Philips EP2221/40 koffiemachine, Zwart
 • beste koop

  PhilipsEP2221/40 koffiemachine

  369.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beste Koop

  Beste Koop

  door de Consumentenbond in november 2019.

  Philips EP2221/40 koffiemachine

  Met deze Philips  EP2221/40 volautomatische koffiemachine maak je in een handomdraai jouw favoriete koffie, van een sterke ristretto tot de perfecte cappuccino. Je kunt zelf de koffiesterkte, de maalgraad en het hoeveelheid aanpassen. Met het intuïtieve touch display kun je eenvoudig jouw favoriete koffie selecteren. Je kunt zelf de koffiesterkte, de waterhoeveelheid en de maalgraad aanpassen van ultrafijn tot grof.

  Heerlijk melkschuim dankzij de melkopschuimer
  De klassieke melkopschuimer gebruikt stoom om eenvoudig zijdezacht melkschuim te maken. Met slechts twee onderdelen is de klassieke melkopschuimer ook eenvoudig schoon te maken.

  Kopje na kopje de perfecte temperatuur en smaak en een geweldig cremalaagje
  Het Aroma Extract-systeem creëert de optimale balans tussen koffiezettemperatuur en aroma. Dit doet het door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 °C te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Zo kun jij genieten van heerlijke koffie.

  Houd bonen langer vers dankzij de aroma-afdichting
  De nieuwe aroma-afdichting beschermt jouw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

  Tot 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquaClean
  Het gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat jij optimaal van jouw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef jij tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je helder en zuiver water. De ontkalkingswaarschuwing wordt automatisch uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in jouw koffiemachine.

  Eenvoudig schoonmaken dankzij de volledig afneembare zetgroep
  De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kun je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.

  Vaatwasmachinebestendige onderdelen om het je gemakkelijk te maken
  Voor meer gemak kun je de lekbak en het opvangbakje voor koffiedik van jouw klassieke melkopschuimer in de vaatwasmachine afwassen. Zo bespaar je tijd en ben je verzekerd van een hygiënische reiniging.
  lees meer

  Specificaties

  Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieAuto ontkalkingssysteemGarantie