551/00 koffiemachine, uit de Philips 3100 series, kun je koffie naar eigen smaak bereiden. Van een romige cappuccino tot een reguliere kop koffie. Kies voor je favoriete koffiesmaak door middel van de aanpasbare maalinstellingen van de keramische molens en de aanpasbare waterhoeveelheid. Dankzij de poederoptie heb je ook de mogelijkheid om cafeïnevrije koffie te bereiden. De EP3551/00 is voorzien van een geïntegreerde melkbeker. De koffiemachine is eenvoudig te bedienen via het intuïtieve gebruikersinterface met grote knoppen en eenvoudig schoon te maken dankzij de automatische reinigings- en ontkalkingscyclus.

  AquaClean-filter
  Dankzij het AquaCleanfilter kun je 5000 kopjes koffie zetten zonder te hoeven ontkalken.

  De geïntegreerde melkkaraf: heerlijke cappuccino met één druk op de knop
  De makkelijkste manier om perfecte cappuccino of latte macchiato te zetten, is de volautomatische melkkaraf. Je vult hem met melk, klikt hem op zijn plek en klaar. De melkbeker zorgt er voor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd waarna er zonder spetteren een schuimlaag van de juiste temperatuur in jouw kop wordt gegoten. Na gebruik kun je de melkbeker in de koelkast bewaren. En met de schoonmaakfunctie verwijder je melkresten na elk gebruik.

  Verstelbare tuit
  De verstelbare tuit zorgt ervoor dat je verschillende maten kopjes of glazen kunt gebruiken.

  Keramische molens
  De Philips EP3551/00 is voorzien van 100% keramische molens. Door hun consequente maling zul je geen koffie meer proeven met een verbrande smaak. Keramiek zorgt voor duurzame prestaties en een totaal stille werking.

  Aanpasbare maalinstellingen
  Je kunt de grofheid van de maalschijven op 5 verschillende niveaus instellen. Van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie, helemaal volgens jouw favoriete smaak.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Heet water functieAuto ontkalkingssysteemGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(14 reviews)
  Meest recent

  AANRADER

  VOOR ZIJN PRIJS IS DEZE PHILIPS OK je kan perfecte koffie maken wel jammer dat de hoeveelheid melk die je wil maken niet kan ingesteld worden

  ook geplaatst op Philips.be

  Philips - Philips EP3551/00 koffiemachine met digitaal display

  Ik heb deze een paar dagen in bezit.Heerlijke koffie ,makkelijke bediening,schuimt de melk goed op.Geen spijt van deze aankoop een echte aanrader.

  lekkere koffie makkelijke bediening

  de verschillende koffie smaken zijn goed in te stellen

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijn apparaat voor een snelle bak koffie

  Bevalt erg goed na een aantal pads/discs apparaten te hebben gehad. Koffie/Cappuccino is daardoor veel goedkoper. En de smaak is beter af te stellen. Enig nadeel ondanks dat er meer dan 1 kop water in de tank zit wordt al wel vaak leeg aangegeven of een halve kop koffie afgegeven. Hou de tank daarom gewoon vol. Om de lekbak eruit te halen moet de koffie tuit geheel omhoog een uitsparing in de bak was iets logischer qua design geweest.

  ook geplaatst op philips.nl

  Gebruiksonvriendelijk

  Zodra het lampje aangeeft dat de lekbak vol is kun je hem er zonder knoeien niet uithalen. Om Heet water te nemen moet je door verschillende menu’s scrollen om het knopje te vinden. Dan moet je er bij blijven want hij blijft gewoon doorlopen. Het menu was vanaf dag 1 niet goed. Bleef foutmeldingen geven, terwijl de bonen waren bijgevuld of de lekbak geleegd. Ook gaf hij meermaals espresso terwijl je op cappucino had gedrukt. Melk snel zuur. Elke dag moet je de houder schoonmaken, want overgebleven melk in de houder in de koelkast is na enkele kopjes gebruik de Volgende dag uit de koelkast al zuur. Niet een maal maar vele malen!!!??

  ook geplaatst op philips.nl

  In verhouding met de prijs.

  Net apparaat voor deze prijs. Plus: Goede koffie !!! Snel op temperatuur Relatief weinig onderhoud Mooi apparaat om te zien Min: (Te) veel kunststof ipv metaal Maakt relatief veel lawaai bij opstarten

  ook geplaatst op philips.nl

  goed

  goed, makkelijk in gebruik. voor ieder wat wils. bonen vallen er vaak naast bij het vullen.

  ook geplaatst op philips.nl

  Prima machine

  Apparaat werkt uitstekend de koffie is heerlijk ik raad hem iedereen aan.

  ook geplaatst op philips.nl

  lekkere koffie

  goed bakje koffie geheel naar eigen smaak in te stellen. Het bonen reservoir had groter en handiger toegankelijk mogen zijn.

  ook geplaatst op philips.nl

  super

  1e aparaat wat werkt hoe ik dat will op kaffe oder espresso late en capoe zijn naar mijn smaak.

  ook geplaatst op philips.nl

  toegevoegd aan winkelmand